Uživatel s deaktivovaným účtem

A plemeno těch "velkých"?

Kdyby nechtěl, aby se křížili, tak je tři týdny před sběrem nás. vajec rozdělí. Problém by to zpravidla být neměl, ale některá plemena (především někteří kohouti) nesnesou další kohouty..

ondře.j.
napsal(a):
Můžou, ale počítejte s tím, že se budou kohouti prát, slepice budou klovat ty menší, ale to by mělo přejít, ale ještě bude velký kohout skakat na zakrsl. slepičky a tím vám je zmorduje ...
Svatá pravda. Já jednou také dostal liliputku darem, a mel sem sasexáka kohouta, a na sasexáka byl i tak dost velký... a do 14ti dnů sem jí musel dát pryč, měla sedřený záda a po každym pojímání dobrou hodinku kulhala... Kohouty mám v kmenu dva a neperou se mi. Jen je jeden dominantnější. A s tim klováním by to nemuselo být tak hrozné, časem by si na sebe měly pipky zvyknout
bichirek

XXX.XXX.37.141
ronx
napsal(a):
ok dakujem a pls pozrite sa aj na moj druhy prispevok
zdrobnelé sliepky sú iná kategória, ja Vám poviem z vlastnej skúsenosti, čiže názory na tpto vec sa môžu od mojho líšiť...
Chovám nosnice, hybridky, gazdovské, mám ich namiešané lebo sa mi páčia farby.. Mal som pri nich zdrobneného kohúta, ktorého som našiel pri ceste v škatuli.. Tak som ho vzal, dal k nim, po pár dňoch si vybudoval rešpekt aj pred najvyššie postavenou sliepkou. Potom mi dali známi tri liliputky, dve sliepky a jednu kvočnu s kuriatkami.. Tie však museli bokom, pretože boli od veľkých sliepok terorizované a šikanované. Predsa stedne ťažké plemeno je niekoľkokrát vačšie ako liliputka.. Tak som k ním dal aj kohúta a k nosniciam kupil poriadného kohúta. Nie je dobré ich mať spolu, dá sa ešte kombinácia zdrobnelý kohút a veľké sliepky, pri párení sliepka uteká a on sa drží ale je to omnoho lepšia podívaná ako pozerať, ako kohúť ktorý má 3 kilá skáče na 500gramovu sliepku že jo.. to už by som takých ľudí s nastrčeným zadkom dal pod koňa
bichirek
napsal(a):
zdrobnelé sliepky sú iná kategória, ja Vám poviem z vlastnej skúsenosti, čiže názory na tpto vec sa môžu od mojho líšiť...
Chovám nosnice, hybridky, gazdovské, mám ich namiešané lebo sa mi páčia farby.. Mal som pri nich zdrobneného kohúta, ktorého som našiel pri ceste v škatuli.. Tak som ho vzal, dal k nim, po pár dňoch si vybudoval rešpekt aj pred najvyššie postavenou sliepkou. Potom mi dali známi tri liliputky, dve sliepky a jednu kvočnu s kuriatkami.. Tie však museli bokom, pretože boli od veľkých sliepok terorizované a šikanované. Predsa stedne ťažké plemeno je niekoľkokrát vačšie ako liliputka.. Tak som k ním dal aj kohúta a k nosniciam kupil poriadného kohúta. Nie je dobré ich mať spolu, dá sa ešte kombinácia zdrobnelý kohút a veľké sliepky, pri párení sliepka uteká a on sa drží ale je to omnoho lepšia podívaná ako pozerať, ako kohúť ktorý má 3 kilá skáče na 500gramovu sliepku že jo.. to už by som takých ľudí s nastrčeným zadkom dal pod koňa
Přesně nechápu lidi, kteří chovou těžké plemena z lehkými a zdrobnělými jak ten kohout skočí na tu zdr. slepici je zabořená v zemi A že takových není málo...

strašák
napsal(a):
Velkého kohouta do hrnce a je po problému.
Četl jste tu diskuzi? Velký slepice by ty menší šikanovaly, kohout nekohout

strašák
napsal(a):
Velkého kohouta do hrnce a je po problému.
Četl jste tu diskuzi? Velký slepice by ty menší šikanovaly, kohout nekohout

etua
napsal(a):
Myslím,že Vám zde odpověděli dostatečně,oddělte zdrobnělé plemeno od velkého,zvláště hybridky jsou "potvory".