Kakadu bílý - jak velkou voliéru

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2015 11:08
keram1

XXX.XXX.4.202

Zdravím všechny chovatel kakadakuu jak velke voliery tento druh potrebuje postaci pro paru vylet delaky 2 metry šířška1metr a výška 2,5metru stejne rozmery ma i zálet.

alba

20.10.2015 12:22
alba

XXX.XXX.19.198

Zdravím. Vhodný je dvojnásobne dlhý a dvojnásobne široký zálet a trojnásobne dlhý a trojnásobne široký výlet. Sú to veľké kakadu a v 2-metrovej voliére budú len preskakovať z bidla na bidlo. To je skôr väčšia klietka ako voliéra.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.10.2015 12:40

Ma tu niekto tohtorocne mladata? Najlepsie samcov.

20.10.2015 12:43
keram1

XXX.XXX.4.202

Kterej druh kakadu by se dal chovat v tech volierach znam cloveka ktery ma jev 1,5metru vylet i zalet a odchovava v nich ararauny a dalsi druhy aru.

alba

20.10.2015 13:15
alba

XXX.XXX.19.198

keram1 napsal(a):
Kterej druh kakadu by se dal chovat v tech volierach znam cloveka ktery ma jev 1,5metru vylet i zalet a odchovava v nich ararauny a dalsi druhy aru.

To je pre ary klietka. Nemajú šancu v nej lietať. Pokiaľ je s tým daný chovateľ spokojný, nestarám sa do toho. Akurát ja by som toto arám nespravil.

Práveže pri kakadu často platí, že menšie druhy bývajú ešte viac agresívne ako veľké druhy (napr. šalamúnsky kakadu, goffinov kakadu a najhorší je filipínsky kakadu). Píšem z vlastných skúseností. Nechcem zľahčovať situáciu, ale vami uvádzaná voliéra je vhodná jedine pre korely.

Pane, postavte voliéru 6m dlhú,2,5 m širokú a 2,5 m širokú, zálet stačí o polovičnej dĺžky a máte vystarané. Okrem toho kakadu biely je extrémny ničiteľ aj silného pletiva, aj to treba brať do úvahy.

Snáď sa raz dožijem doby, kedy ľudia nebudú chovať veľké papagáje vo voliérach po malých papagájoch. Chovať papagáje 50 rokov a nevidieť ich ani raz poriadne sa preletieť je pre mňa maximálne kontraproduktívne.

20.10.2015 13:42

Pan alba, mozete na seba nechat email kontakt? diki, rad by som popisal o kakadakoch.

20.10.2015 15:12
keram1

XXX.XXX.63.53

Tez bych jim to neudělal prijde me to spis tyrani jak chování je to přece hodne velkej ptak kterej ten prostor potřebuje.ja mam amazonany v těch rozměrech co jsem udaval a nevidím v tom problém.

20.10.2015 15:14
keram1

XXX.XXX.63.53

Tak kakadaky budu dal asi sledovat jen v zoo heh.

Přidejte reakci

Přidat smajlík