Pozvánka na Exotiku
Lysá nad Labem 28.10 - 1.11.2015
Přijďte se podívat !
Http://www.vll.cz/veletrh-190
Prosím, vložte aktuálne foto, video...
https://www.youtube.com/watch?v=QuCd1DgUPho.
Aymarové

XXX.XXX.169.210
Výstavu v Lysé doporučuji k návštěvě. Je toho opět mnoho k viděni a rozhodne nebudete zklamaní!
Pár foto.
Opět velmi vydařené, kdo nepřijede přichází o krásný zážitek.
Zdraví Míla tragopan.
Osobně jsem byl také s výstavou spokojen, byl to příjemně strávený den.
Dobry den,
kritika je dobrá věc ale, ono se to asi az tak brzo nezměni a nespokojenost je náš národni sport...
osobně jsem výstavu navštívil a jezdim take každý rok a muzu za sobě konstatovat, že úroveň se posouva dopředu každym rokem
kolekce krasne rozděleně, pavilony mněl hlavu a patu, přibylo prodejcu chovatelských potřeb a zařízení, který už nebyly v suterénu ale dustojne se prezentovali v pavilonu papoušky co mnělo svoji logiku
ptáku spousta, myslim, že každej si tam našel to svoje, estetické urovně neni co vytknout
gratuluju poradatelum, že se toho každý rok s takovou verbou chyti a připravit krasnou výstavu!
a tim co jsou porad nespokojeni, duvodu proc nadávat se najde spousta ale take se skuste podivat na druhou stranu všech tech, kteří par tydnu tohle vsechno delaji, co vsechno to obnáší a teprv pak psat zbytečne komentáře...
s pozdravem Miroslav.
Dobrý večer,
já jsem byl poprvé na exotice a byl jsem velice spokojený. Bez problému jsem přijel až k výstavišti a okamžitě zaparkoval, čehož si velice cením. Byl jsem 29.11.2015 a počet lidí akorát na to abych se mohl u jednotlivých míst zastavit a pořádně se podívat. Esteticky velice zdařilé voliery a prostředí. Z Ostravy je to téměř 400 km ale nelituji a příště přijedu opět ale tentokrát hned první den a nakoupím si zde i nějaké ptáky. Jsem nadšený, že se najdou lidé, kteří jsou ochotni něco takového uspořádat a že se najdou chovatelé, kteří jsou ochotni své klenoty zde vystavovat. Za mojí osobu velké uznání !
otec_vojtika
napsal(a):
Dobrý večer,
já jsem byl poprvé na exotice a byl jsem velice spokojený. Bez problému jsem přijel až k výstavišti a okamžitě zaparkoval, čehož si velice cením. Byl jsem 29.11.2015 a počet lidí akorát na to abych se mohl u jednotlivých míst zastavit a pořádně se podívat. Esteticky velice zdařilé voliery a prostředí. Z Ostravy je to téměř 400 km ale nelituji a příště přijedu opět ale tentokrát hned první den a nakoupím si zde i nějaké ptáky. Jsem nadšený, že se najdou lidé, kteří jsou ochotni něco takového uspořádat a že se najdou chovatelé, kteří jsou ochotni své klenoty zde vystavovat. Za mojí osobu velké uznání !
Já byl také z OV hned první den, ale s parkováním jsem to takové růžové neměl, parkovali jsme tři ulice od výstaviště, a výběrčí to měli ošetřeno polatkem i tam, i když jsme parkovali někomu před rodinným domem. Na tuto akci měli všechny plochy zajednané jako parkovací místa. Jen mě zajímá jak parkují při takových akcích místní? To jim před vlastním domem dají botičku?
Ale jinak opravdu výstava zdařilá, jak co do množství a sortimentu vystavovaných zvířat, tak i co se týče servisu kolem.
borovickapavel
napsal(a):
Blahopřeji absolut. vítězi soutěžní kategorie bodovaní papoušci Dr Doubkovi a děkuji posuzovateli za profesionální přístup. Ve skupině přírodní barevné andulky hodnocením výborný - 91 b. zvítězil 1,0 šedozelený šedokřídlý... podotýkám, že se nejedná o andulky výstavní.
macaw

XXX.XXX.95.147
borovickapavel
napsal(a):
Blahopřeji absolut. vítězi soutěžní kategorie bodovaní papoušci Dr Doubkovi a děkuji posuzovateli za profesionální přístup. Ve skupině přírodní barevné andulky hodnocením výborný - 91 b. zvítězil 1,0 šedozelený šedokřídlý... podotýkám, že se nejedná o andulky výstavní.
Prosím Vás, aké papagáje dostali cenu? Nemáte prípadne foto?