Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.188.185
Zdravim vas pratele,dovoluji si sem pridat odkaz na nase nove webove stranky klubu chovatelu strukturovych holubu nejsou sice dodelane na 100% ale s 3/4 uz sou hotove
Adresa stranek: www.kchsh.estranky.cz s pozdravem martin
Martine máte je udělané pěkně
- jen by možná stály za úpravu trochu ty barvy - ta bílá barva na té světle zelené není moc vidět - menu a možná místo té světle zelené na bílém dát také radši nějakou tmavší...Je pouze na vás jak je budete mít udělané. A mimo téma - co jste říkal na klubovou výstavu strukturových holubů...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.188.185
dik za pochvalu,jak sem psal jeste nejsou hotove uplne upravy budou probihat jeste nejaky ten patek takze je dost mozne ze se dizajn:-) jeste zmeni
myslim ze specialka byla super,teda ja sem si ji uzil vyborne
Já si musím počkat až na příští rok. Bohužel jsem v 10.12.2010 - Pátek dostal Antibiotika
tak jsem se nemohl zůčastnit
, ale táta tam jel za mě takže mě něco nafotil a přivezl
za což děkuji hlavně pánům z klubu. Já osobně mám pávíky od Jara takže se v tom moc nevyznám , ale chci počkat ještě rok abych věděl jak mě to půjde. Až poté plánuji vstup do klubu Strukturových holubů.
P.S. Pokud by jste chtěl s něčím pomoci , rád pomohu. S pozdravem Martin S.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.188.185
to je skoda ale urcite prijed na letni setkani ktere bude zase v bilovci je to kousek za ostravou bude to v zari tusim ze 24teho,jinac nemusis mi vykat.v jake barve ti to tata privezl?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.188.185
jo urcite je nafot a hod to sem
dost tech holubu co tam byli na prodej si pamatuju takze je mozna i poznam a reknuti od koho jsou
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.188.185
Jo na tu zlutou holubici si pamatuju ta je hodne dobra...hod sem fotky az je budes mit a nejak to dame dohromady
Tak jsem něco nafotil , bohužel je to foceno jen mobilem tak se předem omlouvám za kvalitu.![]()
1 foto - černá straka - 0,1 - na černého štítníka
A také mám na holubníku nějaké Polské rysy modré šupinaté - jen malá ukázka.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.0.0
martin_s.
napsal(a):
Tohle bude ........
ty fotky opravdu nejsou nic moc ale myslim ze by to mohla byt cervena recesivni