ragnar
napsal(a):
Zdravim vsechny.nastal čas kdy všichni probirame letošni vyletky.s tim ale taky souvisi co s temi co se nam nehodi dale do chovu.proto zadam o radu jak tyto holoubata humalně usmrtit a zbavit peri.věřim že mi nekdo poradi protoze i tohle patři k chovatelstvi.
Ahoj...začínam riešiť podobný problém, holubárčim iba prvý rok a mám moravských pštrosov, kúpil som si prvý pár a ten mi už od apríla odchoval 9 mladých...čo si myslím, že je super výsledok, no a teraz by som z nich chcel troch nechať a dokúpiť im partnerov a ostatných do kuchyne.Len som si nie celkom istý, že ako.Prikláňam sa zatiaľ k sekerke, ale dám si poradiť od skúsenejších...
Ufák
napsal(a):
Ahoj...začínam riešiť podobný problém, holubárčim iba prvý rok a mám moravských pštrosov, kúpil som si prvý pár a ten mi už od apríla odchoval 9 mladých...čo si myslím, že je super výsledok, no a teraz by som z nich chcel troch nechať a dokúpiť im partnerov a ostatných do kuchyne.Len som si nie celkom istý, že ako.Prikláňam sa zatiaľ k sekerke, ale dám si poradiť od skúsenejších...
Tu je časť kolektívu...
Moris 01
napsal(a):
Jsou moc krásní, ale nechápu, že je chcete sežrat.
Pekný večer priateľu, ono je to tak... mám s tým trocha problém, inak by som sa tu nezaujímal o to, že ako najlepšie...ale okrem toho...podla vášho profilu ste tiež chovateľ a mali by ste vedieť, že to tak trocha je aj hydina...aj keď krásna, za druhé, mám zdravotné problémy, pričom diabetes je len to najjednoduchšie, z mojej kolekcie, takže dieta je dieta, no a nakoniec, nemôžem si dovoliť, aby sa mi množili geometrickým radom, pretože zatiaľ mám len malý holubník z voliérou 3x2 metre, aj keď sú prakticky celý deň na voľno...na jar už chcem ale stavať vo veľkom nové holubníky a budem si môcť dovoliť chov rozšíriť.Stále sa však považujem za totálneho amatéra, tak tu hľadám rady všetkého druhu.ďakujem za váš záujem a držím vám palce, nech sa vám holubkovia daria, tak ako chcete...pekný večer.