Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2017 17:35
slamos1

XXX.XXX.52.72

Dobrý den, mám párek kachen Pekingských, ted jsem k nim koupil kačenu Saskou a kačer ji vyhání, prosím jak mám postupovat?je nejaký fígl?dekuji.

28.10.2017 19:58
ovecka

XXX.XXX.203.146

U vodní drůbeže, která žije většinou v párech je problém přidávat do sladěného páru dalšího jedince. A ještě ve vašem případě ještě i jinak zbarveného. Jedině zkusit počkat, že se to časem zlepší.
Jinak kříženci budou mít modročerné peří a i prach a pokud nevymáknete správný termín na paření, tak budete mít v kůží spoustu černých peříček. Dana.

28.10.2017 20:20
slamos1

XXX.XXX.52.72

Dekuji, když jsem byl před 50 lety malý kluk tak si pamatuju že na dedine byl rybníček a na nem se scházely snad desítky hus nebot všichni housera nemeli a tak své huse vypoušteli mezi ostatní hejna k oplodnení, houseři to neřešili a tak jsem si myslel že je to tak i u kachen. Napadlo me zkusit kačera na pár dnu oddelit., co myslíte?

28.10.2017 20:46
ovecka

XXX.XXX.203.146

Zkusit to můžete, ale bude to stres pro kačera, jeho kachnu a i tu novou. A po spojení, to bude možná stejná situace. Já mám na velké ploše husy české - 6ks a husy pomořanské - 3ks. A ty české šikanují ty pomočanské. Teď byly 3 češky na výstavě a byl klid. Dnes se vrátily a šikana začala nanovo. Takže to oddělení moc růžově nevidím. Dana.

Přidejte reakci

Přidat smajlík