První fotografovatelný výletek - stříbřitý kapratý. Oceňuji jeho položení hlavy, které se při chůzi nehne od podušky a celkovou vyváženost. Rodiče Veselý x Hübner.
5555
napsal(a):
První fotografovatelný výletek - stříbřitý kapratý. Oceňuji jeho položení hlavy, které se při chůzi nehne od podušky a celkovou vyváženost. Rodiče Veselý x Hübner.
Pávík jako krychle? Proč ne. A k tomu utažené husté peří, super pevná hlava, kolmé nesení vějíře a ta šířka.... Holubice od Falconeho, během týdne budou snad holoubata....
5555
napsal(a):
Pávík jako krychle? Proč ne. A k tomu utažené husté peří, super pevná hlava, kolmé nesení vějíře a ta šířka.... Holubice od Falconeho, během týdne budou snad holoubata....
A z boku. Zatím se mějte a oživte nám to tady nějakým pěkným příspěvkem .....
5555
napsal(a):
A z boku. Zatím se mějte a oživte nám to tady nějakým pěkným příspěvkem .....
![]()
![]()
Pane Alexandr!! Mate VZDYCKY krasne holubi!!!!!! At se Vam porad dary!!!!!!!! Cerna - to je muj SEN!!!!!!!!!! Budete mnet neco na prodej - PROSIM VAS se ozvete!! Mam JISTY ZAJEM o vsecke kvalitne kusy!! S pozdravem s Ukrajiny - Petro
bokhara
napsal(a):
![]()
![]()
Pane Alexandr!! Mate VZDYCKY krasne holubi!!!!!! At se Vam porad dary!!!!!!!! Cerna - to je muj SEN!!!!!!!!!! Budete mnet neco na prodej - PROSIM VAS se ozvete!! Mam JISTY ZAJEM o vsecke kvalitne kusy!! S pozdravem s Ukrajiny - Petro
Modrý pruhový - Andrew Kerns. Neviděl jsem moc lepších pávíků
5555
napsal(a):
Modrý pruhový - Andrew Kerns. Neviděl jsem moc lepších pávíků
Včera jsem posílal Brianovi Pogeovi do Kanady první fotky dvou výletků, tak se s nimi rád podělím i s vámi. Také Brianovi se sezona rozjela pozdě. Na první fotce modrý strak, dosud píská.
5555
napsal(a):
Včera jsem posílal Brianovi Pogeovi do Kanady první fotky dvou výletků, tak se s nimi rád podělím i s vámi. Také Brianovi se sezona rozjela pozdě. Na první fotce modrý strak, dosud píská.
A černá holubice, bude asi výstavně úspěšná.
5555
napsal(a):
A černá holubice, bude asi výstavně úspěšná.
Velmi mladý výletek černý strak. Dosud nefigurantní, ale fotka se povedla. Je úplně z jiných rodičů než modrý strak nahoře, ale kresba je podobná. Matka je moje barevnoocasá holubice (šampionka), otec Pogue. Sdědil po matce její vady
i přednosti, díky plochému utváření vějíř vyniká, ačkoliv má aktuálně jen 32 cm. Foceno mobilem.
5555
napsal(a):
Velmi mladý výletek černý strak. Dosud nefigurantní, ale fotka se povedla. Je úplně z jiných rodičů než modrý strak nahoře, ale kresba je podobná. Matka je moje barevnoocasá holubice (šampionka), otec Pogue. Sdědil po matce její vady
i přednosti, díky plochému utváření vějíř vyniká, ačkoliv má aktuálně jen 32 cm. Foceno mobilem.
0.1 pávík černý (rodiče Veselý x Falcone)
5555
napsal(a):
0.1 pávík černý (rodiče Veselý x Falcone)
a z druhé strany
5555
napsal(a):
zepředu
a z boku, zatím čau. Prší a nemůžu stavět holubník. To jsou muka.
5555
napsal(a):
a z boku, zatím čau. Prší a nemůžu stavět holubník. To jsou muka.
1.0 modrý pruhový (rodiče VeselýxVeselý), ještě hodně mladý, ale na samce OK
5555
napsal(a):
1.0 modrý pruhový (rodiče VeselýxVeselý), ještě hodně mladý, ale na samce OK
konečně se povedlo něco bílého, slušná křídla i šířka hrudě
5555
napsal(a):
konečně se povedlo něco bílého, slušná křídla i šířka hrudě
samozřejmě to jsou velmi mladá holoubata u odstavu, takže nemají vějíř
5555
napsal(a):
samozřejmě to jsou velmi mladá holoubata u odstavu, takže nemají vějíř
Kluci, tak jaká byla přehlídka výletků?Omlouvám se, ale nemohl jsem se zúčastnit. Přináším fotky dvou písklat. První je stříbřitý po mých rodičích (matka grand šampionka), má obrovský vějíř, druhému vějíř teprve roste ale vypadá celkem kulatý (černý po rodičích???)
5555
napsal(a):
Kluci, tak jaká byla přehlídka výletků?Omlouvám se, ale nemohl jsem se zúčastnit. Přináším fotky dvou písklat. První je stříbřitý po mých rodičích (matka grand šampionka), má obrovský vějíř, druhému vějíř teprve roste ale vypadá celkem kulatý (černý po rodičích???)
5555
napsal(a):
Ahoj Sasa!! Mlade - super!! At se Vam dari!! Proc ne odpovidate na mail?? S pozdravem s Ukrajiny - Petro
bokhara
napsal(a):
Ahoj Sasa!! Mlade - super!! At se Vam dari!! Proc ne odpovidate na mail?? S pozdravem s Ukrajiny - Petro
pískle modroocasého pávíka, asi nebude úplně špatné. Posuďte sami.
5555
napsal(a):
pískle modroocasého pávíka, asi nebude úplně špatné. Posuďte sami.
a v chůzi, dost špatná fotka, ale ...
5555
napsal(a):
a v chůzi, dost špatná fotka, ale ...
Další velmi, velmi mladý pávík. Almond (mandlový plnobarevný). Vějíř roste....
5555
napsal(a):
Další velmi, velmi mladý pávík. Almond (mandlový plnobarevný). Vějíř roste....
a více z boku
5555
napsal(a):
a více z boku
toto pískle mě zaujalo kulatostí a šírkou
5555
napsal(a):
toto pískle mě zaujalo kulatostí a šírkou
ještě si dovolím otravovat se dvěma fotkama. První je modré pískle po rodičích Veselý x Kerns
5555
napsal(a):
ještě si dovolím otravovat se dvěma fotkama. První je modré pískle po rodičích Veselý x Kerns
a tady je jedno z těch bílých holoubat,
5555
napsal(a):
a tady je jedno z těch bílých holoubat,
Vazeny pane Alexandr! Mam do Vas dotaz. Myslim,ze Jste znatok genetiky a muzete mi pomoc!! Mam pavika(foto) barva - INDIGO(spis bronzovy indigo...). Je to samec. Prosim Vas poradte, kteru samice(BARVA?) dat do nej bych mlade byli v barve INDIGO!! Uplne indigo,bez bronzovych stitku!!
Dekuji a preji prijemny den(v Nitre!!) - Petro
bokhara
napsal(a):
Vazeny pane Alexandr! Mam do Vas dotaz. Myslim,ze Jste znatok genetiky a muzete mi pomoc!! Mam pavika(foto) barva - INDIGO(spis bronzovy indigo...). Je to samec. Prosim Vas poradte, kteru samice(BARVA?) dat do nej bych mlade byli v barve INDIGO!! Uplne indigo,bez bronzovych stitku!!
Dekuji a preji prijemny den(v Nitre!!) - Petro
Chcy odcovat mlade ASPON s takovou barvou(na foto!)!!!! Sasa!! Prosim Vas napiste dukladne o barve indigo!! Jak lepse sestavit pary chovnych holubu?? Zase dekuji!
bokhara
napsal(a):
Chcy odcovat mlade ASPON s takovou barvou(na foto!)!!!! Sasa!! Prosim Vas napiste dukladne o barve indigo!! Jak lepse sestavit pary chovnych holubu?? Zase dekuji!
Ahoj kluci!! Uz se ne muzu dockat na fotky s Nitry EV 2009!!!!!!!! DOUFAM,ze Sasa vyfotit a ulozit nam tu krasu!
Dekuji - Petro
bokhara
napsal(a):
Ahoj kluci!! Uz se ne muzu dockat na fotky s Nitry EV 2009!!!!!!!! DOUFAM,ze Sasa vyfotit a ulozit nam tu krasu!
Dekuji - Petro
Petro ahoj, rozepisovat se o komplexu indigo by bylo na hodně dlouho. Pro tebe je důležitější, jak dosáhnout z indiga andaluziany a to je celkem velmi jednoduché. Prostě dáš černého partnera jako nositele rozprostřeného faktoru a je úplně jedno, jakého budou pohlaví. Andaluzian je totiž plnobarevný indigo. Jsem toho názoru, že černý holub dodá andaluzskému zbarvení také intenzivnější lemování a proto všem lidem, co šlechtí andaluzské, doporučuji než modré radějí černé partnery.
A mimochodem, ten indigo je velmi pěkný a andaluz taky není k zahození.