Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
prosím chovatelé zda by se nepodělili o své zkušenosti s touto líhní. Mám v úmyslu si koupit menší líheň na max 50 vajec. Tahle mi padla do oka i proto, že to je český výrobek. Ale bohužel neznám nikoho kdo by jí měl a tudíž by poradil. Tak se tu zkusím zeptat zda jí někdo nemá a jak je s ní spokojen. Případně zda by někdo nedoporučil třeba i jinou. Předem velice děkuji.
Zkušenosti s touto novou nemám, ale cena skoro 12000, - za remosku z plastu s trochou elektroniky a jen na 50 vajec je neúměrně vysoká. Určitě seženete líheň v lepší kvalitě nebo s levnější cenou, jenom nebude česká. Mám dojem, že dost zde chválí líhně Rcom, ale tam je cena srovnatelná. Já mám velkou líheň od Brinsea a od této firmy vychází zcela automatická líheň na 56 vajec na 9 990, -. Navíc má průhledné víko a nemusíte ji tolik otevírat, když chcete kontrolovat průběh klubání.
Ale určitě se ozve někdo a přidá vlastní ověřené zkušenosti. Dana.

Děkuji Vám paní Dano.
Já taky měl velkou od Brinseji OVA190 ale bohužel tady na novém už by jí nebylo třeba.
Ano, má dvě malé, plně automatické líhně Rcom. Výhodou je možnost líhnutí dvou nepříbuzných kmenů, Jistě to jde zajistit i rodokmennými klíckami v jiné líhni. Pro mne je toto řešení nejlepší a plná spokojenost vis odkaz: http://kshk.rajce.idnes.cz/Lihnuti_a_odchov_drubeze_a_japonskych_krepelek/.

jo012810
napsal(a):
Ano, má dvě malé, plně automatické líhně Rcom. Výhodou je možnost líhnutí dvou nepříbuzných kmenů, Jistě to jde zajistit i rodokmennými klíckami v jiné líhni. Pro mne je toto řešení nejlepší a plná spokojenost vis odkaz: http://kshk.rajce.idnes.cz/Lihnuti_a_odchov_drubeze_a_japonskych_krepelek/.
Děkuji za názor
jo012810
napsal(a):
Já nasazuji do 4 lísek v jednotlivých patrech Brinsea 190 cca po 3 dnech po sobě a mám také rodokmenové líhnutí (ovšem prvotní investice byla jen 16 000 - chytla jsem skvělou cenu, narozdíl od Rcom 50, kde by to bylo více než 40 tisíc za 4 kusy) Dana.

ovecka
napsal(a):
Já nasazuji do 4 lísek v jednotlivých patrech Brinsea 190 cca po 3 dnech po sobě a mám také rodokmenové líhnutí (ovšem prvotní investice byla jen 16 000 - chytla jsem skvělou cenu, narozdíl od Rcom 50, kde by to bylo více než 40 tisíc za 4 kusy) Dana.

Tak jsem koukal na Rcom 50 MAX a na tu Bios Mono 50 a ceny jsou velice podobné 11 990Kč a 11 834Kč za tu českou..kapacita stejná..Tak pořád nevím. Pak mě ještě zaujala: Brinsea Ovation 56 EX za 9 990Kč Je to ale hlavolam

napsal(a):
Tak jsem koukal na Rcom 50 MAX a na tu Bios Mono 50 a ceny jsou velice podobné 11 990Kč a 11 834Kč za tu českou..kapacita stejná..Tak pořád nevím. Pak mě ještě zaujala: Brinsea Ovation 56 EX za 9 990Kč Je to ale hlavolam
To je ta co mi radila paní Dana, že ?

Tak asi moc chovatelů není co by mělo MONO50 nebo se nechce dělit o zkušenosti
Teda nejhorší na tom je to, že ještě nemám líheň ale už vím co a kolik toho budu muset líhnout

Tak nakonec fakt nikdo neprozradil jaké má s touto líhní zkušenosti. A jelikož jsem se taky nějak nemohl rozhoupat tak se Ježíšek naštval a dostal jsem obálku a ať se starám sám. Po novém roce to už budu muset vyřešit, tlačí mě čas. A ASI se rozhodnu pro tu Brinseu nebo ne?...ach jo...
napsal(a):
Tak nakonec fakt nikdo neprozradil jaké má s touto líhní zkušenosti. A jelikož jsem se taky nějak nemohl rozhoupat tak se Ježíšek naštval a dostal jsem obálku a ať se starám sám. Po novém roce to už budu muset vyřešit, tlačí mě čas. A ASI se rozhodnu pro tu Brinseu nebo ne?...ach jo...
Nemám moc velké zkušenosti, ale zkoušela jsem líhnout ve staré biosce i v Rcom. Úspěšnost líhnutí byla u mě stejná, ale ten komfort uživatele nesrovnatelný. Upřimně si myslím, že pokud koupíte Bios, Rcom nebo Brinseu, budete vždy spokojený, teď záleží jen na Vás, která se Vám více líbí, u které si myslíte, že bude příjemnější obsluha a která Vám více sedne do prostoru.

Pupča
napsal(a):
Nemám moc velké zkušenosti, ale zkoušela jsem líhnout ve staré biosce i v Rcom. Úspěšnost líhnutí byla u mě stejná, ale ten komfort uživatele nesrovnatelný. Upřimně si myslím, že pokud koupíte Bios, Rcom nebo Brinseu, budete vždy spokojený, teď záleží jen na Vás, která se Vám více líbí, u které si myslíte, že bude příjemnější obsluha a která Vám více sedne do prostoru.
Děkuji.