Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2017 17:00
marty12

XXX.XXX.23.10

Dobrý den mám dotaz ohledně mláďat mám 2 páry 1 má 4 mladé a 2 má jen prázdné vejce je možnost dát dvě mladší mláďata ke druhé která nemá nic ? nebude to problém ? páry mám rozdělené.

lusy

4.5.2017 18:09
lusy

XXX.XXX.144.26

marty12 napsal(a):
Dobrý den mám dotaz ohledně mláďat mám 2 páry 1 má 4 mladé a 2 má jen prázdné vejce je možnost dát dvě mladší mláďata ke druhé která nemá nic ? nebude to problém ? páry mám rozdělené.

Osobne by som to nerobila, vyhodila by som im čisté vajíčka a dala by som im druhú šancu.

4.5.2017 18:11
Honza12

XXX.XXX.52.97

Já bych jim později podložil vejce druhého páru.

4.5.2017 19:06
Ufák

XXX.XXX.234.13

marty12 napsal(a):

Pekný deň..ja som mal svojho času od anduliek 7 vajec a všetky sa vyliahli, no keďže sa liahnu ob-deň, tak by bol medzi nimi veľký rozdiel, tak som posledné dve preložil pod iný pár, ktorému sa práve vyliahlo prvé mladé.tieto mali 4 vajíčka a vyliahli sa im dve mladé.Tie preložené si osvojili a vychovali ako svoje.Ale či vám to bude fungovať asi záleží na rodičoch.vyskúšajte a dajte vedieť.Veľa šťastia.

Přidejte reakci

Přidat smajlík