Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2017 15:47
Bronson 202

XXX.XXX.120.106

Dobrý den, ma s týmto pripravkom niekto skusenosti?
Chcel by som ho kúpiť na cmeliky.

16.10.2017 18:11
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Osobně jsem ho sháněla u tří veterinářů, pak mě to přešlo. Ale neuspěla jsem v tom, leda že bych musela koupit celé balení např. cituji:
"bohužel tento lék neodléváme, děkujeme z pochopení. Pokud jej budete chtít objednat, stačí napsat, (cena je 3715kč za 1000ml)".

Dax67

28.6.2019 06:08
Dax67

XXX.XXX.136.104

Dobrý den mě Byemite pan veterinář v Kloboukách u Brna ochotně rozlil a účinek byl nad očekávání. Po 3 letech bojů vším možným i stavění nového kurníku jsem byl rozhodnut že budu se slepicema končit.Byl to poslední pokus a výsledek nad očekávání.Po prvním postřiku čmelíci na ústupu,po druhém postřiku úplný klid.Pro jistotu jsem postřik po zimě ještě jednou preventivně zopakoval,maximální spokojenost.Mohu jen doporučit.Polívka

28.6.2019 09:45
dreamlife

XXX.XXX.12.234

Bronson 202 napsal(a):
Dobrý den, ma s týmto pripravkom niekto skusenosti?
Chcel by som ho kúpiť na cmeliky.

kremelina stojí 1kg do2euro a vydrží pri 10 sliepka aj rok.....

28.6.2019 20:37
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Dax67: u nás 1000ml za 4600 Kč. Bohužel veterinář nerozlévá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.6.2019 14:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobře zabere i Cytrol Forte https://www.prohopo.cz/cs/search/?sWord=cytrol

22.7.2019 20:25
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Vyzkoušeno a sláva - fakt to funguje.

gabcula

26.7.2019 13:36
gabcula

XXX.XXX.27.43

veraboskova napsal(a):
Vyzkoušeno a sláva - fakt to funguje.

Zdravím prave jsem si objednala, nikdy jsme ty potvory malé neměli, ale teď jich je všude plno, jsou to hotovova kola - kolonie, lezou už i povenku kurníku .... Asi ty vedra jim dělají dobře.... Prosím jak jste to pouzili a jak často s tím pracujete při velmi velkém výskytu cmeliku , ráno, nebo večer, můžou k tomu dojít i slepice nebo je mám raději zavřít do zahrady.... Díky za info

26.7.2019 15:08
veraboskova

XXX.XXX.18.226

V pytlíku byly dva menší pytlíčky. Každý na 2,5 až 5 litrů. Tak jsem dala ty dva malé pytlíčky do 5litrů a pak jsem si odlévala do postřikovače. Slepice jsem dopoledne vyhnala ven, provedla jsem důkladný postřik vyčištěného kurníku a a slepice jsem zpátky pustila, až když to uschlo až večer. Druhý den byly vidět popadaní kaput čmelíci.

26.7.2019 23:23
ančovička1

XXX.XXX.9.141

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Diky za pomoc při premnozeni čmeliku..hned objednávám!..na jaře zdeny kurnik vybilen,nova betonova podlaha,výměna bidel vycisteni kukani a teď invaze čmeliku!!..těším se jak je zlikviduji,chudinky slepice

gabcula

27.7.2019 07:05
gabcula

XXX.XXX.27.43

veraboskova napsal(a):
V pytlíku byly dva menší pytlíčky. Každý na 2,5 až 5 litrů. Tak jsem dala ty dva malé pytlíčky do 5litrů a pak jsem si odlévala do postřikovače. Slepice jsem dopoledne vyhnala ven, provedla jsem důkladný postřik vyčištěného kurníku a a slepice jsem zpátky pustila, až když to uschlo až večer. Druhý den byly vidět popadaní kaput čmelíci.

Děkuji za info, teď jsme vystrikali fakt nějakým hodně smradlavym prostředkem od veterináře.... Čekám až dorazí objednávka a vystrikame znovu.... Sn

30.7.2019 10:23
ančovička1

XXX.XXX.9.141

veraboskova napsal(a):

Věrko,take jsem Cytrol objednala,už se těším,az přijde,jen jsem koukala,v popisu určených škůdců uvádějí ,že nepůsobí na roztoče...ale budu věřit vám,co píšete,kdyby to aspon trochu zabralo..už jsem z tech potvor zoufalá..

30.7.2019 14:43
veraboskova

XXX.XXX.18.226

Každopádně chce to odhalit všechna jejich místa. My jsme kupříkladu zlikvidovali leta používané bedny na křepelky. Dvě bedny nad sebou a ty potvory měly hnízda mezi podlahou a stropem.

30.7.2019 17:07
ančovička1

XXX.XXX.9.141

Já je mám ty upiry v nově vybilenem kurniku,od jara nová bidla i betonová podlaha,kukane staré,ale vyčištěne a vystrikala jsem je arpalitem..možná to chtelo také vyhodit a dát kukane nové,nejspíš se to namnožilo odtud tak rozdělám Cytrol a ty potvory snad vyhubim..
..právě u nás asi deset minut PRŠELO! asi po 14ti dnech..už jsem z toho vedra,sucha a nekonecneho zalévání unavená a to ještě jezdim zalevat k dceři,jsou už druhý týden na dovolené a navic hlidam jejich mopsika Igora..jako vedlejšak zavarim okurky..atd..tak létu zdar😂..

Atana

4.8.2021 17:40
Atana

XXX.XXX.81.146

Dax67 napsal(a):
Dobrý den mě Byemite pan veterinář v Kloboukách u Brna ochotně rozlil a účinek byl nad očekávání. Po 3 letech bojů vším možným i stavění nového kurníku jsem byl rozhodnut že budu se slepicema končit.Byl to poslední pokus a výsledek nad očekávání.Po prvním postřiku čmelíci na ústupu,po druhém postřiku úplný klid.Pro jistotu jsem postřik po zimě ještě jednou preventivně zopakoval,maximální spokojenost.Mohu jen doporučit.Polívka

Dobrý den, scháním taky Byemite kde se dá prosím koupit.

5.8.2021 08:22
6pavluska

XXX.XXX.83.27

Dobrý den ,nic Vám nezabere líp než Exzolt. Po týdnu máte v kurníku čisto a na vajíčka to nemá vliv, Slepičky to vypijí a čmelíci se z jejich krve otrují. Je to na předpis, opravdu to funguje.

5.8.2021 22:02
fidÍk

XXX.XXX.121.70

Jaká je cena za balení?

6.8.2021 07:06
6pavluska

XXX.XXX.83.27

Mám 30 slepic, počítá se váha a počet kuřic.a dává se nadvakrát po 7 dnech .Mě stálo 350kč na 30 slepiček.

Přidejte reakci

Přidat smajlík