Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2011 16:58
chovatel.slepic

XXX.XXX.245.51

Prosím o pomoc co použít na podlahu ve výběhu.Drží se mi tam voda a velké bláto ale slepičky mají rousy.Prosím o pomoc.Děkuji předem.:-) Můžu přidat foto

21.8.2011 20:58
chovatel.slepic

XXX.XXX.245.51

Prosím odepište mi!!Prosím

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.8.2011 21:05

Jestli máte venkovní, pak se doporučuje a osvědčuje pískovaný výběh nebo hrubý štěrk. Ikdyž pokud máte slípky s rousy, tak ty obvykle moc nehrabou,, takže by mohl být i zatravněný, podle mne.

21.8.2011 21:30
lavacca

XXX.XXX.1.3

taky máme slepičku s rousy. A máme normálně zatravněný povrch, sem tam slípky vyhrabou a kachny "vydlabou" díru, tak se zas zasype a je to. Popř. se na moc blátivé místo (např. u jezírka) dá na zem trocha slámy, aby se člověk nezabil, jak šlápne na bláto.

Jinak pokud chcete bez zeleně, tak písek, popř. štěrk - ale ten se slípkám líbit nebude. smajlík

22.8.2011 18:05
angel77

XXX.XXX.194.130

Dobrý den,

já mám hedvábničky a v jejich výběhu u kurníku jsem použila mulčovací kůru. Slepičky se v ní i rády popelí, neklouže, a žádné bahno se nevytváří.

22.8.2011 20:35
anmi

XXX.XXX.224.51

Ahoj chovam amroxy 1-6 mam ich vo vybehu asi 5x13m a aj s kacicami a chcel by som ich mat zvlast a neviem rozmer novej voliery kde by byvali ja by som chcel asi 3x2m max 3x3m samozrejme pustal by som ich na pastvu zatvorene by boli len v zlom pocasi v noci alebo ked niesom doma dakujem za odpoved

22.8.2011 22:56
oskar222

XXX.XXX.32.26

Doufam, ze pouzivate kuru volne lozenou, nebot ta pytlovana je chemicky osetrena...!

23.8.2011 13:59
angel77

XXX.XXX.229.175

Dobrý den,

obyčejná mulčovací kůra je 100% přírodní produkt, volně ložená i balená je stejná. A je vhodná pod zeleninu, ovoce, jahody, dokonce je výrobcem uváděná i pro dětská hřiště, nevidím žádný problém pro slepičky... Chemicky ošetřená - tedy barvená je tzv. dekorativní mulčovací kůra, ale to vlastně není kůra ale dřevěné štěpky a to tedy do výběhu opavdu nepoužíváme... ta je pro dekorativní záhony. :-)

23.8.2011 14:32

angel77 napsal(a):

Dobrý den,

obyčejná mulčovací kůra je 100% přírodní produkt, volně ložená i balená je stejná. A je vhodná pod zeleninu, ovoce, jahody, dokonce je výrobcem uváděná i pro dětská hřiště, nevidím žádný problém pro slepičky... Chemicky ošetřená - tedy barvená je tzv. dekorativní mulčovací kůra, ale to vlastně není kůra ale dřevěné štěpky a to tedy do výběhu opavdu nepoužíváme... ta je pro dekorativní záhony. :-)

Nemáte více fotek výběhu a kurníčku, vypadá to zajímavě a jednoduše zároveň, díky M.

Přidejte reakci

Přidat smajlík