Trápí vás slimáci? Kupte si kachny!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2007 20:43

Zrovna dneska mě překvapilo jak ukazovali jak se lidi trápí se slimáky! Od doby co máme doma kachny je po problému! Naše kačeny je příjmo milujou Každé ráno je pouštím na zahradu a už se ženou na lov! Pravda pyžmovky je nežerou ale naši mutanti/ pekingská brojlérová x rouanský kačer/ je nemilosrdně likvidují! Okolo záhonu máme ale pro jstotu zábrany Je ale nutné pouštět kachny/ i ostatní drůbež/ už brzy ráno kdy je tí havěti venku nejvíc! No a máte po problému a ještě úplně bez chemie! Akorát by jste měli mít kachny v době výskitu hájení! Je fakt nechutné když zaříznete kachnu a z krku jí lezou slimáci No to pak dobrou chuť !

15.6.2007 16:29

malaceskafarma napsal(a):
Zrovna dneska mě překvapilo jak ukazovali jak se lidi trápí se slimáky! Od doby co máme doma kachny je po problému! Naše kačeny je příjmo milujou Každé ráno je pouštím na zahradu a už se ženou na lov! Pravda pyžmovky je nežerou ale naši mutanti/ pekingská brojlérová x rouanský kačer/ je nemilosrdně likvidují! Okolo záhonu máme ale pro jstotu zábrany Je ale nutné pouštět kachny/ i ostatní drůbež/ už brzy ráno kdy je tí havěti venku nejvíc! No a máte po problému a ještě úplně bez chemie! Akorát by jste měli mít kachny v době výskitu hájení! Je fakt nechutné když zaříznete kachnu a z krku jí lezou slimáci No to pak dobrou chuť !

Přesně tak, já mám čínky, a je to jako krmení dravé zvěře ...

15.6.2007 21:19

kittikit napsal(a):
Přesně tak, já mám čínky, a je to jako krmení dravé zvěře ...

Tak to máte dobrý moje čínky /pyžmovky / je nežereou proto máme ty křížence!

15.6.2007 23:08

malaceskafarma napsal(a):
Tak to máte dobrý moje čínky /pyžmovky / je nežereou proto máme ty křížence!

To ale nesmíte mít na záhonech nějakou kachní ňamku-salát a podobně,A tam je samozdřejmě těch slimáků nejvíc.ruzicka

Přidejte reakci

Přidat smajlík