Dobrý večer všem,
tak na speciálku je přihlášeno 40 kolekcí velkých vlašek (16 rázů) a 12 kolekcí zdrobnělých vlašek (9 rázů). Dále je přihlášeno cca 20 samostatných kohoutů. jistě to bude důstojná reprezentace tohoto velmi oblíbeného plemene
.
Připomínám vlaškařský svátek o tomto víkendu. Jste srdečně zváni.
Chovný kmen zdrobnělé vlašky černé z chovu Jiřího Holečka - není to nádhera?
Já tam byla, ve 12 hodin jsme přišli 2, ve čtvrt na 2 nás tam bylo tak 5. Možná pak návštěvnost byla lepší, nevím, ale škoda, že tak pěknou výstavu navštívilo tak málo lidí. Jenom, kdyby si tam ze mě jeden chovatel nedělal srandu při prodeji kohouta, asi ženské nemusí, jinak bych byla kohouta koupila, byl pěkný
Tady je pár fotek, ale moc se nepovedly.
Dobrý den,
ještě chviličku vydržte. Všechno je, akorát s tím časem je to horší....Budu se snažit umístit výsledky a fotogalerii na stránky v co nejkratší době. J.S.
Dobrý večer,
konečně jsem dodělal pár fotek z této akce. Najdete je v rubrice - Speciální výstavy na:
http://klub-chovatelu-vlasek.webnode.cz/
jadron
napsal(a):
Hledám chovatele který chová vlašky stříbrné. Poptávám kohouta.
Nejraději Praha -Letňany,Čakovice,Kostelec n.L.,Brandýs n.L,.Mělník.
Budu ráda,když se někdo ozve.
Hm škoda, tak to píšete pozdě, měla jsem ho a tady nabízela snad 3 měsíce a jsem z té lokality
. Už je v mrazáku.
Diky za nabidku. Vzala bych si. Jak to budete prodavat? Potrebovala bych dva kohoutky a vzala bych si jeste tri slepicky. Snad to nebude problem. Ale na tech slepickach netrvam. Budu dal schanet kohouta ale od vas si je vezmu. Nevim zda mam v infu meil. Tak pro jistotu - krepelkysluhy@seznam.cz. telefon : 774642629