havran29
napsal(a):
No sice zkušenosti mám ale rád se zeptám na názor i vás abych třeba věděl pro a proti... Pro ary to je malé to vím ale ty kakadu bych chtěl a nevím jestli to bude stačit myslíte že by to bylo dostačující pro kakadu žlutočečelaté a pro bílé? Díky.
Tak ono by chtělo napsat z čeho je vyrobená, jaké tam máte pletivo, jaká je "podlaha"... Dejte aspoň foto.
havran29
napsal(a):
No sice zkušenosti mám ale rád se zeptám na názor i vás abych třeba věděl pro a proti... Pro ary to je malé to vím ale ty kakadu bych chtěl a nevím jestli to bude stačit myslíte že by to bylo dostačující pro kakadu žlutočečelaté a pro bílé? Díky.
Pro tyhle druhy je to malé.
havran29
napsal(a):
Tak na vámi zamýšlené druhy jsem nedosáhl ani ne tak z důvodů finančních, ale sousedských.
Mám problém i s amazoňany. Ono pouštět ptáky ven až před obědem, až se někdo po flámu vyspí je pro úspěšný chov problematické.
Jen malou připomínku k času věnovanému chovu, o čemž se moc nepíše a řeší se hlavně prostor.
Máte čas každý den alespoň dvakrát až třikrát být u voliér? To co chováte jsem též před lety odchovával a nyní to co mám je úplně něco jiného na náročnost chovu. Ale jsem v důchodu a mám na to čas.
havran29
napsal(a):
Je vyrobená normálně zálety z cihel a výlety kovový jekl a svařovaná síť 2*2 a síla drátu 2mm foto nemám. V neděli přijedu domů tak mohu vyfotit. Jestli se mohu zeptat v čem je to malé jako délkou nebo šířkou? Díky.
Ideální by bylo délka 5m a šířka 2m dřív jsem choval kakadu růžové ve voliéře stejné jako máte tu menší a bylo to malé nehledě na to že bílý kakadu jsou hodně agresivní já kvůli agresi kakadu zrušil.