Výkup – ceny andulek?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2015 01:14
filipverner

XXX.XXX.184.239

Jaké jsou ceny andulek ve výkupech :/.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.7.2015 07:44

Brzo ráno 50kč pak 30kč.

14.7.2015 11:38
19827373

XXX.XXX.159.151

filipverner napsal(a):

Raději zkuste stůl a pak později se vždy dá prodat do výkupu.

14.7.2015 11:47

Videl jsem inzerat ze vykupuji anduly za 40 kc kus

14.7.2015 15:02
19827373

XXX.XXX.159.151

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Videl jsem inzerat ze vykupuji anduly za 40 kc kus

100kč - 80-70 -30- 40kč Diť je to jedno stejně to tam každý nese, tak co zde furt řešíte, buť je chovám nebo ne...Výkup je potřeba dělá i Burze a bez něj žádná burza, není Burza. Je to tak i když se to někomu nezdá proto má možnost zainzerovat či prodávat na stole papoušky nejen adnulky. Jak Pan Grooda ten do výkup asi nedává...?

Aymarové

14.7.2015 15:16
Aymarové

XXX.XXX.234.217

19827373 napsal(a):
100kč - 80-70 -30- 40kč Diť je to jedno stejně to tam každý nese, tak co zde furt řešíte, buť je chovám nebo ne...Výkup je potřeba dělá i Burze a bez něj žádná burza, není Burza. Je to tak i když se to někomu nezdá proto má možnost zainzerovat či prodávat na stole papoušky nejen adnulky. Jak Pan Grooda ten do výkup asi nedává...?

Diť je to jedno,
Tvrdý, měkký, i či y,
Buť jak buť, Grooda je pašák,
Výkup je potŕeba,
Bez něj by burze nebyly.

14.7.2015 21:13
tomaschov

XXX.XXX.211.6

filipverner napsal(a):

Hlavně si uvědomte pokud nebude výkup pak anduly se budou dávat zadarmo.

14.7.2015 22:15

Souhlas.

14.7.2015 23:32
papousci.net

XXX.XXX.128.26

tomaschov napsal(a):

Plný souhlas a ještě dodat, že ani zdarma je nebude pak nikdo chtít..

15.7.2015 08:04
Kouzelník

XXX.XXX.108.221

Kdyby nebyl výkup...Tak by ale poklesl rapidně jejich odchov...sposta lidi to dělá jen pro peníze...
Ja do výkupu nedávám...Prodávám z domu.To je dodatek pro rejpaly...

15.7.2015 11:02

No andule pro peníze, tak to asi né.Vše plyne z toho že třeba jak já májí voliéru v které je hejno andulek protože je to pěkná podívaná.Pak máta ve voliéře třeba jak já šest párú i více podle toho jak velkou voliéru máte a spočítejte si odchov za jednu sezonu.jedna pára má v průměru čtyři mladé dvakrát i třikrát za rok a máteto.Já snich měl v roce 2014 okolo 80 mladých.Ale co prožerou, ale je pravda že si na vše vydělají.Tak a tet kolik chovatelů to tak má a máte andulek tisíce co bychom bez výkupu dělali?Díky němu to malé hejničko můžu mít.

15.7.2015 13:54
19827373

XXX.XXX.159.151

tomaschov napsal(a):

Souhlasím... bez výkupu není ani Burza.

15.7.2015 14:11
baku

XXX.XXX.144.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No andule pro peníze, tak to asi né.Vše plyne z toho že třeba jak já májí voliéru v které je hejno andulek protože je to pěkná podívaná.Pak máta ve voliéře třeba jak já šest párú i více podle toho jak velkou voliéru máte a spočítejte si odchov za jednu sezonu.jedna pára má v průměru čtyři mladé dvakrát i třikrát za rok a máteto.Já snich měl v roce 2014 okolo 80 mladých.Ale co prožerou, ale je pravda že si na vše vydělají.Tak a tet kolik chovatelů to tak má a máte andulek tisíce co bychom bez výkupu dělali?Díky němu to malé hejničko můžu mít.

Dobrý den, souhlasím je to krásná podívaná-ale co Vás nutí dávat jim budky?, upravte krmení, nepodporujte hnízdění a máte stále tu stejnou podívanou.Nebo chcete říct, že neuživíte 6.páru andulek, bez odchovu?

15.7.2015 14:58
kokík

XXX.XXX.11.174

baku napsal(a):
Dobrý den, souhlasím je to krásná podívaná-ale co Vás nutí dávat jim budky?, upravte krmení, nepodporujte hnízdění a máte stále tu stejnou podívanou.Nebo chcete říct, že neuživíte 6.páru andulek, bez odchovu?

To je asi jako kdyby jsi šel do bordelu, dal si tam sodovku a šel domů, krásná podívaná ale
bez efektu.Párovat a pářit se musí, je poměrně dost druhů zvířat, která bez páření trpí zdravotními problémi, a pokud jim nepomůže člověk umírají, k tématu - čím víc tím lépe je v tom také druh podnikání, ale aspoň to neděláme jako zemědělci, ty dostanou dotace a v pohodě úrodu zaorají a stejně je vyděláno !

15.7.2015 15:21

baku napsal(a):

Ale já si nestěžuji že třeba tet je ve výkupu andulka za 30kč, něco prodám do zverimexu a vše ostatní dám do výkupu za to koupím proso a pod.a je.Proto jsem rád že je výkup, mě to tak vyhovuje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík