Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2013 14:36
geforce4

XXX.XXX.8.74

Dobrý den, máme na dvoře holuba, je poštovní a odpočívá, ale už je tam 9 dní, a nám už to připadá dost dlouho, když prý normálně odpočívají kolem 3- 4 dnů. Krmíme ho zrním a dáváme mu vodu. Chytli jsme ho, a přečetli jeho kroužek, podle čísla- pokud jsem to číslování pochopila správně) by měl patřit do organizace Glubczyce (0464). Neumím ale na tuto organizaci sehnat žádný email, nebo něco. Jen telefonní číslo, což mě ale děsí, protože polsky umím maximálně tak dzien dobry, a ani nevím, jestli to píšu správně smajlík
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví, kde na ně sehnat email, nebo nějaký jiný kontakt, kde se domlouvá písemně, nebo jestli někdo nemá nějakou jinou radu, co s ním. Pohřešovaný není.
Moc děkuju za jakoukoli pomoc smajlík

25.8.2013 20:58
hrabal1

XXX.XXX.248.130

Možno by sa dal vyhladať kontakt na poľský zväz poštových holubiarov. Tam vedú evidenciu pridelených obrúčok poštovým holubiarom. Je otázne, či o takéhoto holuba bude mať ešte chovateľ zaujem. Tohotočný odchov sa selektuje na jeseň hlavne " košom". Pomerne veľa chovateľov cestuje na polské burzy zvierat. Aj tam možno získať kontakt. V poslednom čase mám viac dotazov na/trhy/ burzu zvierat v Pszczyne. Hlavne chovatelia z Oravy a Kysúc, čiastočne severnej moravy to nemajú ďaleko cez Třinec. Bialsko-biala oblasť je kúsok za hranicama. Termíny možno vyhladať pod pszczynská gielda ptakov.com, kde sú aj iné potrebné informácie.J.Hrabal

26.8.2013 10:38
baštris

XXX.XXX.221.156

okręg--Opole Południe
0464 Głubczyce II tel. +48 600339867

http://www.oddzialy.kazimierzhodowca.win.pl/strony/szukaj.aspx smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík