mesič
napsal(a):
Dobrý den,
nevíte někdo, zda se dá jižně od Brna někde pomlet přenice, kukuřice apod?
Děkuji
pomleť sa dá aj severne od Brna,Prahy atd.,lenže vy zrejme hladáte niekoho čo by bol ochotný vám to zošrotovať.či to chcete pomleť na múku? to sú trochu rozdielné veci.
to ako keby ste sa pýtali či predávajú autá severne od Kolína. trošku svoju otázku špecifikujte,ked chcete na nu odpoved
caco
napsal(a):
pomleť sa dá aj severne od Brna,Prahy atd.,lenže vy zrejme hladáte niekoho čo by bol ochotný vám to zošrotovať.či to chcete pomleť na múku? to sú trochu rozdielné veci.
to ako keby ste sa pýtali či predávajú autá severne od Kolína. trošku svoju otázku špecifikujte,ked chcete na nu odpoved
Dobrý den,
máte pravdu, špatně jsem se vyjádřila, jde mi o šrotování... pro drůbež. Nehledám člověka, který by chodil do práce a v mezičase bych ho obtěžovala, spíš něco jako JZD či mlýnici, kam bych přijela, nechala si obilí pošrotovat a bylo by. Ale nic takového už asi není :-(
Děkuji
Nevím, kolik obilí chcete šrotovat, ale podle mne by bylo lepší koupit si šroťák na obilí- budete si šrotovat, kdy chcete a kolik chcete, šrot vám nebude stárnout.Před několika lety jsem taky jezdila pro šrot a byl to boj-přizpůsobit se pracovní době, dojet tam atp.Ze všech vychytávek, které jsem si pořídila na dvorek, mi tato přijde nejlepší a nejvíc využitá.
Zdravím..myslím že investice do vlastního šrotovníku se opravdu vyplatí,je ale potřeba pořádně vyzkoušet!!!!!Sám mám kladívkový starý snad padesát let aLE PO PÁR UPRAVÁCH NEMÁ CHYBU....Jinak v každé dědině se dá vlezt do hospody a doptat se..je spousta lidí kteří to mají doma a pošrotují nebo přímo odprodají.