Uživatel s deaktivovaným účtem

holubice zasedne na hnízdo a vůbec nemá vejce,sedí prostě na prázdno-čím to je.Mám to u dvou párů.
napsal(a):
holubice zasedne na hnízdo a vůbec nemá vejce,sedí prostě na prázdno-čím to je.Mám to u dvou párů.
Přesně tohle pozorují asi u pěti párů, holubice sedí celými dny na hnízdě. Rozhodl jsem se uzavřit budníky a za dva dny to vzdaly. Je otázka, jestli to bude mít nějaké následky, žádne jiné problémy se nevyskytují. =to=
napsal(a):
- jo,jo - znám! V rámci snížení stavu jsem dal jeden kompletní druh holubů pryč. Z nostalgie jsem si však jeden pár ponechal a snažil se to utajit i sám před sebou!
Chovají se naprosto stejně, jak píšete!!
Pár mám samostatně, chovají se naprosto přirozeně, dokonce předpisově i já jim podstrojuji, Když však šáhnu pod holubičku - prd!
Vím, že nic nepomůže, ale stále to zkouším ... B.
chov.
napsal(a):
- jo,jo - znám! V rámci snížení stavu jsem dal jeden kompletní druh holubů pryč. Z nostalgie jsem si však jeden pár ponechal a snažil se to utajit i sám před sebou!
Chovají se naprosto stejně, jak píšete!!
Pár mám samostatně, chovají se naprosto přirozeně, dokonce předpisově i já jim podstrojuji, Když však šáhnu pod holubičku - prd!
Vím, že nic nepomůže, ale stále to zkouším ... B.
Zkuste to s tím podložením Klidně jen podkladky a když uvidíte, že pečlivě sedí
a střídají se se samcem, tak dejte alespoň 1 stejně nasezené vejce.
Mě se takhle "spravila" 0,1 MP žlutá, 1/2 roku nic, pak podložené - krásně vyseděli, kašovali i krmili, pak sama normálně snesla.
To jsem byl ještě ale kluk a je to už hooodně let
Tak jsem byl opět vyprovokovanej,abych se šel hrabat do mé evidence.V roce 2007 kamarád na speciálce zakoupil překrásnou holubici.Stejný problém seděla a vejce žádné.V srpnu 2009 jsem si jí od něho vzal,přeléčil,zapářil a opět vejce žádné.Koncem října jsem dal pár do samostatné volierky a začal krmit pouze granule pro nosnice a grit "Čechura".Koncem prosince snesla dvě vejce,vychovala 1 holoubě a následující rok 2010 normálně odchovala 6 holoubat.Kde je tedy problém?Pravděpodobně nedostatek vitamínů a ostatních prvků potřebných pro tvorbu vajec.Je to má doměnka,ale stojí to za zkoušku.Zdraví Kouťák
-pro úplnost - grit dostávají a na jaře před snáškou přidávám i směs pro nosnice /pouze přidávám/!
Když se však zamyslím co píšeš, je pravda, že jim něco může chybět! V obavě, že bych o ně přišel, nebyli pouštěni ven /jako ostatní/ a domníval jsem se, že jim dávám vše, možná né...
Jdu jim otevřít výletku ...