Dobrý den,
Jelikož mám minimální zkušenosti a na burzách se většinou neobjevuji tak bych se potřebovala poradit, zda se burza vůbec bude konat s ohledem nyní na zákazy prodeje ptactva a dále, jak je to se zamlouváním stolů konkrétně v Přerově? Snažila jsem se dovolat, napsat pořadatelům, ale marně. Ze dvou čísel uvedených na webu dokonce jedno neexistuje a email se mi vrací, tudíž už nejspíš také dávno neplatí. Nejspíš tedy se najde nějaký stůl pro každého vždy v den konání, usuzuji". Dále by mne zajímala případná cena za pronájem stolečku?
Další postřehy, co se týče konání burz ve 4.týdnu v měsíci, co se týče parkování, občerstvení, míst pro prodej klidně pište budu ráda :) děkuji
Xerion 3400

XXX.XXX.248.2
Jak jsem tam byl v říjnu tak se stůl na prodej ptáků neplatil. Jo a prodej ptáků teď asi ne až do odvolani. Kdy se budou moci konat svozy ptáků a výstavy a burzy.
Přátelé, chovatelé. Dnes jsem učinil pokus apelovat na KVS v Olomouci, zda by nám za mimořádných veterinárních podmínek udělili vyjímku na pořádání Setkání chovatelů v Přerově. Chtěl jsem to jen na exoty s vyloučením drůbeže a to jak hrabavé, tak vodní. Neuspěl jsem! Takže malá burza v únoru nebude. Uvidíme, co nám přinese březen...
schmidt
napsal(a):
Přátelé, chovatelé. Dnes jsem učinil pokus apelovat na KVS v Olomouci, zda by nám za mimořádných veterinárních podmínek udělili vyjímku na pořádání Setkání chovatelů v Přerově. Chtěl jsem to jen na exoty s vyloučením drůbeže a to jak hrabavé, tak vodní. Neuspěl jsem! Takže malá burza v únoru nebude. Uvidíme, co nám přinese březen...
Děkuji za info. To pořadatelé jiných burz se ani neozvali.
Pbfaktor

XXX.XXX.226.103
schmidt
napsal(a):
Březen Vám přinese to samé a obávám se po poradě že i v Dubnu se nebude moc spěchat.
žakulka

XXX.XXX.245.96
Takže do odvolání vůbec burza nebude?
Pbfaktor

XXX.XXX.226.103
žakulka
napsal(a):
Takže do odvolání vůbec burza nebude?
Bez ptactva ano.
žakulka

XXX.XXX.245.96
Co se dá dělat, potřebuji jen krmení takže aspon tak.
žakulka

XXX.XXX.245.96
Tak tedy nic, ani to krmení