Moskito

XXX.XXX.120.245
Zdravim, mam starou rozelu uz pred casem oslepla na jedno oko ted nejspis i na to druhe, najjde si sama ve voliere vodu kdyz nevidi? Chtel bych ji nechat dozit a neutracet ji.diky petr.
Moskito
napsal(a):
Zdravim, mam starou rozelu uz pred casem oslepla na jedno oko ted nejspis i na to druhe, najjde si sama ve voliere vodu kdyz nevidi? Chtel bych ji nechat dozit a neutracet ji.diky petr.
Taky mám jednoho aymařího "dědečka" s oboustraným zákalem očí, letos je naposledy ještě venku, ještě nějaké drobnosti vidí... ale příští rok ho už nebudu trápit a nechám ho doma v kleci v klidu Je to jeden z mých prvních chovných samců a "utratit" bych ho nedokázala, mám k němu citový vztah
Moskito

XXX.XXX.120.245
No ma prave taky zakal na jednom a ted se mu dela i na druhem, je rocnik 95 takze na rozelu veteran, vodu i zradylko ma na stejnem miste tak snad to najde az neuvidi vubec. Diky za info.
Moskito

XXX.XXX.120.245
Diky.
Mě nevidí na jedno oko slepicka od křepelky čínské, jelikož minulý rok vyskočila do stropu klece a zůstala hodinu viset za hlavičku. Po měsíční léčbě ji sice oko zůstalo, ale nevidí na něj. A momentálně vyvádí třetí snušku od té doby a vždy po osmi kuratech. Takže to není pro ptáka velký handicap. Otázka je, jak by na tom byla, po celkovém oslepnutí. Rád bych Vám poradil, ale zkušenost mám jen s tímto případem křepelky.