Po dohode môžem doniesť 2.1 pap. karmínový kr.17 s DNA, nepríbuzné, môj odchov, +1.0 barnard velký límcový modrý kr.09 + 1.1 kakariky čč modré kr.16+17.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neofémy modrohlavé páry violetax violeta, černý x hnědá, modrýx hnědá, violeta 0.1...letošní odchov skořice čb 0.1, lutino čb 0.1, cremino 0,1, pastel nejistý rubino 1.0 tel.722242896.
Po dohodě přivezu: Kakariki čč - zelený/štěpitelný na modrou 0.3
Rýžovník šedý - přírodní 1.1
Bažant zlatý 2.0 (nepříbuzní).
Přivezu chovné páry kakariků, různé mutace...končím s kakariki...tel.605250979.
Dobrý den, po dohodě přivezu na prodej do Kroměříže:
Pyrura červenobřichá 2,2, pohlaví určeno DNA, kroužkovaná, rok 2017, sourozenci cena 2800, - Kč kus.Při odběru více kusů cena dohodou.
Aymara pruhovaný 0,2 zelený, kroužkovaný, cena 400, - Kč kus, sourozenci, rok 2017.Při odběru více kusů cena dohodou.
Aymara citronový 2,2 sourozenci, kroužkovaný, cena samička 900, - Kč, sameček 800, - Kč, při odběru více kusů cena dohodou, líhnuti červen 2017.
.
Tel.: 607 821 623.
Dobrý den. Mohu přivézt 1 : 1 Chovný papoušek královský, kroužkovaný rok 2011 Vloni a letos odchov čtyři mladé. Ruším chov ptactva. Cena 6000kč. Tel.605882615 P.S. na fotkách jsou letoší mláďata.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
super!
Mohu přivézt Pyrura rudoramenný (Pyrrhura egregia )...1,0 ( rok 2017 ). Pevný kroužek, DNA, odchov pod rodiči. Tel.776894556.
Dobrý den, muzu vzit letošní lískové ořechy krásné, velké..cena 100kc/kg viz foto tel.732654971.

Koupim bourky rubina 722242896.
V pripade zaujmu priveziem
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3097894/korela-chocholata/
+ kanar zlty po bielych vtakoch
kontakt iba tel. /vid link/.
Vezmu 1,0 barnard čč modrý 2017 + 0,1 barnard čč štěp do modrých 2015, letos složený nepříbuzný pár, pěkné velké kusy cena 6000 kč/pár.
Povezu "asi" samce p. nádherného viz.
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/diskuse/detail/3405056/papousek-nadherny-urceni-pohlavi#a3405056.

Burza apsolutní luksus, výkup andule 60 později 50, kakarik čč.žlutý 250kč a zebra 40,30kč.
Dobrý den.
Dnešní Kroměříž účast slušná,
Prodej nic moc - chybí zahraniční klientela a Češi nic nekupují.
Skoro vše skončilo ve výkupu.
Pokud vím tak andulky 60Kč, korely jen albino 600Kč, zpěváci mutace 250Kč, kakariki zelené a žluté 8 - 10 E, modří 50E, stříbrní 60E.
Jinak hodně neofém, latamů,.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
milbe
napsal(a):
Dobrý den.
Dnešní Kroměříž účast slušná,
Prodej nic moc - chybí zahraniční klientela a Češi nic nekupují.
Skoro vše skončilo ve výkupu.
Pokud vím tak andulky 60Kč, korely jen albino 600Kč, zpěváci mutace 250Kč, kakariki zelené a žluté 8 - 10 E, modří 50E, stříbrní 60E.
Jinak hodně neofém, latamů,.
A co by porad cesi kupovali maji vse. Jinak burza je pekna.
Bartr
napsal(a):
Vážená buďte ráda že tady ten výkup je.Na rukách by jste je měla nosit.Náš trh je nasycen a není schopen pojmout veškerou produkci.Tak co by jste s tím vaším odchovem dělala?
Já proti výkupu nič nemám, keď tam niečo dám len nepodarky a odpad ktorý by som nikdy nepredala chovateľovi, som rada že ho tu máme, a aspoň na budúce lepšie predám na stole, chovu zdar.
fuksia
napsal(a):
Já proti výkupu nič nemám, keď tam niečo dám len nepodarky a odpad ktorý by som nikdy nepredala chovateľovi, som rada že ho tu máme, a aspoň na budúce lepšie predám na stole, chovu zdar.
Zajímavý přístup.Chovatelovi by jste to nikdy neprodala a výkupčímu ano? Kam myslíte že ty tisíce ptáků míří? Zapomeňte na to že na skrmení jak tu někteří píší.

Bartr
napsal(a):
Vážená buďte ráda že tady ten výkup je.Na rukách by jste je měla nosit.Náš trh je nasycen a není schopen pojmout veškerou produkci.Tak co by jste s tím vaším odchovem dělala?
Jak jeden machr dnes u výkupu, prej zakolik vykupujete zebry za 40kč málo to vám nedám aspon 50kč a šel dál.Za pět minut už byl pokorně v řaděu u výkupu!A tak to je! .
Zdravím já prodávám takový horší kusy do výkupu a ty lepší pro chovatele, dám příklad letos jsem měl krásný velký korely albina tak jsem je inzeroval cca asi 2 měsíce za 500kč a když už mě napsal snad asi 5 lidí že jsou drahý tak jsem se naštval a dal je do výkupu za 550 kč. A u andul to bylo ještě horší měl jsem kupu letošních některý byli už vybarvené tak jsem je inzeroval za 90 kč a když mě kupa lidí psalo že jsou drahý atd. že jsem zloděj že chci za anduly 90kč tak jsem objevil inzerát na výkupčího který dával za anduly 80 tak jsem cca 40 andul nechal výkupčímu a pak najednou během měsíce se začli ozývat ty lidi jestli mám ještě ty anduly když jsem jim napsal že jsem je dal do výkupu tak asi koukali. Si asi mysleli že mě nechají vycukat a ono ejhle nic. Takže asi tak
Ono já něco vydržím než se vytočím ale když už mě někdo vytočí tak se s nikým nepářu.
arčí88
napsal(a):
Zdravím já prodávám takový horší kusy do výkupu a ty lepší pro chovatele, dám příklad letos jsem měl krásný velký korely albina tak jsem je inzeroval cca asi 2 měsíce za 500kč a když už mě napsal snad asi 5 lidí že jsou drahý tak jsem se naštval a dal je do výkupu za 550 kč. A u andul to bylo ještě horší měl jsem kupu letošních některý byli už vybarvené tak jsem je inzeroval za 90 kč a když mě kupa lidí psalo že jsou drahý atd. že jsem zloděj že chci za anduly 90kč tak jsem objevil inzerát na výkupčího který dával za anduly 80 tak jsem cca 40 andul nechal výkupčímu a pak najednou během měsíce se začli ozývat ty lidi jestli mám ještě ty anduly když jsem jim napsal že jsem je dal do výkupu tak asi koukali. Si asi mysleli že mě nechají vycukat a ono ejhle nic. Takže asi tak
Ono já něco vydržím než se vytočím ale když už mě někdo vytočí tak se s nikým nepářu.
To isté som mal aj malsom 9-patagoncov 2-krát som inzeroval po 60eur.každému bolo vela teraz zobral vykup po 75eur.bez rekamácie.