Dax67

XXX.XXX.136.104
Dobrý den mě Byemite pan veterinář v Kloboukách u Brna ochotně rozlil a účinek byl nad očekávání. Po 3 letech bojů vším možným i stavění nového kurníku jsem byl rozhodnut že budu se slepicema končit.Byl to poslední pokus a výsledek nad očekávání.Po prvním postřiku čmelíci na ústupu,po druhém postřiku úplný klid.Pro jistotu jsem postřik po zimě ještě jednou preventivně zopakoval,maximální spokojenost.Mohu jen doporučit.Polívka
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobře zabere i Cytrol Forte https://www.prohopo.cz/cs/search/?sWord=cytrol
gabcula

XXX.XXX.27.43
veraboskova
napsal(a):
Vyzkoušeno a sláva - fakt to funguje.
Zdravím prave jsem si objednala, nikdy jsme ty potvory malé neměli, ale teď jich je všude plno, jsou to hotovova kola - kolonie, lezou už i povenku kurníku .... Asi ty vedra jim dělají dobře.... Prosím jak jste to pouzili a jak často s tím pracujete při velmi velkém výskytu cmeliku , ráno, nebo večer, můžou k tomu dojít i slepice nebo je mám raději zavřít do zahrady.... Díky za info
V pytlíku byly dva menší pytlíčky. Každý na 2,5 až 5 litrů. Tak jsem dala ty dva malé pytlíčky do 5litrů a pak jsem si odlévala do postřikovače. Slepice jsem dopoledne vyhnala ven, provedla jsem důkladný postřik vyčištěného kurníku a a slepice jsem zpátky pustila, až když to uschlo až večer. Druhý den byly vidět popadaní kaput čmelíci.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Dobře zabere i Cytrol Forte https://www.prohopo.cz/cs/search/?sWord=cytrol
Diky za pomoc při premnozeni čmeliku..hned objednávám!..na jaře zdeny kurnik vybilen,nova betonova podlaha,výměna bidel vycisteni kukani a teď invaze čmeliku!!..těším se jak je zlikviduji,chudinky slepice
gabcula

XXX.XXX.27.43
veraboskova
napsal(a):
V pytlíku byly dva menší pytlíčky. Každý na 2,5 až 5 litrů. Tak jsem dala ty dva malé pytlíčky do 5litrů a pak jsem si odlévala do postřikovače. Slepice jsem dopoledne vyhnala ven, provedla jsem důkladný postřik vyčištěného kurníku a a slepice jsem zpátky pustila, až když to uschlo až večer. Druhý den byly vidět popadaní kaput čmelíci.
Děkuji za info, teď jsme vystrikali fakt nějakým hodně smradlavym prostředkem od veterináře.... Čekám až dorazí objednávka a vystrikame znovu.... Sn
veraboskova
napsal(a):
Věrko,take jsem Cytrol objednala,už se těším,az přijde,jen jsem koukala,v popisu určených škůdců uvádějí ,že nepůsobí na roztoče...ale budu věřit vám,co píšete,kdyby to aspon trochu zabralo..už jsem z tech potvor zoufalá..
Já je mám ty upiry v nově vybilenem kurniku,od jara nová bidla i betonová podlaha,kukane staré,ale vyčištěne a vystrikala jsem je arpalitem..možná to chtelo také vyhodit a dát kukane nové,nejspíš se to namnožilo odtud tak rozdělám Cytrol a ty potvory snad vyhubim..
..právě u nás asi deset minut PRŠELO! asi po 14ti dnech..už jsem z toho vedra,sucha a nekonecneho zalévání unavená a to ještě jezdim zalevat k dceři,jsou už druhý týden na dovolené a navic hlidam jejich mopsika Igora..jako vedlejšak zavarim okurky..atd..tak létu zdar😂..
Atana

XXX.XXX.81.146
Dax67
napsal(a):
Dobrý den mě Byemite pan veterinář v Kloboukách u Brna ochotně rozlil a účinek byl nad očekávání. Po 3 letech bojů vším možným i stavění nového kurníku jsem byl rozhodnut že budu se slepicema končit.Byl to poslední pokus a výsledek nad očekávání.Po prvním postřiku čmelíci na ústupu,po druhém postřiku úplný klid.Pro jistotu jsem postřik po zimě ještě jednou preventivně zopakoval,maximální spokojenost.Mohu jen doporučit.Polívka
Dobrý den, scháním taky Byemite kde se dá prosím koupit.