Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdravím všechny už máte doma poslední číslo tj. listopadové? Já stále ještě ne...
napsal(a):
Zdravím všechny už máte doma poslední číslo tj. listopadové? Já stále ještě ne...
Já taky. Dnešní poštou. Je tam supr článek o dominantních strakách u zpěváků. Prý z toho bude kniha o zzpěvácích. Ty zrovna moc nemusím... ale mutace mně zajímají.
napsal(a):
Já taky. Dnešní poštou. Je tam supr článek o dominantních strakách u zpěváků. Prý z toho bude kniha o zzpěvácích. Ty zrovna moc nemusím... ale mutace mně zajímají.
Tak to je tedy paráda. Hodně dobře napsané. Autora sice neznám, ale text je tedy špičkový. Hluboce smekám. Znáte někdo p. Lukáče?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.212.2
napsal(a):
Tak to je tedy paráda. Hodně dobře napsané. Autora sice neznám, ale text je tedy špičkový. Hluboce smekám. Znáte někdo p. Lukáče?
Na vaši otázku vám asi nikdo nebude chtít odpovedět. Nicméně je od něj článek i v posledním čísle časopisu Fauna. Alena.
krys
napsal(a):
Pan Lukáč se zkušený chovatel. Má nádherné odchovy a krásné čisté chovatelské zařízení. Můžete se na jeho zpěváky podívat v inzerci, nebo v diskusi burza Kladno.
Mohu potvrdit co se týka jeho osoby i chovatelského zařízení. Chtěl bych mít alespoň půlku z toho co má on v hlavě z genetiky a taky aspoň některé barvy zpěvavých co má ve svých voliérách... Mluvil jsem s ním a kniha je prý již připravena do tiskárny. Z toho co mně sdělil o obsahu tak je mně jasné na 100% že u nás zatím nikdo nic takového nenapsal. Řekl bych že to bude to něco jako genetická "bible" pro chovatele mutací. Tak na tuhle knihu se fakt těším. Milan Bajčík.