Papoušek nádherný jako domácí mazlíček?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2016 16:14
michael281

XXX.XXX.211.99

Dobrý den, dnes jsem se na několika webových stránkách dočetl, že se tento papoušek chová často jako domácí mazlíček. Do dnes jsem si myslel, že se dá chovat pouze ve voliérách, protože potřebuje hodně létat. Je vhodný i jako mazlíček do bytu? Jak je to u nich s hlučností? Dokrmuje je někdo ručně? Může samička bez samce naklást neoplozená vejce a zasednou na ně? Máte někdo s pap. nádhernými zkušenosti jako z mazlíčky?
Děkuji.

23.1.2016 19:17
bubanek

XXX.XXX.191.18

Ano papousek nadherny muze byt jako mazel doma. Potrebuje dost volnosti na letani. Znam kamarada z vesnice co ma samce. Nekdy pry fakt rve. Ano, samicka muze snest vajicka i bez samce a sedet na nich. Rucne se moc nedokrmujou.

23.1.2016 19:39
jako001

XXX.XXX.109.93

michael281 napsal(a):
Dobrý den, dnes jsem se na několika webových stránkách dočetl, že se tento papoušek chová často jako domácí mazlíček. Do dnes jsem si myslel, že se dá chovat pouze ve voliérách, protože potřebuje hodně létat. Je vhodný i jako mazlíček do bytu? Jak je to u nich s hlučností? Dokrmuje je někdo ručně? Může samička bez samce naklást neoplozená vejce a zasednou na ně? Máte někdo s pap. nádhernými zkušenosti jako z mazlíčky?
Děkuji.

Ano mozu ja som mal vlastnorucne odchovanu samicku niekolko rokov v byte ale zacala znàsat vajicka tak som jej doprial partnera a isla do voliery, samcek prirodzeny odchov skrotol natolko ze bral piskotu z ruky, od nadhernèho vsak necakajte ze bude moc kontaktny vlastne, je to tak ze kontakt on sàm vyhladàvat nebude ale ho strpi hlucnost nieje nijaky extrèm, tàto krotkà samicka umna odchovala niekolko generàcii prisiel som onu nestastnou nàhodou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík