Výstava Moravy a Slezska v Přerově

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2011 21:34
cerny.kamil

XXX.XXX.51.246

Jsem začínající chovatel a chtěl bych se zeptat, kde bych našel bližší informace k této výstavě (25.-26. listopad), hledal jsem různě na internetu, ale o tom, co by tam mělo být vystaveno a v jakém množství ani vidu, natož slechu... Jaká to vlastně bývá výstava v porovnání třeba s národní v Lysé? (Opravdu nerad bych na tomto místě rozproudil další názorové střety, viz. Celostátní výstavy v Lysé n. Labem.) Děkuji za podnětné informace! :-)

21.10.2011 09:11
dj86

XXX.XXX.123.3

Tady máte katalog, loňský, pro představu vystavených zvířat.

http://www.cschbohdalov.cz/prerov/katalogprerov2010.pdf

26.10.2011 12:04
cerny.kamil

XXX.XXX.68.9

Mockrát děkuji!
Neznáte prosím někdo odkaz na internetu, kde by mohl být průběžný katalog přihlášených zvířat a další informace? Je měsíc do výstavy a mě se zdá, že nikde nic není... Rád bych se mýlil.
Děkuji!

26.10.2011 12:52
chovatelpodluzi

XXX.XXX.134.10

Katalogy u nás dělá de facto pouze Bohdalov. Takže se mrknite na jejich webu. Jinak není. Peťa Suchánek ho dělá sice taky online, ale dělá teď JMK výstavu v Hodoníně. Měsíc do výstavy je fůra času, to snad nemají ještě ani po uzávěrce, tak nevím co by tam bylo. Navíc buďte rád, že vůbec najdete na netu info, že výstava je, kdy a kde. Víc bych od současného stavu našeho chovatelství neočekával :-)

27.10.2011 21:08
olindolezalsenior

XXX.XXX.207.174

Příteli, informace získáš - pavla.kabatova@seznam.cz

17.11.2011 22:15
cerny.kamil

XXX.XXX.51.34

Možná už se to tady někde objevilo, přesto: http://www.cschbohdalov.cz/prerov/katalognaweb.pdf - pokud to hází chybu či nebezpečí, tak prý ignorovat, podle moderovaných králíkářů se není čeho bát...

Snad jsem se přehlédl: (zřejmě) neúčast hned několika našich národních plemen (mor. bělohlávek, mor. a ostravská bagdeta) na výstavě Moravy a Slezska?! smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík