Dobry den prajem,pomozte prosim vas rozoznat pohlavie chlmogorov,s kamosom sme si doviezli par vajičok.Zo začiatku to vyzeralo na 3 gunarov a jednu hus ale teraz ked podrastli niesme si isty zial,skusali sme aj kloakalne ale vela toho nevidno zatial sa nijak neprejavuju.stare su zhruba 3 mesiace.dakujem
Podle vzhledu to může být úplně jakkoliv. Měl jsem housera,co vypadal jak husa a opačně. Hrubší rysy a větší hrbol nemusí být znakem housera. Ikdyž dost často to tak je. Ideální je kloakální metoda. Není to tak těžké,jen chce vědět,jak to hledat. Popisovat to nemá cenu,lepší je,to odněkoho odkoukat.
Ten modrý kus je krásný,teď budu čekat na další fotky,kdy mu bude růst hrbol. Já mám letos dva modré housery,ale ti mají na zádech bílé skvrnky. Později sem můžu také vložit foto.
Doma na svojich husiach som skušal kloakalnu metodu všetko bolo ok!U kamoša som bol pozriet na nich v nedelu pozeral som na kloaku ,ale vobec neviem zistit!Už len počkat ako sa budu prejavovat,ako som pisal raz to vezeralo na 3 gunarov potom na 3 husy podla spravania a velkosti.Ta modra sa mi tiež velmi pači dufam že ju budem mat doma.
tulhusi
napsal(a):
Doma na svojich husiach som skušal kloakalnu metodu všetko bolo ok!U kamoša som bol pozriet na nich v nedelu pozeral som na kloaku ,ale vobec neviem zistit!Už len počkat ako sa budu prejavovat,ako som pisal raz to vezeralo na 3 gunarov potom na 3 husy podla spravania a velkosti.Ta modra sa mi tiež velmi pači dufam že ju budem mat doma.
Vůbec by mi nevadilo ji mít u sebe doma..