Inspirace voliéry 8x4x3m (dxšxv). Rámy jsou z profilů 25/25/2mm s plastovými spojkami.
rostin123
napsal(a):
Dobry den,
Mohu se zeptat z ceho je strecha a bocni bile steny?
Jinak krasna prace.Opravdu super.
Dekuji.
Dobrý den,
ty bílé stěny to je plast, který je z každé strany pohliníkovaný s bílou barvou. Velice odolný vůči ptákům i povětrnostním vlivům. Tyto desky jsou uchyceny v hliníkových "U" profilech. Žádné nýty. Nad zákrytem je polykarbonát v bronzové barvě, pro zastínění.
Jinak tato voliéra má dvojité pletiva proti dravcům.
Dobrý deň, pán Barvik, keď sa nehanbíte prezentovať svoju prácu, bolo by dobré, keby ste sa nehanbil povedať aj cenu za svoju prácu.Ja uvažujem o niečom podobnom, len o 2-3 metre dlhšom a tie plné steny z polykarbonátu, lebo to chcem pre okrasné kačičky.Ďakujem za odpoveď a nech sa Vám v práci darí.Palo SK.
palo sk
napsal(a):
Dobrý deň, pán Barvik, keď sa nehanbíte prezentovať svoju prácu, bolo by dobré, keby ste sa nehanbil povedať aj cenu za svoju prácu.Ja uvažujem o niečom podobnom, len o 2-3 metre dlhšom a tie plné steny z polykarbonátu, lebo to chcem pre okrasné kačičky.Ďakujem za odpoveď a nech sa Vám v práci darí.Palo SK.
Dobrý den,
já se "nehabím"! Ozvalo se již několik zájemců o něco podobného, ale každý má nějaké rozdílné požadavky čímž i cena je vždy jiná.
Pokud se bavíme o voliéře, která je na obrázcích, tak ještě upřesním specifika:.
Profily, ve kterých jsou uchyceny ty bílé desky, tak jsou vsazeny do rámů s jeklem 25/25/2mm, čímž se posílila konstrukce v "záletu". Pod polykarbonátem je také pletivo. Jsou tam tři místa s nerez výsuvnými krmnými pulty. Vstup do voliéry je přes "předsíňku". Pletiva jsou všude dvojitá, zevnitř 19/19/2mm a z venku 19/19/1,45mm. Snad jsem popsal všechny specifika, které chovatel požadoval.
Cena voliéry bez základů je 93 000, -Kč včetně montáže.
Jinak nabídky zpracovávám každému dle požadovaných parametrů.
Barvík.
j.barvik
napsal(a):
Dobrý den,
já se "nehabím"! Ozvalo se již několik zájemců o něco podobného, ale každý má nějaké rozdílné požadavky čímž i cena je vždy jiná.
Pokud se bavíme o voliéře, která je na obrázcích, tak ještě upřesním specifika:.
Profily, ve kterých jsou uchyceny ty bílé desky, tak jsou vsazeny do rámů s jeklem 25/25/2mm, čímž se posílila konstrukce v "záletu". Pod polykarbonátem je také pletivo. Jsou tam tři místa s nerez výsuvnými krmnými pulty. Vstup do voliéry je přes "předsíňku". Pletiva jsou všude dvojitá, zevnitř 19/19/2mm a z venku 19/19/1,45mm. Snad jsem popsal všechny specifika, které chovatel požadoval.
Cena voliéry bez základů je 93 000, -Kč včetně montáže.
Jinak nabídky zpracovávám každému dle požadovaných parametrů.
Barvík.
Ďakujem Vám za odpoveď a ešte raz prajem všetko dobré.Palo SK.