Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neví

25.10.2019 09:21
Neví

XXX.XXX.245.218

Prosím, poradíte mi co to mám za plemenná hus.

25.10.2019 13:20
ančovička1

XXX.XXX.21.107

Nejspis to jsou krizenci husy labuti x landeske..

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.10.2019 14:30

ančovička1 napsal(a):
Nejspis to jsou krizenci husy labuti x landeske..

Jsou to kříženci landeské a labutí najisto. Teda jedno zvíře výrazně víc připomíná labutí husu.
Dobré tak na jídlo

Nevi

26.10.2019 07:44
Nevi

XXX.XXX.245.218

Děkuji. Myslela jsem, že by mohl být na té první fotce houser Husy landeske. Koupila bych mu husičku.

26.10.2019 08:13
Erik Rosario

XXX.XXX.248.154

nahodou su pekni, ak si nechat z nich na chov mozno sa vam vyliahne zaujimavy mix :)

26.10.2019 08:54
ančovička1

XXX.XXX.21.107

Nevi napsal(a):
Děkuji. Myslela jsem, že by mohl být na té první fotce houser Husy landeske. Koupila bych mu husičku.

Klidne mu cistou husicku kupte,housatka budou krasna,priblizi se vice landeskym

26.10.2019 11:35

Nevi napsal(a):

Má černý nehet, takže opravdu není.
Já být Vámi, radši koupím celou páru hus, které nejsou bastardi (kříženci labutí husy s jinými plemeny).

26.10.2019 16:11

Podle barvy nehtu soudit plemennou příslušnost u divoce zbarvených hus je velmi odvážné, zvlášť u landesek, kde je to přípustnou vadou. Ten houser má jiné výraznější znaky, které ho vylučují z chovu Landeskych hus

26.10.2019 17:08
pastevecovci

XXX.XXX.8.37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Podle barvy nehtu soudit plemennou příslušnost u divoce zbarvených hus je velmi odvážné, zvlášť u landesek, kde je to přípustnou vadou. Ten houser má jiné výraznější znaky, které ho vylučují z chovu Landeskych hus

Dovolit si zpochybňovat názory zdejšího nejmoudřejšího radila je též velice odvážné...

26.10.2019 18:52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Samozřejmě, ten nehet je ale to nejvýraznější, co vidí i neodborník, a proč zařazovat landesky s černým nehtem, když je jich opravdu tolik se světlým, navíc celý černý nehet u těchto hus nevypadá zrovna vábně.
Už ten tvar hlavy a zobáku ukazuje, že to landeská husa není. Dále ten labutí postoj, dlouhý tenký krk s tmavší zadní částí (což teda může být i klam-stínem). Najde se toho možná víc, ale já tady nejsem posuzovatel.

26.10.2019 22:13

Ten druhý odstavec super! To je poučení pro ostatni

22.11.2019 23:33
PiLnÍk

XXX.XXX.102.156

pastevecovci napsal(a):
Dovolit si zpochybňovat názory zdejšího nejmoudřejšího radila je též velice odvážné...

Co jsem tak pobral, tak s Jakubem se zrovna v lásce nemáte, že?

Přidejte reakci

Přidat smajlík