Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2016 18:53

Dobrý den, již nějakou dobu chovám hrdličku v klícce na balkóně tak, že má úplnou volnost, a chodí do ní jen spát a jíst. Jenže jsem ji nedávno viděla jak se k ní tulí divoká hrdlička, a mám strach aby mi s ní neuletěla. Myslíte si že se to může stát? Dděkuji za rady a názory.

9.3.2016 20:44
maximus.chov

XXX.XXX.232.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, již nějakou dobu chovám hrdličku v klícce na balkóně tak, že má úplnou volnost, a chodí do ní jen spát a jíst. Jenže jsem ji nedávno viděla jak se k ní tulí divoká hrdlička, a mám strach aby mi s ní neuletěla. Myslíte si že se to může stát? Dděkuji za rady a názory.

Může odletět.

Neregistrovaný uživatel

10.3.2016 09:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.235.162

Odletět může, ale pravděpodobněji zahnízdí někde v okolí. K Vám si bude létat pro krmení a spát bude do vylétnutí mladých u hnízda.

10.3.2016 11:07
lada 4

XXX.XXX.212.32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Dobrej, odletí a vracet se nebude ani pro krmení. Mluvím z vlastní skušenosti, takhle sem to měl dvakrát a pokaždé na jaře odlétli a už sem je neviděl.Jde to, když budete mít celej pár a necháte je v kleci zahnízdit.Pak bez problému se vracej jako holubi...p.Linek.

10.3.2016 19:28

Moc děkuji za odpovědi, raději ji na jaro zavřu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík