Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2016 12:16
ota

XXX.XXX.199.128

Včera 31.7 odešel do holubářského nebe přítel Milouš Veselý ze Slatin chovatel českých staváků sedlatých -.

1.8.2016 18:29
jirka123123

XXX.XXX.255.45

Dobry den to je mi moc lito.

Lubor

1.8.2016 21:55
Lubor

XXX.XXX.184.161

Starších chovatelů ubývá a mladších moc nepřibývá. Zrovna včera jsem zvažoval že pořídím na za rok min.2 páry staváků, nebo pštrosů.Chovám římany a dělám si spešl létavé a plodné linie ale neměli bychom zapomínat na naše národní plemena..

5.8.2016 00:24
touzetin

XXX.XXX.59.92

Lubor napsal(a):
Starších chovatelů ubývá a mladších moc nepřibývá. Zrovna včera jsem zvažoval že pořídím na za rok min.2 páry staváků, nebo pštrosů.Chovám římany a dělám si spešl létavé a plodné linie ale neměli bychom zapomínat na naše národní plemena..

Přesně tak. Ubývá spousty poctivých chovatelů. Na jaře jsem byl u MIlouše pro staváky, protože onemocněl. Jsem moc rád, že jsme mohli spolu několikrát diskutovat u Fandy Štěpánka a byli to fajn chvíle. Milouš byl také zanícený sedlák, takže nyní určitě ze shora kvituje, že máme ještě kombajny na poli, než přijde voda. Rodině posílám upřímnou soustrast a Vám příteli přeji, aby jste si ty dva páry staváků pořídil a rozšířil naše řady. Přeji všem hezkou noc. Lukáš M. Toužetín.

Přidejte reakci

Přidat smajlík