pouze pár amaterských | a sobeckých fotek | z velmi pěkné výstavy v ČB : -nejdříve SELDŽUCKÝ rejdič |př.Křižovský|:
beda
napsal(a):
pouze pár amaterských | a sobeckých fotek | z velmi pěkné výstavy v ČB : -nejdříve SELDŽUCKÝ rejdič |př.Křižovský|:
beda
napsal(a):
..alespoň dva z KUDRNÁČŮ |př. Koudelky| je chudák po posuzování dost pomordovaný |:
beda
napsal(a):
..alespoň dva z KUDRNÁČŮ |př. Koudelky| je chudák po posuzování dost pomordovaný |:
..druhý:
beda
napsal(a):
...bez PRAŽÁKŮ př. Míky si prezentaci Soběslavi nelze představit :
beda
napsal(a):
...bez PRAŽÁKŮ př. Míky si prezentaci Soběslavi nelze představit :
beda
napsal(a):
....no měl je tam v pěti barvách: \tak alespoň ještě jednoho\:
beda
napsal(a):
....no měl je tam v pěti barvách: \tak alespoň ještě jednoho\:
...bez ČILIKŮ př. Autraty- nelze:
beda
napsal(a):
...škoda, že dopadli poměrně bídně | ale dobří holubi se neuráž |
beda
napsal(a):
...škoda, že dopadli poměrně bídně | ale dobří holubi se neuráž |
...když se Soběslav předvádí "VOLŽÁCI " př. Autraty nesmí chybět :
beda
napsal(a):
...když se Soběslav předvádí "VOLŽÁCI " př. Autraty nesmí chybět :
... :
beda
napsal(a):
Pane Autrata, krásné fotky. Dovolím si přidat i své, které najdete na www.machy43-motor.rajce.net
mikahel
napsal(a):
Zial prehladac Mircosoft Internet Explorer nerozbali niektore foto z Mozilla Firefox a opacne.
....mám to dlužíš mně 2 hodiny života, mám u tebe pivo |www.machy43-motor.rajče.i dnes|----- moc pěkné- |ale hrozná profesionální chyba-žádnej můj holub |
čejky nefotím
--tak zatím čau--moc pěkné !!!
beda
napsal(a):
....mám to dlužíš mně 2 hodiny života, mám u tebe pivo |www.machy43-motor.rajče.i dnes|----- moc pěkné- |ale hrozná profesionální chyba-žádnej můj holub |
čejky nefotím
--tak zatím čau--moc pěkné !!!
Tak to je na pohlavek, to vám ty piva koupim dvě za toho holuba. Děkuji