Skyrra

XXX.XXX.234.95
Dozvedela som sa o týchto krížencoch náhodou z internetu a zaujala ma farba ich vajec, ktorá by mala byť olivová. Rada by som kúpila do toho môjho kŕdľa dve mladé sliepočky tohto kríženca, no nejak sa k nim neviem dopracovať, nenašla som žiadne inzeráty takmer nikde. Neviete o niekom kto ich má a predáva? Ideálne zo Slovenska, okolie BA a Trnavy.
Množiť ich neplánujem, chcem ich kvôli vajíčkam.
Skyrra

XXX.XXX.234.95
Ja by som chcela ideálne kríženca araucany a marans, tieto sliepky chovám a som s nimi veľmi spokojná, len teda nemám podmienky na vlastný odchov. Preto hľadám niekoho kto predáva už dospelé jedince. Resp mladšie, no...
anička66

XXX.XXX.160.22
Skyrra
napsal(a):
Dozvedela som sa o týchto krížencoch náhodou z internetu a zaujala ma farba ich vajec, ktorá by mala byť olivová. Rada by som kúpila do toho môjho kŕdľa dve mladé sliepočky tohto kríženca, no nejak sa k nim neviem dopracovať, nenašla som žiadne inzeráty takmer nikde. Neviete o niekom kto ich má a predáva? Ideálne zo Slovenska, okolie BA a Trnavy.
Množiť ich neplánujem, chcem ich kvôli vajíčkam.
To nikdy nekoupíte. Jedině u američanů nebo angličanů, tam si na barvu vejce potrpí jako tady Češi na hybridní slepice. Neřeší co mají na dvorku, zajímá je jen výsledek a to je vejce.
Musíte si sama nakřížit. Tady máte obrázek, jakých barev docílíte při křížení plemen s různou barvou skořápky.
Skyrra

XXX.XXX.234.95
Ďakujem za obrázok, možno do budúcna sa zíde, ale ako píšem, nakrížiť si ich momentálne neviem. Ťakže ak by niekto náhodou vedel kde zháňať týchto krížencov, budem rada za každé info...
Skyrra

XXX.XXX.234.72
To je ten problém, maransky mám ešte maličké, mesačné...