Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Možná pro očkované a testované.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
monter4
napsal(a):
Já tam můžu vzít 0,1 Penant Lutino 2020,pěkná kroužkovaná,cena 7500 kč
Asi je pěkná a ještě lépe naceněná.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Přesně tuto reakci jsem očekával nebuďte zbytečně dojatý-cena je trochu jinde.Jen nepište v neděli,že jste prodal ještě dráž.Cena je opravdu vaše věc a nečiní mi to vůbec žádnou starost.Přeji ať prodáte třeba za 10t.PS:před pěti a více léty, za tu cenu by jste ji nemusel vozit na burzu!!
Aron9700

XXX.XXX.16.92
Zdravim, kdo poveze ty zpevaky paru, a korely 0.2 ? Mel bych zajem,
clok

XXX.XXX.57.161
veznu kakariki zc unor..500 kus
JT84

XXX.XXX.155.71
Dobrý den, koná se zítra burza nebo ne?
Burza byla po dlouhé době a návštěvnost tomu odpovídala. Bohužel dle nařízení nemohli pořadatelé otevřít haly. Pár lavic bylo před halou, kde se dali prodat naši opeřenci, pokud jste odolali všem těm výkupcům. Bylo tam pár prodejců krmiva a Šestákovi s kroužkami. Před druhou halou zase stáli s odchovy králíků, morčat i drůbeže. Taky trochu sprchlo, ale jen trochu. Tak snad to příště bude jako dřív, poprvé to vždy stojí za ....
Pepa123
napsal(a):
Tak tady je zrovna dobrý příklad ceny andulky 150 . Vypadá že množitelé si dali asi pohov a cena od výkupu je docela slušná. Není to tak dlouho co dávali 10 Kč . Ale věřím tomu že nezklamou a najedou na množení zpět a cena 10 Kč a podobně bude zpět.
Nebo to bude tim že je Jaro a také nebylo kde kupovat když bylo vše zavřené..
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přesně tuto reakci jsem očekával nebuďte zbytečně dojatý-cena je trochu jinde.Jen nepište v neděli,že jste prodal ještě dráž.Cena je opravdu vaše věc a nečiní mi to vůbec žádnou starost.Přeji ať prodáte třeba za 10t.PS:před pěti a více léty, za tu cenu by jste ji nemusel vozit na burzu!!
V jake cenove relaci se ted pohybují penanti lutino.Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
j838
napsal(a):
V jake cenove relaci se ted pohybují penanti lutino.Děkuji
Mláďata v roce narození: barva 5t, štěp.2-2,5t.
Ondra3.5

XXX.XXX.97.5
Cena andul byla vysoká je období ze se čeká na mladé ptáky a není jich tolik zatím .
Mě dával v zatáčce bílí Ford 200 za andulky a za perly 450 .
Škoda že sem prodal více ptáků na poslední burze .