Mikr

XXX.XXX.165.146
Koupím cca 20 ks svazových kroužků. Prosím nabídněte. Rychlé jednání. Děkuji.
Ne z důvodu nějakých podvodů ale z důvodu že po zkušenostech jsou jediné které husy neztrácejí. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Husy určitě nebudou ztrácet kroužky od firmy Straka. To jsou dobré volně dostupné kroužky, číslované, s velikostmi jako svazové (24,27). Jestli Vám jde jen o to, aby byly pevné (uzavřené-tedy ne otvírací), tak účel velice spolehlivě plní. Od svazového se liší tím, že nemá označení EE a pokud vím, má nějaká čísla otočená jinak. A jsou z hliníku.
Jinak co se týče svazových, tak to sháníte velikost 24, nebo 27. To je dost důležité vědět
24 mm-české, štajnbašské, labutí, francké
27 mm-landeské, německé nosné, pomořanské, cholmogorské, tuluzské, slovenské
U křížených hus se to musí odhadnout. I když nejsou na výstavy, tak je možné značit kroužkem.
napsal(a):
Husy určitě nebudou ztrácet kroužky od firmy Straka. To jsou dobré volně dostupné kroužky, číslované, s velikostmi jako svazové (24,27). Jestli Vám jde jen o to, aby byly pevné (uzavřené-tedy ne otvírací), tak účel velice spolehlivě plní. Od svazového se liší tím, že nemá označení EE a pokud vím, má nějaká čísla otočená jinak. A jsou z hliníku.
Jinak co se týče svazových, tak to sháníte velikost 24, nebo 27. To je dost důležité vědět
24 mm-české, štajnbašské, labutí, francké
27 mm-landeské, německé nosné, pomořanské, cholmogorské, tuluzské, slovenské
U křížených hus se to musí odhadnout. I když nejsou na výstavy, tak je možné značit kroužkem.
Dovolím si tu drzost a opravím moudra nejvyššího radila.
Husy francké se kroužkují velikostí 22, stejně jako u nás málo vídané husy alsaské.

pastevecovci
napsal(a):
Dovolím si tu drzost a opravím moudra nejvyššího radila.
Husy francké se kroužkují velikostí 22, stejně jako u nás málo vídané husy alsaské.
Díky za opravu.
Neověřoval jsem. Akorát vzpomněl, že francká je podobně velká jak česká, v podstatě jsou si podobné i velikostí (viděl jsem naživo)
U alsaské (a stejně i divoké husy) průměr kr. znám, ale to jsem ani neuváděl, protože je mi jasné, že je zadavatel nemá.