
Pejena
Informace o uživateli:
-
Moje zvířata
Nenalezeny žádné fotografie zvířat
Registrace od: 14. 10. 2017 07:20:08
Naposledy přihlášen: 2. 7. 2021 15:48:31
- Témata ve kterých diskutuji
- Mnou založená témata
- Moje příspěvky
Moje příspěvky
Zdravím lidi, chtěl bych se zeptat chovatelů Kamerunských ovcí, co po porážce dělají s kůžemi? Já našponoval na desce s vidinou, že kužkař, co vykupuje králičí kožky , by je pak mohl vzít, ale bylo mi řečeno, že tady u nás to neberou.
Jaké máte zkušenosti? Co s nimi děláte vy?
Děkuji za odpovědi či rady.
Tak já myslím, že budu finišovat...dost dodělávek zůstane na jaro, ale momentálně již je funkční. Přes zimu ještě dodělám vnitřek- jesle(krmný žlab), kóji a koryta.
Také jsem již zkoušel klobásky zmých Kamerunek a po týdnu se chystám na další várku, byly hned pryč.
Použil jsem 6kg jehněčího a 4kg bůčku. Nakrájel na kostky, naložil zvlášť. Z poloviny jehněčího jsem namlel prát, smíchal, hnětl a hnětl, naplnil do střev a udil 6 hodin na cca 70 stupňů.
Tento týden budu upravovat ingredience, ale stejně většina řekne, že ty první byly nejlepší...