Zdravím všechny chovatele a příznivce holubů.Začala chovná sezona a holubáři se už mohou těšit na novou omladinu ve svých holubnících.Jaro už je v plném proudu a probíhá krásná a elegantní holubí láska na holubnících.![]()
Po dlouhé chvíli sem přidávám pár fotek z mého chovu holubů.Jistě někteří víte,že chovám koburské skřivany skřivánčí a bezpruhé,ale mám i jiná plemena na okrasu.Jsou to především čeští staváci modří sedlatí a modří sedlatí kapratí a jeden pár moravských pštrosů žlutých.Přeji příjemnou podívanou.S pozdravem Radek Přikryl
Tak páni chovatelé.Zde je pára holoubat českých staváků modrých sedlatých kapratých.Jak vidíte tak jedno holoubě má kresbu skoro na celém křídle.Rodiče jsou samozřejmě čistokrevní.Holub(otec) je modrý sedlatý kapratý a holubice(matka) je modrá sedlatá.
Uživatel s deaktivovaným účtem
koburák
napsal(a):
holub
Neskutočne nádherný holub, uplne mi táto fotka vyrazila dych. Musíte byť hrdý na tak krásne holuby.
Zdravím.Nemali ste náhodou niekedy aj žlté farebnohlávky? Naozaj sa mi Vaše holuby strašne páčia, hlavne tie modrokapraté sedlaté staváky, ten samec na fotke je úžasný.Stavajú Vaše holuby?Prajem Vám vela úspechov v chove
Dobry den ,mate na prodej nejake skrivany.Dekuji Lukas
koburák
napsal(a):
Zdravím Vás,žluté barevnohlávky už nemám.Prodal jsem je jednýmu pánovi od Brna.Staváci u mě nádherně staví a jsem rád,že mají dochované své plemenné vlastnosti.Mám jen dvě páry na okrasu.S pozdravem R.Přikryl
Jasné a nemáte náhodou na toho pána kt. ste farebnohlávky predali kontakt? Stále sa nemožem vynadívať na fotku toho sedlatého kapratého staváka a ešte keď ste napísali že stavajú, sa mi páči ešte viac. Mať viacej priestoru, okamžite ich zháňam