Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2017 13:04
peparazak

XXX.XXX.162.50

Drzim panovi palce at mu vse dobre dopadne a on se bude moct vratit k svym holubum domu.

6.5.2017 15:53
lupus4

XXX.XXX.152.251

rastislavmpavelka napsal(a):
Diskusia;

http://postoveholuby.sk/diskusia/tema/22676/kto-bude-chranit-nas-a-nase-holuby.

Diskuze pacientů

Janae

6.5.2017 16:25
Janae

XXX.XXX.174.253

peparazak napsal(a):
Drzim panovi palce at mu vse dobre dopadne a on se bude moct vratit k svym holubum domu.

Aby je mohl dál pokračovat ve svém ušlechtilém koníčku, natírání holubů jedem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.5.2017 17:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Janae napsal(a):
Aby je mohl dál pokračovat ve svém ušlechtilém koníčku, natírání holubů jedem.

Tak tohle byla samozřejmě blbost ale svým způsobem ho i chápu(tím neříkám ze schvaluju) ono když vám dravec pravidelně decimuje chov není to pro holubare nic prijemneho zvlast když chovu obetujete spoustu volného casu a taky i nemalé finanční částky...to mate pak dvě možnosti buďto nadobro skončit nebo chov zavřít do voliery což jaksi u závodních PH nejde...

Okolek

6.5.2017 19:13
Okolek

XXX.XXX.241.221

lupus4 napsal(a):
Diskuze pacientů

Pane lupus4, neurážejte prosím slovenské holubáře.

6.5.2017 20:20
lupus4

XXX.XXX.237.6

Okolek napsal(a):

Sorry, došlo k omylu, myslel jsem diskuzi pod článkem v prvním odkazu

Https://www.cas.sk/clanok/543791/razia-na-vychodnom-slovensku-policia-zadrzala-znameho-holubara/

kde výkony diskutujících - obvyklé pod podobnými "senzacemi" jsou (dle mne) hodny léčení

ten druhý odkaz jsem si přečetl až teď, ale i v něm jsou také myšlenkové "perly"

jinak NEMÁM RÁD svévolné regulace čehoko-li kdejakým "joudou", natož tímto debilním způsobem, takže za mne - dobře mu tak

Calc

6.5.2017 22:46
Calc

XXX.XXX.132.88

lupus4 napsal(a):
Sorry, došlo k omylu, myslel jsem diskuzi pod článkem v prvním odkazu

Https://www.cas.sk/clanok/543791/razia-na-vychodnom-slovensku-policia-zadrzala-znameho-holubara/

kde výkony diskutujících - obvyklé pod podobnými "senzacemi" jsou (dle mne) hodny léčení

ten druhý odkaz jsem si přečetl až teď, ale i v něm jsou také myšlenkové "perly"

jinak NEMÁM RÁD svévolné regulace čehoko-li kdejakým "joudou", natož tímto debilním způsobem, takže za mne - dobře mu tak

Souhlasím, tohle může odkývat jen debil.

Okolek

7.5.2017 20:57
Okolek

XXX.XXX.241.221

Tak nevím, jsem na holubářské, nebo sokolnické diskuzi?

giganthomer

7.5.2017 22:28
giganthomer

XXX.XXX.132.88

A cos nepochopil? Čekáš, že i když si na holubech, tak tu bude někdo schvalovat trávení dravců? Navrch když trávíš zároveň holuba? To asi nemáš na holubech co dělat

Klokočka

7.5.2017 23:15
Klokočka

XXX.XXX.241.221

Aby ses nepo...ty sokolníku.

Calc

7.5.2017 23:54
Calc

XXX.XXX.132.88

Klokočka napsal(a):
Aby ses nepo...ty sokolníku.

Aby se to spíš nepovedlo první tobě Okolku aka Klokočko
Koukám, že jak je někdo jiného názoru, než ty, tak není holubář. Ouuu, to bolelo.

Okolek

8.5.2017 10:23
Okolek

XXX.XXX.241.221

Calc napsal(a):
Aby se to spíš nepovedlo první tobě Okolku aka Klokočko
Koukám, že jak je někdo jiného názoru, než ty, tak není holubář. Ouuu, to bolelo.

Tady Okolek, jak jsi na to přišel chytrý Calci.Ouu to fakt bolí.Teď vážně, pokud chováš holuby trochu na úrovni, tak se snaž vžít do role holubáře, terému chov decimují dravci.S pozdravem Okolek.

Okolek

8.5.2017 10:48
Okolek

XXX.XXX.241.221

giganthomer napsal(a):
A cos nepochopil? Čekáš, že i když si na holubech, tak tu bude někdo schvalovat trávení dravců? Navrch když trávíš zároveň holuba? To asi nemáš na holubech co dělat

To trávení je špatný já vím, chudáci holubi.

Calc

8.5.2017 16:16
Calc

XXX.XXX.132.88

Okolek napsal(a):
Tady Okolek, jak jsi na to přišel chytrý Calci.Ouu to fakt bolí.Teď vážně, pokud chováš holuby trochu na úrovni, tak se snaž vžít do role holubáře, terému chov decimují dravci.S pozdravem Okolek.

Jestli si někdy četl moje příspěvky, asi bys měl mít jasno

Calc

8.5.2017 16:17
Calc

XXX.XXX.132.88

Okolek napsal(a):
To trávení je špatný já vím, chudáci holubi.

Chudáci hlupáci, co se k tomuhle snižují.

13.5.2017 15:02
laik560

XXX.XXX.72.180

Prakticky stejné téma jsme tu diskutovali zhruba před rokem:
https://www.ifauna.cz/holubi/diskuse/detail/3070824/dravce#a3117677
A ejhle, problém je tu zase. Tehdy mě tu napadali snad i holubáři, jež nám tu nestydatě tvrdili, že oni by to nikdy neudělali a že ti dravci jsou součástí přírody, že jim vůbec nevadí škody od dravců, že jim snad některým dělá i radost jejich několika stovkový nebo tisícový holub v pařátech dravce a bla, bla, bla (přečtěte si pozorně, co jste nám tu před rokem psali za nesmysly). Já jen tehdy někde hodil poznámku, že jejich ochotu krmit dravce svými holuby jim nikdo nebere, ALE NEMOHOU NIKOHO JINÉHO K TOMU NUTIT.
Znovu připomínám, že EXTRÉMNÍ NÁPADY OCHRANÁŘŮ NAKONEC ŘEŠÍ EXTRÉMNÍ PŘÍSTUPY CHOVATELŮ (i holubářů). Mnozí ochránáři to samozřejmě vědí, ale jelikož se v tom točí těžké miliony (na Slovensku dokonce prý už miliardy - zkuste si dohledat, o kolik tam už podojili tito extrémisté stát i EU = z vašich daní), tak na jiné řešení nikdy dobrovolně nepřistoupí - kapři si nikdy nevypustí rybník.
Jak už jsem někde zmínil, tak tento problém je tu už od vzniku holubářství. A vždy to leda bylo a bude o (ne)citlivém vztahu člověka k tomu dravci, jež se časem taky vyvíjel. Jenže nikdy v minulosti stát netlačil chovatele do kouta, jako je tomu dnes. Tak čemu se pak někteří vůbec diví? Já se tomu naopak nedivím vůbec a tvrdím, že hlavní podíl na tomto stavu má neuvážená ochrana přírody v civilizací pozměněné oblasti přeplněné lidmi.

14.5.2017 21:10
fuksia

XXX.XXX.223.49

Okolek napsal(a):

Lupus4, to je diagnóza sám o sebe.

14.5.2017 21:18
fuksia

XXX.XXX.223.49

giganthomer napsal(a):

Súhlasím že trovenie bola špatná voľba dravca mal najlepšie chytiť do koša a zlikvidovať bez akých- kolvek svedkov.

Přidejte reakci

Přidat smajlík