Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2017 06:48
edlukas

XXX.XXX.15.81

Zdravim, doporucte prosim nejaky obchod kde koupit klece pro 2 moje senegalce, uplne idealne klec na koleckach s oteviratelnou strechou, pripadne jednu velkou na poloviny rozdelitelnou klec

diky :).

11.6.2017 07:50
kareta

XXX.XXX.84.6

Zadejte si do vyhledávače klece pro papoušky a můžete si vybrat.

11.6.2017 12:15
edlukas

XXX.XXX.15.81

Oh dekuji, to me nenapadlo, jako bych uz 5 hodin nehledal... ptam se proto ze sem nad tim stravil uz snad 10 hodin a nenasel zadnou "vyhovujici" mam tuto http://www.zoohit.cz/shop/ptaci/klece/voliery/papousci/189770?rrec=true pro 2 senegalce, bohuzel je musim rozdelit a druhou tak velkou klec nemam kam dat tak hledam bud 2 mensi nebo jednu velkou rozdelitelnou a pisu sem proto ze sem nenasel to co hledam tak sem cekal nejakou rozumnou radu na eshop kde bych neco takovyho sehnal.

11.6.2017 16:08
lupus4

XXX.XXX.225.251

Pouštíte je na prolet, nebo je pouze týráte v to nesmyslu co máte?

11.6.2017 23:04
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Papoušky senegalské odchovávám. Mám pouze jeden pár, jaksi mě dřív nezaujali, ikdyž dražších papoušků mám hodně.
Klece jsem dělal tzv. na koleně.
Koupil bych svařované pletivo 2 mm. Naohýbal klec. Dvířka nemusí mít rám. Levné, funkční. Ale není to nic hogo fogo do bytu.

12.6.2017 08:30
edlukas

XXX.XXX.15.81

Lupus4- jsou pusteni 99% casu co jsem doma, v kleci prakticky jenom spi a pro priste reagujte na moji otazku kterou jsem dal v prvnim prispevku pokud reagovat chcete, pokud ne tak se prosim nesnazte poucovat... kdybyste misto kecu poradil nemuseli by byt v tom nesmyslu co mam

pekny den preju.

12.6.2017 08:36
kareta

XXX.XXX.84.6

Nechci dělat reklamu ale pěkné kvalitní klece dělá pan Pavel Roder z Uherského Brodu.Jakou si nakreslíte takovou udělá. Zkuste to.

12.6.2017 09:27
lupus4

XXX.XXX.168.12

edlukas napsal(a):
Lupus4- jsou pusteni 99% casu co jsem doma, v kleci prakticky jenom spi a pro priste reagujte na moji otazku kterou jsem dal v prvnim prispevku pokud reagovat chcete, pokud ne tak se prosim nesnazte poucovat... kdybyste misto kecu poradil nemuseli by byt v tom nesmyslu co mam

pekny den preju.

Jestli je to opravdu tak, jak píšete, pak nemám nic proti...
ovšem pak nechápu rozdělení při "napadání"

kdybyste misto kecu poradil nemuseli by byt v tom nesmyslu co mam

každý by se měl zajímat PŘED pořízením čehokoli, zda je schopen zařídit svým chovancům odpovídající welfare, což kdyby jste udělal, tak si nepořídíte "nesmysl" a nemusíte to teď řešit
pokud jste "nezručný" pak viz nhgg

12.6.2017 22:09
marpal09

XXX.XXX.49.25

Já osobně bych doporučovala nechat si klec udělat. Ty lakované z e-shopů jsou většinou hrozně robustní a tmavé, senegalci by v nich byli jako v opravdovém vězení, navíc se ta tmavá barva rychle zapráší a nevypadá to hezky. My jsme si nechali klec/voliéru dělat na míru a jsme moc spokojení. Pro inspiraci posílám odkaz: http://www.voliery-az.cz/produkty-1/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík