Šatňas

XXX.XXX.249.90
Jsem z Honzova úmrtí zdrcen hned od časného včerejšího časného rána v Pondělí Velikonoční , kdy mi nečekanou událost telefonovala jeho sestra Maruška přítomná v domě Jana , kde byl Honza resuscitován ZZS Prostějov po zavolání manželkou , která resuscitovala ihned dle pokynů dispečerky.. ..bohužel neúspěšně , Během Velikonoc jsem s ním byl v kontaktu telefonem a nic nenaznačovalo , že ho zdraví selže tak náhle a nečekaně . Pravdou je ,že letos již měl nějakou příhodu , kdy vteřinově omdlel a upadl, ale nepřikládal tomu důležitost. Bolest kolene , kde se uhodil , brzy pominula .
Nic nenaděláme ,kamarád, dobrosrdečný, přející , sveřepí a nekompromisní člověk , který toho hodně dokázal ,vychoval čtyři děti , vzorně se staral o Farmu , v době velkého sucha ,tak nepřejícího zemědělcům . Tím se staral o blaho mnoha dalších rodin svých zaměstnanců. Přejme ,,Johnovi" vesmírný nebo snad nebeský klid , atˇ se dívá na náš svět svým způsobem ,s pocitem uspokojení čeho všeho dosáhl , i s prizmatem vele a světově úspěšného chovatele Papoušků , o které měl mimořádnou péči a dosáhl obrovských úspěchů a jeho stanice nemá v Evropě obdobu. Honzo ,měl a mám Tě stále rád , přeji Ti klidné spočinutí po zemské pouti , kde Tvůj život měl smysl a nesmírnou hodnotu. Děkuji Ti za vstřícnost, laskavost a vždy velkou ochotu pomoci.
Jirka Šatník ,spolužák z devítiletky v Brodku u PV i ze SVVŠ Prostějov
Pána Ing. Jána NEDĚLNÍKA som poznal osobne. Vždy, keď sme ku nemu prišli bol ochotný sa podeliť o svoje skúsenosti v chove. Určite mal v živote ešte nemalé plány, no už sa mu ich bohužiaľ nepodarí zrealizovať. Aj napriek tomu vo mne navždy zostane ako veľký chovateľský vzor.
JÁN, ČESŤ TVOJEJ PAMIATKE!
Roman, Liptov