Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.2
Klidně i z dětství starší filmy.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.250
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já teď nevím co to bylo za film, ale malej kluk měl psa, jestli správně tuším menšího plemene (už nevím co to bylo), hladkosrstýho, no a v dospělosti mu umřel, samozřejmě to nebyla pointa dtoho příběhu, ale jednalo se tam o nějaké společné zážitky at, bylo to moc hezky vyprávěné, na konci jsem bulila, když on přijel ze školy domů a jeho pejsek tam ležel na posteli, měl takový jméno......já už si fakt nevzomenu, sorry, ale kdybych to viděla znova, tak asi zase bulím.... Kalliope
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.188
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
"Dlouhá cesta domů" tak nějak, je tam taky kočička a dva pejsci.
Taky natočili druhý díl.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.188
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
101 dalmatinů + druhý díl
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.60
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak já nevím film, ale mám z děctví zamilovanou knížku. Jmenovala se myslím Zrzoun, taky něco jako zážitky dospívajícího kluka a jeho pesana, nakonec jeho rodinu zachránil před vzteklým vlkem a ten ho pokousal a ten kluk ho musel zastřelit, taky jsem to hrozně obrečela...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.36
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak já nevím film, ale mám z děctví zamilovanou knížku. Jmenovala se myslím Zrzoun, taky něco jako zážitky dospívajícího kluka a jeho pesana, nakonec jeho rodinu zachránil před vzteklým vlkem a ten ho pokousal a ten kluk ho musel zastřelit, taky jsem to hrozně obrečela...
Ten film se tuším jmenoval Námořník a pes - už je to hrozně dlouho co jsem to viděla, ale jestli se nepletu tak ten film byl o tom jak nějaká paní měla čistokrevnýho psa (foxteriéra?), ten se jí při venčení na pláži ztratil, našel ho námořník, vzal ho sebou na cesty,.....pak zjistil že ten pes umí zpívat (znáte tu písničku - Má láska je za velkou louží, nádherný je ten oceán, mý srdce dál trápí a souží,....), myslím že mu ho ukradli a pes skončil v cirkuse kde se k němu chovali hrozně,....no a dál už si to nepamatuju, je to opravdu minimálně dvacet let co jsem ten film viděla. Ale neuvěřitelně mi ten nádherný příběh utkvěl v paměti - i když si už zdaleka všechno nevybavuju.
A pak samozřejmě stará verze Lassie se vrací
Jana+Dante
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.180
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Toby, je to o sanovych psech. Kdyz jsem ten film videla, tak mi bylo hned jasny, ze chci se svyma psama zavodit. JanaP
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.38
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Též "Nekonečná cesta" o dvou psech a jedné kočce. To jsem brečela a brečala a brečela...
A samozřejmě i Lassie.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.60
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Též "Nekonečná cesta" o dvou psech a jedné kočce. To jsem brečela a brečala a brečela...
A samozřejmě i Lassie.
Bílý Bim černé ucho - už je to dávno, ale tu scénu s packou přiskříplou mezi koleje a řítící se vlak, to vidím dodnes.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.188
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ještě jsem si vzpomněla na japonský seriál o bílém pejskovi, ale bohužel nevím, jak se jmenoval.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.180
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ještě jsem si vzpomněla na japonský seriál o bílém pejskovi, ale bohužel nevím, jak se jmenoval.
Jmenoval se Goro bily pes a bylo to moc pekny. JanaP
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
4 z tanku a pes a Bella a Sebastian
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.51
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Abych řekla pravdu já bulím skoro u všeho. Ale nejvíc mě jako malou ,,poznamenal" kreslený, asi americký, film o jednom psovi (jméno si už nepamatuju - možná Charlie?), byl to hnědo-bílej baset nebo něco podobnýho. Jeho pán ho hodil v pytli do řeky, tam ho našel rybář. Pak se nějak dostal na statek, kde žila kólie a s ní měl štěňata. ještě ty štěňata museli zachraňovat. No prostě se mi jako malý líbíl a hrozně jsem u něj bulela.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.51
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Abych řekla pravdu já bulím skoro u všeho. Ale nejvíc mě jako malou ,,poznamenal" kreslený, asi americký, film o jednom psovi (jméno si už nepamatuju - možná Charlie?), byl to hnědo-bílej baset nebo něco podobnýho. Jeho pán ho hodil v pytli do řeky, tam ho našel rybář. Pak se nějak dostal na statek, kde žila kólie a s ní měl štěňata. ještě ty štěňata museli zachraňovat. No prostě se mi jako malý líbíl a hrozně jsem u něj bulela.
Jo a teď když to tady vidím (taky jsem si nemohla vzpomenout na jméno) film o Gorovi.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dášenka a její večerníčková varianta geniálně nemluvená K. Högerem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.188
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.188
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a vůbec.. copak nepamatujete na večerníček? Psí pohádky, byly kouzelný, dodnes je slyším v duchu....., a taky Pejsek a kočička
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.203
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To byl ROVER!!!!!jak ho hodili do reky!!!Nedavno jsem na to znova koukala-mam to nahrany na kazete,super,to se mi moc libilo.Na Goro jsem taky koukala,ale uz ani nevim jak to skoncilo,skoda ze nekdy nezopakuji neco takovyho...porad opakuji jen popelku a podobnych par srajd,ale pekny pohadky to ne!
Pak taky na kazete jsem mela pujceny Charlie 1 a pak 2,to bylo kresleny....o psech a jak se pak ten jeden dostal jako do psiho nebe,to bylo taky super!
Jo jeste k tomu Roverovi,kde jste sebrala ze museli stenata zachranovat?On prece jel pak ze statku domu k te blondyne majitelce a pak mu bylo smutno,tak se jeli podivat zpet na statek a tam zjistil ze mat y stenda a tak tam pak zustal,myslim,ale nic potom uz tam nebylo,nebo byl i nejaky druhy dil??
A pak se mi hrozne libil ten serial,davali ho na CT, o klukovi,kteryho kdyz zacal svedet nos,tak se premenil na psa....a pak sel i s kamosem na nejaky agility,nebo co to bylo...ale nevim jak to skoncilo ani jak se to jmenovalo,ale moc se mi to libilo!!!
moused
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.213
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a vůbec.. copak nepamatujete na večerníček? Psí pohádky, byly kouzelný, dodnes je slyším v duchu....., a taky Pejsek a kočička
Bella a Sebastian.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zbožňuju ruský film Osobennosti nacionalnoj ochoty (Svéráz národního lovu) - obzvlášť v originálním znění je to bomba. Miluju barzoje :-)
BB
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.21
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A co známý film Bohouš(bernardýn s Menšíkem) nebo Beethoven,kouzelná Lassie se vrací,nevím jak se jmenuje film o psu bíglovi Kámoš a již jmenované Bella a Sebastián film myslím z 80.let,Goro bílý pes,101 dalmátinů atd.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.162
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A co známý film Bohouš(bernardýn s Menšíkem) nebo Beethoven,kouzelná Lassie se vrací,nevím jak se jmenuje film o psu bíglovi Kámoš a již jmenované Bella a Sebastián film myslím z 80.let,Goro bílý pes,101 dalmátinů atd.
Jestli Kaliope myslela film "Můj pes Skip", tak ten byl opravdu super
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.253
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky natočili druhý díl.
To je Neuvěřitelná cesta .... ale je to fakt super film
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.253
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jestli Kaliope myslela film "Můj pes Skip", tak ten byl opravdu super
Lady a Tramp! Když jsem byla mladší, čučela jsem na to pořád dokola!!! Teď mě ale taťka naštval, prej už jsme velký a navíc že to prej je nekvalitně nahraný, tak to přehrál nějakým válečným filmem nebo čím
... to mě fakt štve, ale bylo to pěkný!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.9
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mě se děsně líbí Zvířecí farma - ta jak tam hrají opravdový zvířata! a ta Borderka je tam krásná :-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.112.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Lady a Tramp! Když jsem byla mladší, čučela jsem na to pořád dokola!!! Teď mě ale taťka naštval, prej už jsme velký a navíc že to prej je nekvalitně nahraný, tak to přehrál nějakým válečným filmem nebo čím
... to mě fakt štve, ale bylo to pěkný!!!
Lassie se vrací, Neuvěřitelná cesta, Bella a Sebastian, Benji,
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.9
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a co komisař REX???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.203
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a co komisař REX???
Rexe moc nemusim,beru to v prvni rade jako detektivku.
Ale moc se mi libilo Prasatko Babe....ty borderky byli nadherny,od te doby se mi libi...
moused
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.39
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Rexe moc nemusim,beru to v prvni rade jako detektivku.
Ale moc se mi libilo Prasatko Babe....ty borderky byli nadherny,od te doby se mi libi...
moused
Komedie sněžní psi, velká sranda, černoch zdědí zpřežení haskounů.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.21
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A co večerníček Štaflík a Špagetka.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.202
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sněžní psi jsou fakt dobrý , ale znám i lepší s pesanama
Především na filmech se zvířaty obdivuji jak to pesani výborně zvládají, i když je to fakt někde dřina.. vím to dost podrobně od kamarádky, které se svojí fenkou točila jeden film
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sněžní psi jsou fakt dobrý , ale znám i lepší s pesanama
Především na filmech se zvířaty obdivuji jak to pesani výborně zvládají, i když je to fakt někde dřina.. vím to dost podrobně od kamarádky, které se svojí fenkou točila jeden film
Lady a TrampBela a Sebastian,Benji,.......
No prostě všechny
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.181.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Lady a TrampBela a Sebastian,Benji,.......
No prostě všechny
A taky film Bethoven - o tom bernardýnovi a pak jeho pokračování
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.218
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A taky film Bethoven - o tom bernardýnovi a pak jeho pokračování
Viděla jsem jeden film asi před 20 lety,nevím jak se jmenoval,myslím,že Červené kapradí.Hodně na mě zapůsobil.Bylo to o jedné rodině,která vlastnila fenu a psa(myslím,že loveckého plemene).Dědeček vyprávěl svým vnoučatům příběh o indiánech.O tom,že do sebe byli zamilovaní indián s indiánkou a jeden z nich zemřel.Ten druhý chodil truchlit na jeho hrob a za nějaký čas zemřel také-žalem,na hrobě vyrostlo červené kapradí.
Té rodině také zemřel jeden s pejsků a opakovalo se to samé co u indiánů.
Jestli někdo znáte název,nebo kde bych film sehnala,dejte prosím vědět.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.56
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No přece LASSIE!!!
Adar
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.241.36
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Viděla jsem jeden film asi před 20 lety,nevím jak se jmenoval,myslím,že Červené kapradí.Hodně na mě zapůsobil.Bylo to o jedné rodině,která vlastnila fenu a psa(myslím,že loveckého plemene).Dědeček vyprávěl svým vnoučatům příběh o indiánech.O tom,že do sebe byli zamilovaní indián s indiánkou a jeden z nich zemřel.Ten druhý chodil truchlit na jeho hrob a za nějaký čas zemřel také-žalem,na hrobě vyrostlo červené kapradí.
Ten film, o kterém je řeč úplně na začátku, malý hladkosrstý foxteriér, je Můj pes Skip a taky jsem u toho bulela... Jinak se mi líbí Lassie, a Neuvěřitelná cesta je perfektní... Sněžní psi se mi moc nelíbili. Ještě si vzpomínám třeba na Bílý Tesák, ale hrál ho neměcký ovčák a nebylo to nic extra. Taky seriál Rintintin, ten jsem hltala jako malá... :o) ale je to vcelku o ničem, asi jak Komisař Rex. Pak taky mluvící pes Willy Wuff, to je pro děcka, ale moc se mi to nelíbilo. Teď kdesi malé ségra dostala film Pozor, hodný pes! a větší kokotinu jsem ještě neviděla... hlavně že na oblau kazety jsou citace nějakých páprdů a ti tam psou "nejlepší rodinný film všech dob" a podobné capiny... fakt je to kravina. Jinak teď jsem viděla film Stříbrný vlk, ten vlk je fakt krásnej, ale děj mě zas tak neuchvátil. Připadá mi, že ve všech těch filmech jsou důležitější vztahy lidí a pes je tam vedlejší... já bych natočila něco, kde by byli psi hlavní
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.29.61
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No přece LASSIE!!!
Adar
ten film si pamatuju z dětství bylo to Kde roste červené kapradí a ti psi byli bíglové a jmenovali se Dan a Anny ale asi ho neseženeš ,viděla jsem to někdy před 25 lety ,bylo to moc hezký dodnes si to pamatuju ale nikdy už to nedávali a nikdo to nemá
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.112.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No přece LASSIE!!!
Adar
a také Bílý Tesák. A Napoleon (nebo jak se jmenoval ten film o tom štěněti labradora které se chtělo stát divokým psem)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.153.201
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a také Bílý Tesák. A Napoleon (nebo jak se jmenoval ten film o tom štěněti labradora které se chtělo stát divokým psem)
Při vzpomínání na filmy o psech jsem si vzpomněla na jednu knížku, kterou jsem jako malá četla. Byla o malé holce, která vídávala z okna chaty vlka, nakonec se s ních nějak skamarádila, vyšlo najevo, že to je zdivočelý pes, jmenovalo se to myslím Divoch. Neznáte to někdo? Marně to hledám, ráda bych si to znovu přečetla, tenkrát se mi to strašně líbilo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.198.136
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Bílý tesák od Londona nemá chbu...a co Maxipes Fík? Ten je super. A ještě jsem kdysi četla knihu Flíček, bylo to o životě voříška, docela drsný, ale nemůžu ji doma najít. Ale chtěla bych si ji přečíst ještě jednou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.107
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Bílý tesák od Londona nemá chbu...a co Maxipes Fík? Ten je super. A ještě jsem kdysi četla knihu Flíček, bylo to o životě voříška, docela drsný, ale nemůžu ji doma najít. Ale chtěla bych si ji přečíst ještě jednou.
A co takhle boxer Gregor v Jáchyme, hoď ho do stroje?
Vždycky mi dostane to jeho pruhované pyžamo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
líbila se mi Bela a Sebastián, z kreslených Charlie, Lady a Tramp, měla jsem ráda toho vlka v Tanci s vlky, borderky v Prasátku a Klika - Psí život
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.203.201
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
líbila se mi Bela a Sebastián, z kreslených Charlie, Lady a Tramp, měla jsem ráda toho vlka v Tanci s vlky, borderky v Prasátku a Klika - Psí život
Psí život se mi taky moc líbil Vzpomínám si na jeden seriál z dětství o německém ovčákovi jménem Kelly, nevíte, jak se jmenoval?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.126.86
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mně se moc líbil Bílý tesák, kterýho dávali na HBO, to bylo fakt úplně úžasný, potom Kdopak to mluví 3, ještě byl film o bernardýnovi Felix...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.250
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mně se moc líbil Bílý tesák, kterýho dávali na HBO, to bylo fakt úplně úžasný, potom Kdopak to mluví 3, ještě byl film o bernardýnovi Felix...
jo měla jsem na mysli můj pes Skip, to je ono, nemohla jsem si vzpomenout, bylo to moc pěkné, fakt.... Kalliope
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.74.46
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jo měla jsem na mysli můj pes Skip, to je ono, nemohla jsem si vzpomenout, bylo to moc pěkné, fakt.... Kalliope
Když se vzpomenu na film Kde roste červené kapradí, mám husinu a chce se mi brečet zrovna jako tenkrát. Akorát jsem měla za to, že ti psi byli irští setři.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.29.61
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Když se vzpomenu na film Kde roste červené kapradí, mám husinu a chce se mi brečet zrovna jako tenkrát. Akorát jsem měla za to, že ti psi byli irští setři.
tak teď začínám pochybovat jestli to vážně byli bíglové protože jsem na netu našla obrázek od saudka a ten to namaloval všelijak ale na setry to taky nevypadá
zkus se kouknout na eantikvariat.cz-saudek,jan/kderostecervene kapradi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.51
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To byl ROVER!!!!!jak ho hodili do reky!!!Nedavno jsem na to znova koukala-mam to nahrany na kazete,super,to se mi moc libilo.Na Goro jsem taky koukala,ale uz ani nevim jak to skoncilo,skoda ze nekdy nezopakuji neco takovyho...porad opakuji jen popelku a podobnych par srajd,ale pekny pohadky to ne!
Pak taky na kazete jsem mela pujceny Charlie 1 a pak 2,to bylo kresleny....o psech a jak se pak ten jeden dostal jako do psiho nebe,to bylo taky super!
Jo jeste k tomu Roverovi,kde jste sebrala ze museli stenata zachranovat?On prece jel pak ze statku domu k te blondyne majitelce a pak mu bylo smutno,tak se jeli podivat zpet na statek a tam zjistil ze mat y stenda a tak tam pak zustal,myslim,ale nic potom uz tam nebylo,nebo byl i nejaky druhy dil??
A pak se mi hrozne libil ten serial,davali ho na CT, o klukovi,kteryho kdyz zacal svedet nos,tak se premenil na psa....a pak sel i s kamosem na nejaky agility,nebo co to bylo...ale nevim jak to skoncilo ani jak se to jmenovalo,ale moc se mi to libilo!!!
moused
No možná je zachraňovat nemuseli, já už si to vážně moc nepamatuju. Jenom vím, že se mi to líbilo. Ale měla jsem takovej pocit, že jim ta štěňata chtěl někdo ukrást.
Nedávno dávali v tv taky kreslenej film o spovi, ale neviděla jsem to celý. Ten pes slíbil, že odvede jednoho kluka domů (alespoň tak jsem to pochopila). Chtěl po jiným psovi (ve skutečnosti to byla kočka) novej obojek a on mu ho dal, ale výměnou za trubku. Tou ta kočka pak zavolala všechny psy z nebe na zem. No a skončilo to tak, že ten pes je poslal zpátky do nebe a on tam měl jít taky, ale nakonec dostal 2. šanci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.74.46
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tak teď začínám pochybovat jestli to vážně byli bíglové protože jsem na netu našla obrázek od saudka a ten to namaloval všelijak ale na setry to taky nevypadá
zkus se kouknout na eantikvariat.cz-saudek,jan/kderostecervene kapradi
Tak nevím, ať dělám, co dělám, ten odkaz nemůžu otevřít. POMOC!!!!!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak nevím, ať dělám, co dělám, ten odkaz nemůžu otevřít. POMOC!!!!!!!!
tady
http://www.eantikvariat.cz/index.php?sekce=1&stranka=nabidka&subnab=4
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.241.36
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Při vzpomínání na filmy o psech jsem si vzpomněla na jednu knížku, kterou jsem jako malá četla. Byla o malé holce, která vídávala z okna chaty vlka, nakonec se s ních nějak skamarádila, vyšlo najevo, že to je zdivočelý pes, jmenovalo se to myslím Divoch. Neznáte to někdo? Marně to hledám, ráda bych si to znovu přečetla, tenkrát se mi to strašně líbilo.
>DIVOCH
Tu knihu mám doma! Akorát jsem ji ještě nečetla... nějak jsem na ni zapomněla
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.14
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tady
http://www.eantikvariat.cz/index.php?sekce=1&stranka=nabidka&subnab=4
Biglové to určitě nebyli,myslela jsem si,že to bylo plememo Maďarského ohaře,ale vím,že ani to to to nebylo.Taky na ten film moc vzpomínám a ráda bych,kdyby se dal ještě někde sehnat.Nic tak pěkného jsem doposud neviděla.Škoda...........
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.18
nevím už přesně název ale hrál tam dobrman a měl asi dvě sceny kdy souložil se ženou ,Bylo to skvělé porno
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
... matně si ho vybavuju. Měla jsem za to, že to byli buď bloodhoundi, nebo.... no to plemeno se jmenuje nějak "blablabla mývalí pes" .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
... matně si ho vybavuju. Měla jsem za to, že to byli buď bloodhoundi, nebo.... no to plemeno se jmenuje nějak "blablabla mývalí pes" .
Where The Red Fern Grows [DVD] (1974)
In the Oklahoma Dust Bowl of the '30s, a young boy and his grandfather purchase a pair of hunting dogs and train them for a state coonhunting competition. Wonderful family adventure, with songs performed by Andy Williams, stars James Whitmore, Beverly Garland, Stewart Peterson. 98 min. Standard; Soundtrack: English Dolby Digital stereo.
Category: Family / Live-Action Director: Norman Tokar
Cast: Beverly Garland, Stewart Petersen, Bill Thurman, James Whitmore, Andy Williams
Also Available: VHS
Rated: G Color
Was $14.99 $9.99 DVD #D11064
Tell A Friend Send As A Gift ^ back to top
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.97
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No možná je zachraňovat nemuseli, já už si to vážně moc nepamatuju. Jenom vím, že se mi to líbilo. Ale měla jsem takovej pocit, že jim ta štěňata chtěl někdo ukrást.
Nedávno dávali v tv taky kreslenej film o spovi, ale neviděla jsem to celý. Ten pes slíbil, že odvede jednoho kluka domů (alespoň tak jsem to pochopila). Chtěl po jiným psovi (ve skutečnosti to byla kočka) novej obojek a on mu ho dal, ale výměnou za trubku. Tou ta kočka pak zavolala všechny psy z nebe na zem. No a skončilo to tak, že ten pes je poslal zpátky do nebe a on tam měl jít taky, ale nakonec dostal 2. šanci.
Jo tak to je ono to je ten Charlie 2,myslim ze 2!!!!Myslim to kreslene....staci jit do pujcovny,je to starsi ale urcite to tam bude,ja to taky mela takhle pujceny...:-)
moused
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.90
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dog anal penetration and bandogs cumshot!
Pěkný filmeček
chvd
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.118
neznas prosim presny nazev???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.178
Červené kapradí je o Redbonech ( Redbone Coonhound ) odkaz třeba zde: http://kockapes.cz/plemena/pes/redboneuv-myvali-pes-redbone-coonhound
a zde: http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs&site=&source=hp&q=Redbone+Coonhound&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=8791a5858748bf93
Jinak hezký film, až na ten konec.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77
Krambambuli, viděla jsem to jako malá holka, to je hezkých pár let, a kdykoliv si vzpomenu, brečím. Je to příběh loveckého psa, který má hnusný život, je vyhnaný a přesto se toulá kolem svého domu, nakonec ráno jeho pán otevře dveře a zakopne o jeho mrtvé tělo. Síla...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.74.237
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Krambambuli, viděla jsem to jako malá holka, to je hezkých pár let, a kdykoliv si vzpomenu, brečím. Je to příběh loveckého psa, který má hnusný život, je vyhnaný a přesto se toulá kolem svého domu, nakonec ráno jeho pán otevře dveře a zakopne o jeho mrtvé tělo. Síla...
Přítel se studeným čumákem K9,skvěle sehraní partáci
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.141
Pan Divoký ve Fany. kinta
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.163
to přesně hledám film p psovy který cestuje v balonu napoleon ne bo nejak
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.246
a co šaryk -čtyři z tanku a pes ,na to sem koukala ráda jako malá
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.25
Marley a já... komedie u které se zasmějete, ale i popláčete dojetím a kdo má hafana, tak se určitě alespon v jedné scéně najde:) Knížka je ještě lepší!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.136
a co takhle"Ten pubertak je pes"hraje tam Border kolie moc pekny filmicek a znam dalsi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.109.197
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Goro
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.61
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.61
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a co šaryk -čtyři z tanku a pes ,na to sem koukala ráda jako malá
http://www.youtube.com/watch?v=n-GbnsNgStA
Jo, taky pamatuju jako malá...taky jeden z našich voříšků dostal jméno Šaryk (nakonec to teda byla Šaryna :-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.80
ˇU mě vede jednoznačně Bílý Bim Černé Ucho, i když konec je děsně smutnej
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.136
chundelaty pes
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.19
Benji :D a Jako kočky a psi :) Věra
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.193
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Psí život se mi taky moc líbil Vzpomínám si na jeden seriál z dětství o německém ovčákovi jménem Kelly, nevíte, jak se jmenoval?
policejní pes Kelly, jinak filmy Goro Bílý pes Benji, Dusty , Babe,Neuvěřitelná cesta, te´d si na víc nevzpomenu. Bobulka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.39.74
Svéráz národního lovu (Особенности национальной охоты) - s ukázkami lovu vlků s barzoji. Navíc výborná komedie!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.130
A co 8 statečných?, občas je to dost nadsazené, ale stejně jsem bulela jak o život. Prý je to natočeno podle skutečné události.
Prudká sněhová bouře a nouzový stav donutí členy vědecké expedice společně s osmi tažnými psy opustit Antarktidu. Aby přečkali nejkrutější zimu na zemi, musí profesionální průvodce Jerry (Paul Walker) nakonec zanechat své milované čtyřnohé přátele v ledové divočině s příslibem, že se pro ně co nejdříve vrátí. Akční dobrodružství o cestě psů a člověka vedoucí ke shledání. Příběh Jerryho a psí smečky byl natočen podle skutečné události a poskytuje kromě napínavé podívané i poselství o věrnosti, odvaze a vzájemné důvěře.
http://www.fdb.cz/film/40819-osm-statecnych-8-statecnych-eight-below.html
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.169.49
Vlčák Kazan, bulela jsem i u knížky.Pokračování(Barí-syn Kazanůvú, se mi už tak nelíbilo.Starý Bílý tesák, ale knížka byla lepší, určitě Lady a Tramp.A kdysi dávno, v kině pro pamětníky, jako malé prtě vlk Lobo, hraný film z Disneystudia, film mládí mého tatínka.Krásný, ale taky nic pro plačky jako třeba já .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.169.49
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vlčák Kazan, bulela jsem i u knížky.Pokračování(Barí-syn Kazanůvú, se mi už tak nelíbilo.Starý Bílý tesák, ale knížka byla lepší, určitě Lady a Tramp.A kdysi dávno, v kině pro pamětníky, jako malé prtě vlk Lobo, hraný film z Disneystudia, film mládí mého tatínka.Krásný, ale taky nic pro plačky jako třeba já .
Ale nejvíc jsem bulela u filmu i knize Bílý Bim, černé ucho.Takže můžem téma obměnit na téma:film o psech, při kterém jsme nejvíc brečeli
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.57
Omlouvám se za mírné odbočení, ale když už tady to téma je a já už fakt nevím, kde se poptat... Sháním TV seriál "Cesta za duhou" (Chasing Rainbows), tuším kanadský, v ČT běžel někdy začátkem 90.let - já vím, pravěk...ale co kdyby. Dík.
Jinak ze psích - z dětství nejsilněji zapůsobil Bílý Bim, černé ucho a Goro, ale nenacházím odvahu se na ně podívat znovu. K oblíbeným vánočním dodnes patří i Lady a Tramp a Kdopak to mluví III. Z poslední doby Marley a já + výstaváky pobaví Best in Show:-) Teď s dětmi ještě oddechovky 101 a 102 dalmatinu, Neuveritelna cesta, Čivava z Beverly Hills, Flek a vůbec, když se tam mihnou psiska, je to fajn
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.29
Já se koukám skoro jen na psí filmy, viděla jsem jich strašně moc. K oblíbenějším patří asi Lassie, Bílý tesák, Psí život, Můj pes Skip, Osm statečných nebo Čivava z Beverly Hills. U Skipa a Psího životu jsem brečela, moc se mi líbí i filmy jako kreslená Lady a Tramp nebo Charlie. Je to už strašně dávno, asi 7 let, co jsem viděla nějaký film. Vlastně si asi nepamatuju o čem byl, jen vím, že to bylo o rodině, která měla štěňata, snad bernardýnů? A měli jich moc a dali je sousedům, a pak některý soused přišel s tím, že když vyjížděl s traktorem z garáže štěně přejel. Myslím, že takhle jich umřelo víc, a bylo to smutný, ale nevím jestli to byl film o psech (Třeba to byla nějaká kriminálka a oni měli štěňata a chtěli se jich zbavit....)
Červené kapradí jsem ještě neviděla, můžu doporučit třeba film Hachiko, nebo novější film Marley a já. Děkuji za odpověď předem
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.86
Tančí s vlky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.136
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tančí s vlky.
Co tento film ma společneho se psy!!!
Ten co tam pobihal byl vlk
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.86
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Co tento film ma společneho se psy!!!
Ten co tam pobihal byl vlk
Byla to vlčice, ne vlk, a výborně se dalo vysledovat, jak komunikuje s cvičitelem i s hlavním hrdinou. Bylo to hodně přirozené a ne tak blbě nahrané, jako je většina filmů o psech.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.89
Marmaduke
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.104
Marely a já..krásný příběh o normálním životě dvou lidí, kteří si pořídí psa..ukazuje to, že pes není jen mazlíček..bohužel to končí smutně.. Celý film jsem se smála, ale ke konci mi skoro nestačily kapesníčky. Doporučuju..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.95
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky natočili druhý díl.
Neuvěřitelná cesta a né dlouhá cesta šodou šency a kočka dva psy jeden zlatý retrívr druhej buldok a kočka dlouhosrstá siamka pokud se nepletu...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.74
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tuhle knížku jsem též četla, měla ji moje mamka a asi někde ještě i bude k dohledání.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.50
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Neuvěřitelná cesta a né dlouhá cesta šodou šency a kočka dva psy jeden zlatý retrívr druhej buldok a kočka dlouhosrstá siamka pokud se nepletu...
Spíš ragdoll. Siamka je krátkosrstá uchopleska.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.60
Bella a Sebastian, knížka i seriál teď s dětma.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.142
Film o těch štěnatech co rozdali se jmenuje Pejskové z roku 2001(druhý název Zlatí pejskové) a jsou to nádherní zlatí retrievři
http://www.csfd.cz/film/19944-pejskove/
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.142
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já se koukám skoro jen na psí filmy, viděla jsem jich strašně moc. K oblíbenějším patří asi Lassie, Bílý tesák, Psí život, Můj pes Skip, Osm statečných nebo Čivava z Beverly Hills. U Skipa a Psího životu jsem brečela, moc se mi líbí i filmy jako kreslená Lady a Tramp nebo Charlie. Je to už strašně dávno, asi 7 let, co jsem viděla nějaký film. Vlastně si asi nepamatuju o čem byl, jen vím, že to bylo o rodině, která měla štěňata, snad bernardýnů? A měli jich moc a dali je sousedům, a pak některý soused přišel s tím, že když vyjížděl s traktorem z garáže štěně přejel. Myslím, že takhle jich umřelo víc, a bylo to smutný, ale nevím jestli to byl film o psech (Třeba to byla nějaká kriminálka a oni měli štěňata a chtěli se jich zbavit....)
Červené kapradí jsem ještě neviděla, můžu doporučit třeba film Hachiko, nebo novější film Marley a já. Děkuji za odpověď předem
Film o těch štěnatech co rozdali se jmenuje Pejskové z roku 2001(druhý název Zlatí pejskové) a jsou to nádherní zlatí retrievři
http://www.csfd.cz/film/19944-pejskove/
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Spíš ragdoll. Siamka je krátkosrstá uchopleska.
Himalájka, i to tam říkají :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.215
http://filmy.kinotip.cz/bourlivak-2008/
..film o kavkazákovi...:-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.215
http://filmy.kinotip.cz/marley-a-ja-2008/
...o laboušovi:-))
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.215
http://filmy.kinotip.cz/dobrodruzstvi-severu-3d-2009/
..o psím spřežení..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.137.146
Bella a Sebastian.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.215
http://filmy.kinotip.cz/hotel-pro-psy-2009/
http://filmy.kinotip.cz/air-buddies-stenata-2006/
http://filmy.kinotip.cz/marmaduk-2010/
http://filmy.kinotip.cz/muj-pes-buddy-4-basebalista-2002/
http://filmy.kinotip.cz/roztomily-mazlicek-2004/
http://filmy.kinotip.cz/snezni-pratele-2008/
http://filmy.kinotip.cz/prvni-pes-2010/
http://filmy.kinotip.cz/quigley-psi-zivot-2003/
http://filmy.kinotip.cz/zachranene-vianoce-2009/
http://filmy.kinotip.cz/psi-zivot-3-2004/
http://filmy.kinotip.cz/psi-zivot-2-2004/
http://filmy.kinotip.cz/haciko-pribeh-psa-2009/
http://filmy.kinotip.cz/flek-2001/
http://filmy.kinotip.cz/verny-pes-jock-1992/
http://filmy.kinotip.cz/chundelaty-pes-2006/
http://filmy.kinotip.cz/tucet-vanocnich-psu-2005/
http://filmy.kinotip.cz/karate-dog-2004/
http://filmy.kinotip.cz/hafan-hasicem-2007/
http://filmy.kinotip.cz/superpes-2007/
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.226
Osm statečných http://www.csfd.cz/film/206610-osm-statecnych/
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.25
Goro
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.3
Já si pamatuju z dětství jeden moc pěkný ,myslim polský seriál z vojenského prostředí.Hrál zde hlavní roli německý ovčák který se jmenoval Civil.měla jsem ten seriál moc ráda ale už nepamatuju jak se jmenoval.Šlo v něm o to že se narodili štěňata No a jedno mělo být utraceno protože mělo delší rst.Voják si jej schoval a vzal domů ,proto mu dal jméno civil.Vyrostl v krásného psa a nakonec se vrátil do služby.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.12
Ano, na ten pamatuji také na psa Civila....bože to už je let ...fíha...a pak film Muchtare ( podle knihy snad Murat) k noze...taky o němec.ovčákovi...v kině jsme to hltali :-))), pak 4 z tanku a pes... Goro bílý pes... Lassie, no je jich hodně a každý byl něčím zajímavým...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.161
Červené kapradí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.110.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Osm statečných http://www.csfd.cz/film/206610-osm-statecnych/
Viděla jsem tento víkend...je to teda vypjatý disney doják ;) a ten konec, ten je nejlepší. A.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.151
Zrovínka jsem dokoukala film Marmaduk .. hlavní role Německá doga
Pěkný rodiný film
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.181.28
Kreslený - Dobrák Rouver (jeslti se to tak jmenuje?) A kdyby někdo věděl, kde to stáhnout nebo klidně i koupit, budu moc ráda.
Ale nejvíc asi vede - Neuvěřitelná cesta (první díl lepší, ale druhej taky dobrej)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.22
Kde roste řervené kapradí je možné sehnat na ulož.to
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.6
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kreslený - Dobrák Rouver (jeslti se to tak jmenuje?) A kdyby někdo věděl, kde to stáhnout nebo klidně i koupit, budu moc ráda.
Ale nejvíc asi vede - Neuvěřitelná cesta (první díl lepší, ale druhej taky dobrej)
všechno je to na ulož to, nedávno jsem stahovala podle těchhle typů jako ďas =)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
všechno je to na ulož to, nedávno jsem stahovala podle těchhle typů jako ďas =)
já jen, že si někdo postesknul, že není k sehnání :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.6
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já jen, že si někdo postesknul, že není k sehnání :)
tady je link na toho dobráka...ale je tam i všechno ostatní http://www.uloz.to/11467020/dobrak-rover-cz-lukuz-filmy-animovany-kresleny-pohadka-komedie-avi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.177
Hačikó - Příběh psa (u toho jsem brečela teda strašně), ale moc se mi ten film líbil, hlavně tam hraje Richard Gere a Marley a já, moc hezké, ale na konci jsem se taky neudržela.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.228
Určitě Hachiko :))
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.204.74
Nejlepší byl : PES FILIPES - , ale toho si pamatuje málokdo,
a také jste tady zapomněli na PLUTA.
Teď snad nechybí už žádný!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.191.226
Čtyři z tanku a pes :-)
Benji!
Můj pes Buddy
Neuvěřitelná cesta
Maxipes FÍÍÍK
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108
Zvednu tohle téma. Nedávno jsem viděla film Bouřlivák. Docela by mě zajímalo, jestli to viděl nějaký majitel kavkazáka a co pak na to říkal.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.205
Bílý Bim a Černé ucho...Ruský film ale mooc hezký.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.127
Kde roste červené kapradí.Šílenej doják
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.155
ano to je krásnej film jmenuje se neuvěřitelná cesta :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.120
red dog!!! s australskou kelpií :) nádhera!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.29.1
nevíte jakse jmenuje ten starý film něco jako neuvětřitelná cesta, ale ty zvířata tam nemluví...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.251
Sedm statečných
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.251
Oprava-Osm statečných
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.124
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Červené kapradí vyšlo loni na dvd.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
no hledam jeden film kde se zabil manzel kdyz jel v noci autem nabura o strom a jeho duse se prevtelila do psa zlateho retrivra ptom se celou dobu snazil rict manzelece a synovi ze ten pes je jeji manzel a jeho tata jeho duse prevtelena nemuzu ten film najit nevite nekdo nazev? prosim je to nej film ajinka se mi libi neuveritelna cesta 1 a 2 a pes Baddy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.221.43
Jsme majiteli dvou kavkazáků,film jsme viděli dvakrát a je velice pěkně zpracovaný a vystihuje dobře povahu těchto psů.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.29
Je to psí život, (Fluke) z roku 1995! Miluju ten film, je úžasný, ale vždy ho celý probrečím
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.198
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ten pes se jmenuje coonhaund, aneb mývalí pes, je to americké plemeno
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.216
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je to psí život, (Fluke) z roku 1995! Miluju ten film, je úžasný, ale vždy ho celý probrečím
Mě na tom filmu nejvíc dostává ta melodie. Jde celým filmem, takže kdo viděl někdy konec filmu, začne brečet pokaždé, když tu melodii pustí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.10
Ahojte. Neznáte náhodou film o dívce, co měla štěně do určitého věku a pak ho musela dát na výchovu jako slepeckého psa. Po výcviku ho dostal-a slepec a ona se s tím nemohla smířit. Nakonec pak jo. Byl to asi Japonský (asijský) film, dávali ho na ČT před cca 20lety. Rád bych jej zas shlédl, ale nevím jak se jmenoval a kde jej sehnat. Proto žádám o radu VÁS. Děkuji Jarda
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.10
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojte. Neznáte náhodou film o dívce, co měla štěně do určitého věku a pak ho musela dát na výchovu jako slepeckého psa. Po výcviku ho dostal-a slepec a ona se s tím nemohla smířit. Nakonec pak jo. Byl to asi Japonský (asijský) film, dávali ho na ČT před cca 20lety. Rád bych jej zas shlédl, ale nevím jak se jmenoval a kde jej sehnat. Proto žádám o radu VÁS. Děkuji Jarda
Pokud někdo bude znát název filmu, poprosím o zaslání na
kokysek@seznam.cz
Předem děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.32
Můj oblíbený je 'Best In Show'
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.198
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kde roste řervené kapradí je možné sehnat na ulož.to
Jenže film Červené Kapradí byl natočen tuším 2x. Z toho ten starší se fakt sehnat nedá a u něj jsme fakt řvali celá rodina..... ten novější už není ono... Je akčnější, ale míň věrohodný....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.198
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo, Divoch... napsal to polský spisovatel, odehrávalo se to v bělověžském pralese... Úžasná kniha, taky jsem ji hltala
a prý to je reálný příběh
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.26
Ještě přidávám film Flanderský pes
http://ulozto.cz/x7pXT2V/flandersky-pes-by-misshell-avi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.198
Mně se osobně líbil francouzský film BAXTER. Byl to poněkud netradiční film z pohledu psa. Stojí za to zhlédnout.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ještě přidávám film Flanderský pes
http://ulozto.cz/x7pXT2V/flandersky-pes-by-misshell-avi
Děkuji za tip, moc krásný film, konec je jak v pohádce .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.212.186
Ještě doplním ten výčet psích filmů:
jako malá jsem měla moc ráda film Táto, sežeň štěně! Opravdu dobrý film.
se základkou jsem byla v kině na filmu Tornádo Buddy (o tom, jak si kluk vychoval ze psa sportovce, myslím, že to byl americký fotbal nebo ragby, pejsek byl zlatý retrívr) ale už je to řadu let a nepamatuji si na ten film natolik, abych jej mohla hodnotit.
nebyl zde zmíněn film Psí kus o panu Poštovi, který se proměňuje ve psa, je to nová česká komedie, ale myslím, že těžko vybočí z průměru a stane se něčím nejoblíbenějším filmem.
chtěla bych vidět Osm statečných, mamka říkala, že ten film byl hezký, jako malá jsem měla možnost podívat se na flim Neviděli jste někde Bobíka?, ale tenkrát jsem se bála, že bude moc dlouhý a nevydržela jsem u něj, možná ten film za něco stojí a ještě ho někdy uvidím:-). Taky teď vstupuje do kin komedie Tady hlídám já, bude dobré, až ho začnou vysílat v televizi, byla bych ráda, kdyby byl v hlavním vysílacím čase, tehdy mi to vyhovuje nejvíc
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.92
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jenže film Červené Kapradí byl natočen tuším 2x. Z toho ten starší se fakt sehnat nedá a u něj jsme fakt řvali celá rodina..... ten novější už není ono... Je akčnější, ale míň věrohodný....
Ano, ten starší se na uložto sehnat fakt dá.
http://uloz.to/hledej/?q=Kde+roste+cervene+kapradi+1974
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.88
tento, je podle skutečné události a já jsem u toho bulela jak želva, není to žádný romanťák, pro ty co film odsoudí podle toho, že tam hraje Richard Gere....největší herec je tam ten pes...fakt doporučuji, žádné oko nezůstané suché
http://www.csfd.cz/film/243655-haciko-pribeh-psa/
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.208
Jj, tak tehle film jsem také viděl. Nepamatuji se, jak se jmenoval. A proto je problém ho sehnat :-D Chjooo
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.212.186
A co třeba Prázdniny pro psa, o tom teriérovi, snad velšovi nebo erdelovi, viděla jsem ten film dvakrát, už si na zápletku ani moc nepamatuji, ale myslím, že byla zajímavá. Je to český film staršího data, ale barevný.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.250
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A co třeba Prázdniny pro psa, o tom teriérovi, snad velšovi nebo erdelovi, viděla jsem ten film dvakrát, už si na zápletku ani moc nepamatuji, ale myslím, že byla zajímavá. Je to český film staršího data, ale barevný.
Výbornej film! Ráda ně něj kouknu ještě i dneska
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.188
j
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.188
matně si pamatuji film z meho dětství,otec ze synem,meli závodit se psím spřežením,myslím že otec havaroval letadlem a zahynul,syn tedy závodil za něj,ještě si vybavuju že jednoho hafana mu půjčil indian aby vedl psí spřežení,chtela bych to zase videt ale bohuzel nevim název :(((
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.125.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tento, je podle skutečné události a já jsem u toho bulela jak želva, není to žádný romanťák, pro ty co film odsoudí podle toho, že tam hraje Richard Gere....největší herec je tam ten pes...fakt doporučuji, žádné oko nezůstané suché
http://www.csfd.cz/film/243655-haciko-pribeh-psa/
Nejkrásnější film ještě spolu s Marley a já...
Každý jsem viděla jen jednou, protože jsem z obou byla fakt rozhozená....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.15
Myslím že je to tenhle
Toby Teague
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.76
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To je uplne nejlepsi, akorat jsem to chtela napsat..Sladkej Demon
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.162
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zvednu tohle téma. Nedávno jsem viděla film Bouřlivák. Docela by mě zajímalo, jestli to viděl nějaký majitel kavkazáka a co pak na to říkal.
po shlédnutí tohoto filmu, jsem byla dost rozčarovaná co dokážou filmaři předložit lidem. Film se tvářil jako reálný pohled na soužití s kavkazákem, k realitě má ale hodně daleko ( aspoň co se týče lidských představitelů, to bylo naprosto šílený ) Nedokážu si představit, že by se nějaký majitel jakéhokoliv psa, nejen kavkazana takhle choval. Fakt děsný. Pes byl nevychovaný a nevychovávaný. Ten pes si v celým filmu dělal co chtěl, aniž by se mu někdo ze strany majitelů pokusil psovsky vysvětlit, že se to nemá dělat. Jen tupě přihlíželi, jak jim pes devastuje auto, barák, zahradu apod. Nechali ho sedět starostovi u hlavy a ještě z toho měli srandu, no prostě hrůza. Ale pokud tento film odradil aspoň jednoho diletanta od koupě kavkazana tak díky za něj.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.162
K 9 přítel se studeným čumákem nebo tak nějak
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.162
koukám, že 90% těch filmů vůbec neznám a to jsem docela tv maniak, mám co dohánět
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.202
Ale je to nová verze, to už není ono. Ten starý film se asi nesežene.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.241.214
Shlédla jsem spoustu filmů o pejskách
- Béthoven - všechny díly
- čtyři z tanku a pes
- Lady a Tramp
- K9 přítel se studeným čumákem
- dlouhá cesta domů - oba dva díly
- Lassie se vrací
- 101 dalmatinů
- seriál o psu Civilovi
- název si nepamatuji, ale bylo to o pohaničnících a černým psu, který chodil přes hranice a nakonec si ho vzal na starost kluk od kuchařů?
- Gorro
- Pod jezevčí skálou
- Jo a ještě si vzpomínám na čivavu, kde hlavní roli hrála blondýnka a bojovala za práva svého psa
- Bylo toho strašně moc, tak jeden krásný pes byl ve Zdivočelé zemi
- Bílý tesák - několik verzí
- Ještě mi utkvěl v paměti seriál, kde se kluk přeměňuje v psa Boptaila
- No prostě byla jich celá řada
- A samozřejmně nesmím zapomenout na film Maska a bezva Jack Russell teriéra
verukuba

XXX.XXX.49.31
Goro bílý pes
panenka2

XXX.XXX.233.20
skim se jmenoval pes
Zrovna dneska byl Turner a Hooch, s Tomem Hanksem a bordeauxskou dogou. Docela dobrý, ale K9 je lepší. Na smutné psí filmy nekoukám. Pamatuju si na Cestu nezištné lásky, to jsme byli asi před padesáti lety ze školou, vůbec už nevím, o co šlo, mozek mi to asi naštěstí vymazal, ale vím, že jsem z toho v tom kině omdlela.
Tak před deseti lety jsem četla knížku Umění závodit v dešti. Nějak tou dobou vyšla a mně tehdy zaujala a následně doslova uchvátila. Byla taková citlivá, příjemná, i když samozřejmě také smutná. Do teď ji řadím do výčtu knih, které mě nějakým způsobem chytly za srdce, i když asi nijak extra výjimečná není. Prostě zas další příběh, co je psán "psem".
Nedávno jsem zjistila, že to i zfilmovali (to psí poslání koukám křísí i to, co záhy po vydání padlo do Levných knih :D) teď nedávno to vyšlo, tak se na to zkusím mrknout. Mělo by se to jmenovat stejně, v originále tedy the Art of Racing in the Rain, ale osobně si myslím, že český filmový název nějak zmrcasí, aby z toho bylo hned na první dobrou jasný, že je to psí film...
Uživatel s deaktivovaným účtem

V týdnu dávali někde v Tv Červené kapradí, nahrála jsem si to, ale nevím jestli mám odvahu se na to kouknout, když jsem si přečetla obsah :-(.
napsal(a):
V týdnu dávali někde v Tv Červené kapradí, nahrála jsem si to, ale nevím jestli mám odvahu se na to kouknout, když jsem si přečetla obsah :-(.
Jestli to je ta stará verze, tak kapesník u sebe. Viděla jsem to jako náctiletá a děsně to ořvala. Ale film celkově to je teda nádhernej...

fikovnice
napsal(a):
Já bych si chtěla stáhnout toho Bílého Bima Černé ucho. Ale nějak jsem jej tuším nenašla. A vlastně nevím, jestli bych to dala. To, že bych brečela jak želva, je úplně jasné.
Já už si z toho pamatuju jen útržky, ale vim, že to bylo hodně smutný....holka to by mě ani nenapadlo koukat na to znova, i kdyby to dávali normálně v televizi.

Na žádný takový filmy se nedívám, stačil mně cca před 10ti lety Marley a já a zcela nedávno Osm statečných, o kterém jsem zprvu vůbec nevěděla, že je to o psech. Nemám na to nervy na tohle koukat.

Mám o podobně ( i když zrovna Osm statečných dopadne dobře - relativně). Mě i na indiánkách bylo líto koní, tak nějak víc než těch lidí, co z nich padali.

jahodapavel
napsal(a):
Reklama na BOOOBIKA.
Tak ta mě kupodivu nevadí. Stejně blbá jako všechny ostatní.

napsal(a):
Na žádný takový filmy se nedívám, stačil mně cca před 10ti lety Marley a já a zcela nedávno Osm statečných, o kterém jsem zprvu vůbec nevěděla, že je to o psech. Nemám na to nervy na tohle koukat.
Tak Marley a já...defakto komedie, kde se tomu psovi snad za celej film nic špatnýho neděje, prostě si tak nějak spokojeně žije se svýma lidma, jestli si to teda dobře pamatuju a když jim potom vlastně normálně odejde, protože už je starej, tak jsem stejně řvala, jak želva.

napsal(a):
Tak Marley a já...defakto komedie, kde se tomu psovi snad za celej film nic špatnýho neděje, prostě si tak nějak spokojeně žije se svýma lidma, jestli si to teda dobře pamatuju a když jim potom vlastně normálně odejde, protože už je starej, tak jsem stejně řvala, jak želva.
My tenkrát vzali do kina i tehdy 8mi letyho syna v domnění, že to fakt celý bude jenom komedie

Vzpomínám na film Turner a Hooch a seriál Teguila a Bonetti,kde byla hlavní hrdina bordó doga.To se člověk alespoň zasmál.
A ještě znovu připomínám tu prastarou knížku Tygřík a Tuláček o přátelství kocoura a zajíce (či králíka?). Konec - šílený, kocourek se dostal na utrženou ledovou kru, ale stál s hlavou vzpřímenou a v podstatě ve vznešeném postoji čekal na svůj neodvratitelný konec , kdy kra s ním směřovala k velkému splavu. A nemýlím-li se, tak poslední věta této knížky zní:"Ach, proč jsou lidé tak zlí?" Na kru totiž kocourka házením šutrů dostali nějací výrostci...

Tygříka a Tuláčka tady mám. Já vím, že vy jste kočkomil, ale ono to v knížce popisované řádění Tygříka v lese...... Jednoznačně svědčilo o tom, že kočka do lesa nepatří. Ale zase, kdyby ji lidi nevyhodili....tak by tam nebyla
Knížka je z roku 1,2 - snad se od té doby myšlení lidí o kočkách aspoň trochu posunulo.
napsal(a):
Tygříka a Tuláčka tady mám. Já vím, že vy jste kočkomil, ale ono to v knížce popisované řádění Tygříka v lese...... Jednoznačně svědčilo o tom, že kočka do lesa nepatří. Ale zase, kdyby ji lidi nevyhodili....tak by tam nebyla
Knížka je z roku 1,2 - snad se od té doby myšlení lidí o kočkách aspoň trochu posunulo.
Ano, ano, kočkomil jsem. Na druhou stranu škody volně pobíhajících koček v přírodě odsuzuji.
A překvapila jste mě, myslela jsem, že tuto historickou relikvii po mých rodičích (a možná i po prarodičích) vlastním snad jen já.

Taky mám kocoura, do chalupy kočka patří, je polo domácí polo venkovní, řeším to tak, že teď když už lítají ptáci na krmítko, je vyhoštěn na noc a ve dne je rád doma u kamen.

Si pobrečím i u tohoto videa a nemusím ani chodit do kina
https://www.youtube.com/watch?v=z7FPBOWopiY