Dobry den mam dotaz podle ceho se da odhadnout pohlavi letosnich pap.cervenokridlich dnes jsem koupil udajne ´´samicku´´ bylo mi porazeno ze se to da odhadnout podle mnozstvi zlute barvy na cele + ze jak ma na konci kridlech cerveny pruh ze samicky maji pericka nad ni jako ´´ supiny´´ jeste nejake poznavaci znaky ?
malochovatel
napsal(a):
Dobry den mam dotaz podle ceho se da odhadnout pohlavi letosnich pap.cervenokridlich dnes jsem koupil udajne ´´samicku´´ bylo mi porazeno ze se to da odhadnout podle mnozstvi zlute barvy na cele + ze jak ma na konci kridlech cerveny pruh ze samicky maji pericka nad ni jako ´´ supiny´´ jeste nejake poznavaci znaky ?
Dobrý den.Pokud by to takto fungovalo, tak nebudou chovatelé nechávat dělat DNA nebo Endoskopické vyšetření.Chtěl jste 0.1, byla to 0.1.Pokud by jste sháněl 1.0, byl by to 1.0.Chovu zdar.
malochovatel
napsal(a):
Podle velikosti a tvaru hlavy. Někdy to jde určit dobře, jindy je to horší. V naprosté většině případů to podle mě určit jde.