mysak
napsal(a):
Kříženka minorky a vlašky koroptví ročník 2006.
dobrý den chci se zeptat jestli nekdo nemate slepice a kohouty křížene z sasexkou a nejakym chocholatym plemenem ja je mam jen v barvě sesexek a jine z kuratek barvy nevyjdou mimochodem po sa. zdedili kvokani me sedi i 4x do roka a vzdy maji kolem 17 vajicek a z toho 14-16 kuratek (mam asi dobryho kohouta kterej to ma rad )prosim dejte sem pokud mozno i nejake fotky nebo mi je poslite na email
matoroj
napsal(a):
Pekný druh sliepok
jeste se chci zeptat jestli nevite ktery druh je za timto jakoby pokusem jeden z rodicu SA a druhy nevim (ale musel mit chocholku ) popis nohy jako SA telo jako SA barva jako SA proste vse jako sasexka i kvokani jenom ta chocholka mi nesedi u kohoutku je nizsi jakoby pankac dozadu takova spicka u slepicek velmi zretelna velka (jako boule) do vysky prosim poradte co to muze byt za plemeno krizence nebo to neni krizenec
tretina
napsal(a):
jeste se chci zeptat jestli nevite ktery druh je za timto jakoby pokusem jeden z rodicu SA a druhy nevim (ale musel mit chocholku ) popis nohy jako SA telo jako SA barva jako SA proste vse jako sasexka i kvokani jenom ta chocholka mi nesedi u kohoutku je nizsi jakoby pankac dozadu takova spicka u slepicek velmi zretelna velka (jako boule) do vysky prosim poradte co to muze byt za plemeno krizence nebo to neni krizenec
prosim kdo ví at odpovi dekuji
mysak
napsal(a):
Kříženka minorky a vlašky koroptví ročník 2006.
Pravděpodbně kříženec zakrslé rousné, z dědova odchovu pod vlastní kvočnou.