kikosandr
napsal(a):
No jako slepic mam dostat takze ji postradat nebudu a zabit ji muzu bez problemu. A ty bryle sezenu kde ?? Tady v Breclave sem to jeste nikde nevidel ...
zadejte si do vyhledávače brýle proti kanibalismu a hledejte.Já si je objednával v létě a stáli okolo 4kč.Dnes je holky nosí a problém se tím vyřešil.Akorát se u mě zastavuje více čumilů a diskutují co to ty slepice asi na tom zobáku můžou mít.
kostrata
napsal(a):
zadejte si do vyhledávače brýle proti kanibalismu a hledejte.Já si je objednával v létě a stáli okolo 4kč.Dnes je holky nosí a problém se tím vyřešil.Akorát se u mě zastavuje více čumilů a diskutují co to ty slepice asi na tom zobáku můžou mít.
Už je mám objednané tak děkuji za radu :) Ale stejne tu slepici zitra asi ťofnu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.48
Dobrý večer, ešte pred použitím sekerky vyskúšajte do pitnej vody podávať tekuté polievkové korenie MAGI, pomáha to proti kanibalizmu. Prajem veľa úspechov.
Dobrý den,
než použijete sekyrku kupte si sprej proti kanibalismu. Měl by pomoci, stříká se přímo na zvířata změní jejich pach a ony se potom přestanou, nebo spíš by měly se přestat klovat. Najdete ho ke koupi na www.zemedelske-potreby.cz. Taky ho používám, ale já měl to štěstí že jsem to zachytil v začátku.
Dobrý den. Prosím vás tiež o radu ohľadom kanibalizmu brojlerov. Sliepky som kŕmil doma robenou zmesou v pomere 10kg kukurice 10kg pšenici 3kg hrachu + plastín a vápenatý grit. Sliepky si strašne ozobávali chvosty až niektoré uhynuli a ostatné ich vyžrali na kosť. Tak som skúsil kŕmiť zmeskou a problém prestal. Potom som zas prešiel na moju zmes, lebo originál zmesky neuznávam a znova to začína. Viete mi poradiť niečo? Viem že možno nemajú dostatok bielkovín len to nechcem prehnať lebo z toho môže byť tiež problém. Chcem prejsť na sóju len neviem koľko % jej môžem dať.