Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2019 21:40
petr111

XXX.XXX.248.221

Ztráta velikána českého chovatelství, více není potřeba psát. Velká čest jeho památce.

Šatňas

23.4.2019 16:21
Šatňas

XXX.XXX.249.90

Jsem z Honzova úmrtí zdrcen hned od časného včerejšího časného rána v Pondělí Velikonoční , kdy mi nečekanou událost telefonovala jeho sestra Maruška přítomná v domě Jana , kde byl Honza resuscitován ZZS Prostějov po zavolání manželkou , která resuscitovala ihned dle pokynů dispečerky.. ..bohužel neúspěšně , Během Velikonoc jsem s ním byl v kontaktu telefonem a nic nenaznačovalo , že ho zdraví selže tak náhle a nečekaně . Pravdou je ,že letos již měl nějakou příhodu , kdy vteřinově omdlel a upadl, ale nepřikládal tomu důležitost. Bolest kolene , kde se uhodil , brzy pominula .
Nic nenaděláme ,kamarád, dobrosrdečný, přející , sveřepí a nekompromisní člověk , který toho hodně dokázal ,vychoval čtyři děti , vzorně se staral o Farmu , v době velkého sucha ,tak nepřejícího zemědělcům . Tím se staral o blaho mnoha dalších rodin svých zaměstnanců. Přejme ,,Johnovi" vesmírný nebo snad nebeský klid , atˇ se dívá na náš svět svým způsobem ,s pocitem uspokojení čeho všeho dosáhl , i s prizmatem vele a světově úspěšného chovatele Papoušků , o které měl mimořádnou péči a dosáhl obrovských úspěchů a jeho stanice nemá v Evropě obdobu. Honzo ,měl a mám Tě stále rád , přeji Ti klidné spočinutí po zemské pouti , kde Tvůj život měl smysl a nesmírnou hodnotu. Děkuji Ti za vstřícnost, laskavost a vždy velkou ochotu pomoci.

Jirka Šatník ,spolužák z devítiletky v Brodku u PV i ze SVVŠ Prostějov

23.4.2019 20:06
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Hlubokou soustrast.
Ing. Nedělník. Osobně jsem ho neznal, pouze telefonicky a na výstavách při řeči. Jeho texty v časopisech a na přednáškách jsou pro mě učebnicí hlavně chovu amazoňanů.
Chovatelé budou z této nečekané zprávy v šoku.

23.4.2019 23:09
z jarda

XXX.XXX.139.214

Jen přikládám UPŘÍMNOU SOUSTRAST, Zappe Jaroslav

24.4.2019 10:06
Domec

XXX.XXX.71.211

Pána Ing. Jána NEDĚLNÍKA som poznal osobne. Vždy, keď sme ku nemu prišli bol ochotný sa podeliť o svoje skúsenosti v chove. Určite mal v živote ešte nemalé plány, no už sa mu ich bohužiaľ nepodarí zrealizovať. Aj napriek tomu vo mne navždy zostane ako veľký chovateľský vzor.
JÁN, ČESŤ TVOJEJ PAMIATKE!
Roman, Liptov

24.4.2019 11:25
Karel1979

XXX.XXX.81.84

Upřímná soustrast

Přidejte reakci

Přidat smajlík