Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.5.2006 10:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.233

Máte někdo zkušenosti s měnící se barvou koi kaprů?Mám je ve variantě červená a červenobílá a po zimě se jim ploutve barví do černa a objevují se i černé skvrny - je to normální? Jinak jsou v pohodě, plavou, žerou...

Neregistrovaný uživatel

12.5.2006 12:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.50

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s měnící se barvou koi kaprů?Mám je ve variantě červená a červenobílá a po zimě se jim ploutve barví do černa a objevují se i černé skvrny - je to normální? Jinak jsou v pohodě, plavou, žerou...

Nám se to stalo se závojnatkou...byla krásně červená a před cca 2 měsíci začala bělat a teď je komplet bílá,akorát má červené proužky na ploutvích

Neregistrovaný uživatel

12.5.2006 12:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.2

Nám se to stalo se závojnatkou...byla krásně červená a před cca 2 měsíci začala bělat a teď je komplet bílá,akorát má červené proužky na ploutvích

mě zlatá závojnetka zčernala

Neregistrovaný uživatel

12.5.2006 13:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.141

mě zlatá závojnetka zčernala

Myslím, že závojnatky mění barvu s postupem času. Mě oranžovo-hnědá zoranžovala celá a bílo-oranžová byla nakonec celobílá.

Neregistrovaný uživatel

12.5.2006 23:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.184

To máte tak,když kupujete laciné ryby.Kdyby jste koupil kvalitu od pořádného chovatele,a ne nějakých rybníkářů,tak se vám to nestane.Já koupil koi kapry přímo import z Japonska nic podobného se mě nestalo.Nyní,když bych chtěl pořídit další,nekoukal bych na cenu,ale koupil bych u www.alcedor.cz,chovn ý materiál má přímo z Japonska ne nějaké šmejdy.

Neregistrovaný uživatel

13.5.2006 11:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.50

To máte tak,když kupujete laciné ryby.Kdyby jste koupil kvalitu od pořádného chovatele,a ne nějakých rybníkářů,tak se vám to nestane.Já koupil koi kapry přímo import z Japonska nic podobného se mě nestalo.Nyní,když bych chtěl pořídit další,nekoukal bych na cenu,ale koupil bych u www.alcedor.cz,chovný materiál má přímo z Japonska ne nějaké šmejdy.

ale,ale,jak jsi na to přišel???To s kvalitou přece nemá co dělat,mmch,my jsme závojnatky kupovali též z importu,máme na ně i doklad o původu(je to chovný výstavní pár).

Neregistrovaný uživatel

13.5.2006 22:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.234

ale,ale,jak jsi na to přišel???To s kvalitou přece nemá co dělat,mmch,my jsme závojnatky kupovali též z importu,máme na ně i doklad o původu(je to chovný výstavní pár).

epi epi

17.1.2019 14:10
Pejena

XXX.XXX.51.174

Dobrý den, kdy dáváte Koi kapry ze zimoviště zpět do jezírka?

17.1.2019 19:36
M.stehno

XXX.XXX.71.179

po zmrzlých

17.1.2019 20:32
Pejena

XXX.XXX.55.34

A začínáte krmit taktéž nebo dříve? Třeba při určité teplotě vody?

17.1.2019 20:35
M.stehno

XXX.XXX.71.179

normálně je dám do jezírka a začnu krmit........

Přidejte reakci

Přidat smajlík