Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2013 22:45
jatu

XXX.XXX.89.120

Zdravím.

Vždy když přichází podzim, tak se mi nějak "rozlétají" mé České husy. Housatům, která jsou na jídlo, klidně křídlo ostřihám, ale chovným husám se mi nechce (určitě ne huse).
Pomůže křídelní spona? Ještě jsem toto zařízení neviděl. Má s tím někdo zkušenosti? Není to moc velké trápení?
Dík J

2.10.2013 10:06
ovecka

XXX.XXX.171.70

Křídelní spony používám a jsou dobré. Husám nijak nevadí, pouze zabrousím špičku šroubku, protože ze zkušenosti je lepší jí dát dospodu. Tak aby je nepíchala.
Když jsem spony neměla, tak jsem husy i housera stříhala. Nemá to na nic vliv. Ani na pojímání, ani na inkubaci. Pouze nemůžou na výstavy. Dana

5.10.2013 15:40
jatu

XXX.XXX.89.120

Moc děkuji za reakci. Mohu se ještě zeptat, když si je koupím, je u nich nějaký návod, pochopím jejich použití smajlík... Nikdy jsem to neviděl a mám strach, že mi přijde nějaký drát u kterého nebudu vědět co s tím ...

Náhodou foto nemáte?

Ještě jednou moc díky za pomoc.

J.T.

5.10.2013 21:02
ovecka

XXX.XXX.31.130

Návod u nich není, ale dávají se na prvních 6 letek v křídle, nebo tolik, kolik se do nich vedle sebe vejde. Není to drát, ale spíše plíšek. Je dobré jej u ,,kloubu" více vyklenout, aby pera nepřelomil. Dana

Přidejte reakci

Přidat smajlík