Nová Exota poslední číslo

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.11.2016 13:19

Zdravím všechny už máte doma poslední číslo tj. listopadové? Já stále ještě ne...

8.11.2016 14:26
were

XXX.XXX.48.33

Dobrý den, dnes mi dorazilo.

8.11.2016 14:38

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím všechny už máte doma poslední číslo tj. listopadové? Já stále ještě ne...

Já taky. Dnešní poštou. Je tam supr článek o dominantních strakách u zpěváků. Prý z toho bude kniha o zzpěvácích. Ty zrovna moc nemusím... ale mutace mně zajímají.

8.11.2016 15:54
albí47

XXX.XXX.129.22

I nám dnes přišlo.

8.11.2016 18:35

Já taky. Dnešní poštou. Je tam supr článek o dominantních strakách u zpěváků. Prý z toho bude kniha o zzpěvácích. Ty zrovna moc nemusím... ale mutace mně zajímají.

Tak to je tedy paráda. Hodně dobře napsané. Autora sice neznám, ale text je tedy špičkový. Hluboce smekám. Znáte někdo p. Lukáče?

Neregistrovaný uživatel

9.11.2016 07:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.212.2

Tak to je tedy paráda. Hodně dobře napsané. Autora sice neznám, ale text je tedy špičkový. Hluboce smekám. Znáte někdo p. Lukáče?

Na vaši otázku vám asi nikdo nebude chtít odpovedět. Nicméně je od něj článek i v posledním čísle časopisu Fauna. Alena.

9.11.2016 11:04
krys

XXX.XXX.115.131

Pan Lukáč se zkušený chovatel. Má nádherné odchovy a krásné čisté chovatelské zařízení. Můžete se na jeho zpěváky podívat v inzerci, nebo v diskusi burza Kladno.

9.11.2016 11:48

krys napsal(a):
Pan Lukáč se zkušený chovatel. Má nádherné odchovy a krásné čisté chovatelské zařízení. Můžete se na jeho zpěváky podívat v inzerci, nebo v diskusi burza Kladno.

Mohu potvrdit co se týka jeho osoby i chovatelského zařízení. Chtěl bych mít alespoň půlku z toho co má on v hlavě z genetiky a taky aspoň některé barvy zpěvavých co má ve svých voliérách... Mluvil jsem s ním a kniha je prý již připravena do tiskárny. Z toho co mně sdělil o obsahu tak je mně jasné na 100% že u nás zatím nikdo nic takového nenapsal. Řekl bych že to bude to něco jako genetická "bible" pro chovatele mutací. Tak na tuhle knihu se fakt těším. Milan Bajčík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík