Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2017 13:58
smatlak

XXX.XXX.82.237

Dobrý den, dnes se mi vylíhly kachnata mandarinek, a potřeboval bych poradit jak křídlovat a nebo jestli by někdo na plzeňsku nebyl ochoten mi je nakřídlovat předem děkuji za odpověď.

27.6.2017 15:29
ovecka

XXX.XXX.171.70

Dobrý den,
křídluje se hned po vyklubání, dokud je křidélko malé a dá se lehce odstřihnout nůžtičkami na nehty. Ani to nekrvácí. Čím déle to necháte, tím je to horší. Pokud si je dovezete, tak vám je nakřídluji. Dana.

27.6.2017 15:55
lupus4

XXX.XXX.29.239

smatlak napsal(a):
Dobrý den, dnes se mi vylíhly kachnata mandarinek, a potřeboval bych poradit jak křídlovat a nebo jestli by někdo na plzeňsku nebyl ochoten mi je nakřídlovat předem děkuji za odpověď.

Už to tu bylo mockrát.

28.6.2017 19:47
smatlak

XXX.XXX.82.237

Děkuji moc za radu, zkusil sem to sam podle nákresu ze začátku ani kapka krve, pak ji tam trochu měli tak doufám že bude vše ok.

28.6.2017 20:05
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím.hned jak to ustřihnete, tak ranku posypte žlutým penicilinovým práškem, nebo v něm omočte, kvůli infekci jistota je jistota.

28.6.2017 21:20
ovecka

XXX.XXX.203.146

2mazutak napsal(a):
Zdravím.hned jak to ustřihnete, tak ranku posypte žlutým penicilinovým práškem, nebo v něm omočte, kvůli infekci jistota je jistota.

Žádný takový prášek už léta neexistuje. To, co se koupí v lékárně je galan bizmutitý (Bismuthum gallicum basicum) pod názvem Dermatol. Používá se na vysušování ran, váže vodu. Pokud desinfekce, tak Septonex spray, Ajatin nebo Betadine.
Penicilinový prášek není desinfekce, ale ATB a tedy není volně prodejný. Dana.

5.7.2017 21:12
smatlak

XXX.XXX.149.33

Dekuji vsem za radu kachnicky sou kupirovane a v pohode ale jestli bych mohl poprosit neni tu nekdo kdo by mi prodal 2 krouzky na mandarinky predem dekuji za odpoved.

5.7.2017 21:23
lupus4

XXX.XXX.161.4

smatlak napsal(a):
Dekuji vsem za radu kachnicky sou kupirovane a v pohode ale jestli bych mohl poprosit neni tu nekdo kdo by mi prodal 2 krouzky na mandarinky predem dekuji za odpoved.

Http://www.stepansestak.cz/krouzky/velikost-krouzku-drubez/

11 11 bažanti zlatí, mandarinky, karolinky

nebo

http://krouzkysas.cz/kategorie-produktu/krouzky-pro-holuby-a-drubez/.

6.7.2017 10:03
ovecka

XXX.XXX.203.146

smatlak napsal(a):

Pokud chcete svazové, tak mi tu zbyly 11 asi 7 kusů. Dana.

Přidejte reakci

Přidat smajlík