Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.233
Máte někdo zkušenosti s měnící se barvou koi kaprů?Mám je ve variantě červená a červenobílá a po zimě se jim ploutve barví do černa a objevují se i černé skvrny - je to normální? Jinak jsou v pohodě, plavou, žerou...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.50
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s měnící se barvou koi kaprů?Mám je ve variantě červená a červenobílá a po zimě se jim ploutve barví do černa a objevují se i černé skvrny - je to normální? Jinak jsou v pohodě, plavou, žerou...
Nám se to stalo se závojnatkou...byla krásně červená a před cca 2 měsíci začala bělat a teď je komplet bílá,akorát má červené proužky na ploutvích
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nám se to stalo se závojnatkou...byla krásně červená a před cca 2 měsíci začala bělat a teď je komplet bílá,akorát má červené proužky na ploutvích
mě zlatá závojnetka zčernala
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.141
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mě zlatá závojnetka zčernala
Myslím, že závojnatky mění barvu s postupem času. Mě oranžovo-hnědá zoranžovala celá a bílo-oranžová byla nakonec celobílá.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.184
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To máte tak,když kupujete laciné ryby.Kdyby jste koupil kvalitu od pořádného chovatele,a ne nějakých rybníkářů,tak se vám to nestane.Já koupil koi kapry přímo import z Japonska nic podobného se mě nestalo.Nyní,když bych chtěl pořídit další,nekoukal bych na cenu,ale koupil bych u www.alcedor.cz,chovn ý materiál má přímo z Japonska ne nějaké šmejdy.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.50
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To máte tak,když kupujete laciné ryby.Kdyby jste koupil kvalitu od pořádného chovatele,a ne nějakých rybníkářů,tak se vám to nestane.Já koupil koi kapry přímo import z Japonska nic podobného se mě nestalo.Nyní,když bych chtěl pořídit další,nekoukal bych na cenu,ale koupil bych u www.alcedor.cz,chovný materiál má přímo z Japonska ne nějaké šmejdy.
ale,ale,jak jsi na to přišel???To s kvalitou přece nemá co dělat,mmch,my jsme závojnatky kupovali též z importu,máme na ně i doklad o původu(je to chovný výstavní pár).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ale,ale,jak jsi na to přišel???To s kvalitou přece nemá co dělat,mmch,my jsme závojnatky kupovali též z importu,máme na ně i doklad o původu(je to chovný výstavní pár).
epi epi