Kríženec araucana a marans

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Skyrra

22.6.2017 08:55
Skyrra

XXX.XXX.234.95

Dozvedela som sa o týchto krížencoch náhodou z internetu a zaujala ma farba ich vajec, ktorá by mala byť olivová. Rada by som kúpila do toho môjho kŕdľa dve mladé sliepočky tohto kríženca, no nejak sa k nim neviem dopracovať, nenašla som žiadne inzeráty takmer nikde. Neviete o niekom kto ich má a predáva? Ideálne zo Slovenska, okolie BA a Trnavy.
Množiť ich neplánujem, chcem ich kvôli vajíčkam.

22.6.2017 09:00
slovensko

XXX.XXX.178.6

Olivove vajcia znasaju vsetky krizence araucany a hnedovajecneho plemena. Ja som mal krizence araucany a hempsirky a niesli take vajcia.

Skyrra

22.6.2017 09:06
Skyrra

XXX.XXX.234.95

Ja by som chcela ideálne kríženca araucany a marans, tieto sliepky chovám a som s nimi veľmi spokojná, len teda nemám podmienky na vlastný odchov. Preto hľadám niekoho kto predáva už dospelé jedince. Resp mladšie, no...

anička66

22.6.2017 09:06
anička66

XXX.XXX.160.22

Skyrra napsal(a):
Dozvedela som sa o týchto krížencoch náhodou z internetu a zaujala ma farba ich vajec, ktorá by mala byť olivová. Rada by som kúpila do toho môjho kŕdľa dve mladé sliepočky tohto kríženca, no nejak sa k nim neviem dopracovať, nenašla som žiadne inzeráty takmer nikde. Neviete o niekom kto ich má a predáva? Ideálne zo Slovenska, okolie BA a Trnavy.
Množiť ich neplánujem, chcem ich kvôli vajíčkam.

To nikdy nekoupíte. Jedině u američanů nebo angličanů, tam si na barvu vejce potrpí jako tady Češi na hybridní slepice. Neřeší co mají na dvorku, zajímá je jen výsledek a to je vejce.

Musíte si sama nakřížit. Tady máte obrázek, jakých barev docílíte při křížení plemen s různou barvou skořápky.

Skyrra

22.6.2017 09:47
Skyrra

XXX.XXX.234.95

Ďakujem za obrázok, možno do budúcna sa zíde, ale ako píšem, nakrížiť si ich momentálne neviem. Ťakže ak by niekto náhodou vedel kde zháňať týchto krížencov, budem rada za každé info...

22.6.2017 10:30
slovensko

XXX.XXX.178.6

Nemyslim si, ze by to niekto krizil na predaj. Iba ak tak na skusku pre seba ako aj ja. Doneste mi maranske sliepky a vam to nakrizim.

Skyrra

22.6.2017 16:04
Skyrra

XXX.XXX.234.72

To je ten problém, maransky mám ešte maličké, mesačné...

23.6.2017 07:18
slovensko

XXX.XXX.178.6

Tak asi budete musiet pockat na buduci rok. Ak by ste chceli kohuta araucany, tak ich budem mat dost.

10.1.2020 13:52
keckas

XXX.XXX.163.171

Tak dnes první vajíčko od křížený, 42g. Pro srovnání vajíčko hybridky

10.1.2020 21:27
horal

XXX.XXX.13.30

Já měl kříženku ♀marans ♂araukána a vajíčka byla khaky. Původně jsem si koupil násadovky araukány, ale překvapení bylo velké z toho co se vylíhlo. Pak jem měl vajíčka od tyrkysově modrých až po olivově zelené. Samozřejmě jsem je dál nemnožil a sehnal si pravé araukány.

Přidejte reakci

Přidat smajlík