Ahoj všem !!!
Abych vás trochu probral z té zimní nostalgie, tak jsem vám nafotil v Lipsku cca 400 fotek různých holubů. Každý si tam doufám najde to své !!! Vkládat to sem na moderku by byla sebevražda. Tak kdo chcete, koukněte na mých stránkách na fotogalerii : Lipsko - Leipzig - 2010 !!!! Třeba vás to trochu zahřeje a ani ta zima se vám nebude zdát tak krutá. Cestou tam bylo -17°C . Výstava krásná a již se těším na příští rok, kdy tam bude EV !!! Přeji vám hezkou podívanou !!!!!!! http://www.holubiakrobate.estranky.cz
Zdraví Mirek Lubas st.
Dobrý večer. Tak taková Ifauna by sa páčila.Lepšie, ako tie podrývačné výlevy! Vďaka, vo fotoalbumu je pre každého niečo.Pridám pohled na autora fotiek a jeho dvorek-apríl-duben 2010. JH.
Ahoj Jozefe.
Také mě to věčné špičkování trochu vadí. Ale co naděláš. Už to neřeším. Budou přeci Vánoce, svátky klidu a míru, tak proč si je kazit malichernostma. Příště sem dej raděj foto holubů. Na starého vypelichaného kocoura už není moc pěkné podívání. Ty jsi fotil a já taky. Tohle jsi zas ty s holoubkem Ferdou co tě u nás chtěl adoptovat . Rád na vaší návštěvu vzpomínám. Dobrých kamarádů není nikdy dost !!!! Tak ahoj do Dolního Kubína !!!! A popřej tam Slovenským kamarádům, ale i tvým holoubkům pěkné vánoce !!!! Zdraví Mirek. PS : Prve jsem tobě a tvé paní posílal nějaké fotky, koukněte !!!!
Ahoj. Keby som Vás fotil teraz, tak Vám budú zo snehu trčať iba hlavy. Vďaka tomu pánovi naľavo sme k Tebe dorazili , ukazoval cestu. Bolo fajn. Veď o tom to holubárenie je, koníček, hobby a nie si ešte zožierať nervy. Každý z nás má okruh chovateľov-priateľov a každý má iné názory, to pochopím. Ale načo sa urážat navzájom!Taktiež prajem všetkým priateľom v CZ krásne sviatky, zdravé holúbky a ůspechy v Novom roku. Jozef Hrabal.