Kolik mladých vykrmí pyrura

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2017 08:19
frodik

XXX.XXX.233.6

Dobrý den,
u pyrur říčních se mi začaly klubat mladé, mají osm plých vajec. Jsou schopné jich tolik ukrmit nebo mám něco podložit pod kakariky.

2.7.2017 08:36
eli22

XXX.XXX.181.79

frodik napsal(a):
Dobrý den,
u pyrur říčních se mi začaly klubat mladé, mají osm plých vajec. Jsou schopné jich tolik ukrmit nebo mám něco podložit pod kakariky.

Zdravím, mám zkušenost pouze s pyrurou zelenolící, ukrmili jich v pohodě sedm. Myslím, že i těch osm by dali.

2.7.2017 08:40
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Nechápu jak vás tohle napadlo, přece mají tolik mladých kolik jich zvládnou odchovat, teď záleží na vás aby měli dostatek krmení a neměl by to být problém.

2.7.2017 09:11
eli22

XXX.XXX.181.79

corvuscorax napsal(a):
Nechápu jak vás tohle napadlo, přece mají tolik mladých kolik jich zvládnou odchovat, teď záleží na vás aby měli dostatek krmení a neměl by to být problém.

Malinký problém jsme měla jednou s tím sedmým mládětem, protože vajíček bylo taky osm, jedno neoplozené a vlastně rozdíl mezi nejstarším a nejmladším mládětem byl asi 18 nebo i více dnů /všimla jsem si, že nesnášeli vždy obden, ale i ob dva dny/, takže to nejmladší jsem našla zašlapané pod mláďaty dost pozdě, neozývalo se, takže jsem ho 2 dny dokrmovala, vrátila a okamžitě se chytlo. Pak už v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík