lusy

XXX.XXX.210.194
roku
napsal(a):
Andulky 70, korely 200, kakariki 270kč.
Já som dostala za andulky uź len 65 kć, pomali začínajú znižovať.
Zdravíčko všem chovatelům.
Chystám se jet podívat v neděli 7.8. na burzu do Hodonína a tak se ptám co všechno povezete? Já můžu vzít 1.1 Horský (oba kr.10),1.1 Nádherný (1.0 kr.11 a 0.1 kr.10) 1.1 mníšek přírodní,1.0 červenokřídlý s DNA (kr.15) a letošní zpěváky přírodní (3.1) a co Vy ostatní?
secretfranta
napsal(a):
Zdravíčko všem chovatelům.
Chystám se jet podívat v neděli 7.8. na burzu do Hodonína a tak se ptám co všechno povezete? Já můžu vzít 1.1 Horský (oba kr.10),1.1 Nádherný (1.0 kr.11 a 0.1 kr.10) 1.1 mníšek přírodní,1.0 červenokřídlý s DNA (kr.15) a letošní zpěváky přírodní (3.1) a co Vy ostatní?
Nevím proč toto vkládáte do vlákna z června, Burza v Hodoníně bude až 7.8. a ty výkupní ceny jsou někde jinde, je vše levnější.Jestli tam pak vůbec pojedete, tak uvidíte sám na vlastní oči jaké ceny ptáků budou.
Já ale vím že ceny budou jinde, na to sem se přece ani neptal a to že obnovuji téma burzy staré 2 měsíce je schválně, proč zakládat nové téma, když už tady je a schválně jsem obnovil Hodonín, který nemá v názvu datum. Jestli dobře čtete, tak snad vidíte, že jsem psal taky datum další burzy 7.8.... bóže...