Škubačka - můžete doporučit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2017 11:47
sheilaaa

XXX.XXX.145.33

Dobrý den, chtěli bychom zakoupit škubačku na kačeny a krůty. Určitě ne na vrtačku. Líbila by se nám válcová. Cenově cca max.10tis. Můžete doporučit? Případně s jakou jste spokojeni vy? Děkuji za Vaše typy.

19.7.2017 12:04
sheilaaa

XXX.XXX.145.33

Máte někdo zkušenost s touto škubačkou?
http://www.lihne.cz/243-nerez.html.

19.7.2017 12:43
Pupča

XXX.XXX.54.33

Zdravím, mám zkušenost s bubnovou škubačkou Beeketal, je to originál Něměcká výroba a funguje dobře, ale máme menší velikost, než byste potřebovali vy. Tu má známý a je s ní velmi spokojený má ji na slepice, husy, pižmovky a krůty. Ta naše vyšla na 14 tisíc, ta větší bude asi ještě o trochu dražší...myslím, že už je více méně jedno jestli dáte deset nebo patnáct tisíc na takovou věc. My jsme taky nechtěli dát více než deset, ale nakonec jsme si řekli, že radši šetřit nebudeme, protože o co levnější koupíme o to víc se pak nadřeme. Myslím, že ta co jste dala v odkazu by moc dobře nefungovala. Musíte zvíře držet a různě natáčet, to prostě není ideální pomocník. Do bubnové škubačky dáte i tři kusy najednou a do půl minuty jsou hotoví. Tuto neděli jsem sama zabíjela 11 brojlerů, v deset hodin jsem zatápěla pod brutarem a začínala jsem s podřezáváním a o půl třetí bylo oškubáno, vykucháno a uklizeno. Jeden člověk jen s pomocí škubačky. Opravdu bych zvážila možnosti a raději vzala pořádného pomocníka. My tu naši půjčujeme, aby se nám trochu vstupní náklady vrátili, ale řeknu Vám že už po prvním škubání pižmovek a brojlerů v nové škubačce jsem vynaložených peněz nelitovala...

19.7.2017 14:30
sheilaaa

XXX.XXX.145.33

Děkuji za reakci, o nějakou tisícovku navíc nám nejde. Na Vámi uvedené škubačky jsme mrkli, jelikož naše krůty mají při porážce cca 15kg, tak bychom museli mít tu opravdu velkou škubačku za cca 25tis a to už je docela pálka. Ta za těch cca 15tis je pro zvíře o max. hmotnosti 9kg.

Přidejte reakci

Přidat smajlík