Červenokřídlí - pohlaví?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2015 16:31
malochovatel

XXX.XXX.251.254

Dobry den mam dotaz podle ceho se da odhadnout pohlavi letosnich pap.cervenokridlich dnes jsem koupil udajne ´´samicku´´ bylo mi porazeno ze se to da odhadnout podle mnozstvi zlute barvy na cele + ze jak ma na konci kridlech cerveny pruh ze samicky maji pericka nad ni jako ´´ supiny´´ jeste nejake poznavaci znaky ?

23.8.2015 16:58
kobalt

XXX.XXX.198.73

malochovatel napsal(a):
Dobry den mam dotaz podle ceho se da odhadnout pohlavi letosnich pap.cervenokridlich dnes jsem koupil udajne ´´samicku´´ bylo mi porazeno ze se to da odhadnout podle mnozstvi zlute barvy na cele + ze jak ma na konci kridlech cerveny pruh ze samicky maji pericka nad ni jako ´´ supiny´´ jeste nejake poznavaci znaky ?

Dobrý den.Pokud by to takto fungovalo, tak nebudou chovatelé nechávat dělat DNA nebo Endoskopické vyšetření.Chtěl jste 0.1, byla to 0.1.Pokud by jste sháněl 1.0, byl by to 1.0.Chovu zdar.

23.8.2015 20:55
malochovatel

XXX.XXX.251.253

Je mi jasne ze to nebude 100% ze to muze yt klidne samec a myslel sem jestli zkuseni chovatele nemaji nake poznavaci detaili ktere muzou neco malo objasnit.

24.8.2015 11:19
pepa13

XXX.XXX.224.26

malochovatel napsal(a):

Podle velikosti a tvaru hlavy. Někdy to jde určit dobře, jindy je to horší. V naprosté většině případů to podle mě určit jde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík