Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

26.5.2008 19:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.16

Dobrý den,
náš pejsek má problémy se srdcem a byl mu předepsán lék Vetmedin 2,5mg. Chtěla bych vás požádat, zda nevíte o nějakých internetových stránkách, kde by se dal sehnat a za jakou cenu. Kupuji ho zatím u veterináře cca 17 Kč za tabletku. Zajímá mě i orientačně, za kolik ho kupujete u svých veterinářů, připadá mi, že klinika, na kterou chodím je předražená. Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

26.5.2008 20:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,
náš pejsek má problémy se srdcem a byl mu předepsán lék Vetmedin 2,5mg. Chtěla bych vás požádat, zda nevíte o nějakých internetových stránkách, kde by se dal sehnat a za jakou cenu. Kupuji ho zatím u veterináře cca 17 Kč za tabletku. Zajímá mě i orientačně, za kolik ho kupujete u svých veterinářů, připadá mi, že klinika, na kterou chodím je předražená. Děkuji.

To je většina veterinářů předražených. A mají na léčivech klidně 200 i 300% rabaty. Určitě to bude lék pro lidi, tak se zeptejte v lékárně, co stojí balení a kolik je v něm tablet, a hned si spočítáte kolik stojí tableta v normální lékárně a na kolik Vás vyjde předražená u veta.

Neregistrovaný uživatel

26.5.2008 20:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4

To je většina veterinářů předražených. A mají na léčivech klidně 200 i 300% rabaty. Určitě to bude lék pro lidi, tak se zeptejte v lékárně, co stojí balení a kolik je v něm tablet, a hned si spočítáte kolik stojí tableta v normální lékárně a na kolik Vás vyjde předražená u veta.

Taky mu můžete říct, ať Vám napíše recept, že si je koupíte v lékárně ( ale to by se mu asi moc nelíbilo, přišel by o výhodný kšeft ).

Neregistrovaný uživatel

26.5.2008 20:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.124

Dobrý den,

My máme předepsaný 5mg, 100tbl stojí kolem 2000,-. Urču by se vám vyplatilo koupit si celé balení než takhle po jednom. Stejně to pejsek bude brát doživotně a ta naše krabička má trvanlivost do r.2010, nám vydrží na necelé dva měsíce .
Jinak že by se prodával na netu to jsem nenašla, ale objednají vám ho i ve většině lékáren, stačí jich pár obejít a poptat se za kolik. Hodně zdaru s pejskem. A copak mu je a jak je starý. Naše je mládě :-(

Neregistrovaný uživatel

26.5.2008 20:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.124

My máme předepsaný 5mg, 100tbl stojí kolem 2000,-. Urču by se vám vyplatilo koupit si celé balení než takhle po jednom. Stejně to pejsek bude brát doživotně a ta naše krabička má trvanlivost do r.2010, nám vydrží na necelé dva měsíce .
Jinak že by se prodával na netu to jsem nenašla, ale objednají vám ho i ve většině lékáren, stačí jich pár obejít a poptat se za kolik. Hodně zdaru s pejskem. A copak mu je a jak je starý. Naše je mládě :-(

Pro lidi to neni, je to veterinární a věřte mi, že žádný lidský analog na celém světě neexistuje. Účinou látkou je pimobendan a ten v ničem jiném neni. Jinak nám vet recepty píše bez problémů a v některých lékárnách ho i prodají bez receptu

Neregistrovaný uživatel

26.5.2008 21:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.151

Pro lidi to neni, je to veterinární a věřte mi, že žádný lidský analog na celém světě neexistuje. Účinou látkou je pimobendan a ten v ničem jiném neni. Jinak nám vet recepty píše bez problémů a v některých lékárnách ho i prodají bez receptu

No zase brzdete s temi 300% rabaty, to se taky neda vztahovat vseobecne Alespon u nas na veterine se veskere leky objednavaji od firmy a prodejni cena je uz firmou dana ( i kdyz by si jiste mohli pocitat i vic, ale nepocitaji) a zisk je cca 20%.
Co ja mam zkusenosti tak naopak v lidske lekarne vzdy nakoupim leky draz nez u veta.
Kolik stoji u nas konkretne vetmedin, to si z hlavy nepamatuju, ale ve stredu se muzu schvalne kouknout.

Neregistrovaný uživatel

26.5.2008 22:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.17

No zase brzdete s temi 300% rabaty, to se taky neda vztahovat vseobecne Alespon u nas na veterine se veskere leky objednavaji od firmy a prodejni cena je uz firmou dana ( i kdyz by si jiste mohli pocitat i vic, ale nepocitaji) a zisk je cca 20%.
Co ja mam zkusenosti tak naopak v lidske lekarne vzdy nakoupim leky draz nez u veta.
Kolik stoji u nas konkretne vetmedin, to si z hlavy nepamatuju, ale ve stredu se muzu schvalne kouknout.

nákupní cena 1047 kč za 100 tablet

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 06:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.55

Já jsem bral vždycky od vet. lékaře tablety na odčervování. Až jsem u něj jednou potkal distributorku léčiv - bývalou spolužačku. Nabídla mi pak, že jí mám vždycky zavolat, když bud něco chtít, a věřte, že ten rozdíl v ceně je skutečně "několikanásobek". Kšeft s léčivy je hodně výnosný.....

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 07:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.16

Dobrý den,

zadavatelka: pokud máte někdo kontakt na některého distributora tohoto léku (případně lékárnu v Praze, kde ho mohou objednat), můžete mi ho prosím poslat na mail: sovicka@email.cz

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 09:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.151

Já jsem bral vždycky od vet. lékaře tablety na odčervování. Až jsem u něj jednou potkal distributorku léčiv - bývalou spolužačku. Nabídla mi pak, že jí mám vždycky zavolat, když bud něco chtít, a věřte, že ten rozdíl v ceně je skutečně "několikanásobek". Kšeft s léčivy je hodně výnosný.....

Ono asi vážně jak která veterina. A taky jistě záleží na firmě která léky dodává
Ale u nás to chodí prostě takhle - zisk cca 20%. Vím to, protože tam pracuju, takže mi to nikdo nevymluví

Samozřejmě připouštím že sposta veterinářů jsou prostě a jednoduše zloději, před nedávnou dobou jsem jela se psem na pohotovost, a když jsem viděla účet, tak to se mnou málem seklo. Tam třeba opravdu ty 200% rabaty byly. (např vyšetření krve - u nás cca 250,-, tam 700,-). Ale opravdu to rozhodně není pravidlem že to tak je na každé veterině, většina doktorů tak drahých opravdu není.

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 11:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4

zadavatelka: pokud máte někdo kontakt na některého distributora tohoto léku (případně lékárnu v Praze, kde ho mohou objednat), můžete mi ho prosím poslat na mail: sovicka@email.cz

Prosim tě jdi někam s tvojema 20 %. Běžně mají vetové 100 nebo 200 a více procentní rabaty. Neuč nás to znát. Vždy si zjišťuji ceny u léků co koupím u veterináře a jsou pro lidi. A člověk jen žasne kolik si za ně někteří veterináři účtují. Stačí jen vědět co stojí z velkoobchodu pitomé očkování, veterinář ho koupí kolem 90 - 100,- Kč za vakcinu a pak očkuje za 350 - 400,- Kč, tak si to spočítej kolik to je procent. Další příklad je - stačí jen vědět, zakolik vet kupuje Synulox nebo Noroklav, a pak vědět za kolik tí ho prodává, to se protáčí panenky. S čipováním a europasy je to to samé - 200 - 300 % rabaty. Kdyby na všem měli jen 20 % to bysme si chrochtali. Ale oni asi už ne.

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 11:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.209

Prosim tě jdi někam s tvojema 20 %. Běžně mají vetové 100 nebo 200 a více procentní rabaty. Neuč nás to znát. Vždy si zjišťuji ceny u léků co koupím u veterináře a jsou pro lidi. A člověk jen žasne kolik si za ně někteří veterináři účtují. Stačí jen vědět co stojí z velkoobchodu pitomé očkování, veterinář ho koupí kolem 90 - 100,- Kč za vakcinu a pak očkuje za 350 - 400,- Kč, tak si to spočítej kolik to je procent. Další příklad je - stačí jen vědět, zakolik vet kupuje Synulox nebo Noroklav, a pak vědět za kolik tí ho prodává, to se protáčí panenky. S čipováním a europasy je to to samé - 200 - 300 % rabaty. Kdyby na všem měli jen 20 % to bysme si chrochtali. Ale oni asi už ne.

Tak u toho očkování - něco stojí desinfekce, něco spotřební materiál - jehla atd. a jaksi i něco ta práce - aplikace atd... Třeba zrovna ten vetmedin, mam kamaráda veta, ten 5mg mi prodává za 1700,-, za tolik ho nakupuje a kdyby na tom měli 100%, tj stál by 3400,- takže to asi fakt ne...
Ono všechno neni zadara, něco stojí pronájem ordinace, něco pracovní síla atd, tak na to nezapomínejte.

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 12:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.151

Tak u toho očkování - něco stojí desinfekce, něco spotřební materiál - jehla atd. a jaksi i něco ta práce - aplikace atd... Třeba zrovna ten vetmedin, mam kamaráda veta, ten 5mg mi prodává za 1700,-, za tolik ho nakupuje a kdyby na tom měli 100%, tj stál by 3400,- takže to asi fakt ne...
Ono všechno neni zadara, něco stojí pronájem ordinace, něco pracovní síla atd, tak na to nezapomínejte.

Já se bavím o lékách, očkování a čipování je dost o něčem jiném - v tom je i aplikace, něco stojí materiál, desinfekce, u čipů se vyplňuje registrace. Pak samozřejmě že se k ceně vakcíny připočte dost věcí. Ale čistě léky se s takovým ziskem rozhodně neprodávají. Musím to vědět, když ty dodací listy procházím a vidím tam ty nákupní a prodejní ceny, takže si povídej co chceš, ja vím svoje.
Kdyby veti očkovali jen za cenu vakcíny, a ošetřovali jen za cenu léků tak by brzy všichni zkrachovali. Na čem by podle vás už měli vydělávat ? Čekat na sponzorské dary ?
Máte vůbec představu kolik stojí třeba sono nebo rentgen ? To jsou přístroje v rámci desítek i stovek tisíc. Na ně vet taky musí nějak vydělat, nebo budete radši chodit k vesnickému doktorovi co operuje doma na stole vidličkou a nožem protože na lepší nástorje nemá ?

A mimochodem, máte pocit že třeba automechanik, truhlář, instalatér nebo jakýkoliv jiný řemeslník vám taky dává opravy za cenu materiálu a pak si přičte pár korun za práci ?

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 12:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.2

Dobrý den,

My prodáváme za 14Kč 1 tbl - Kroměříž

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.62

My prodáváme za 14Kč 1 tbl - Kroměříž

Já jsem kupovala celé balení za 1200 - 1400 korun. Ale teď si nejsem jistá kolik je tam tabletek??? 100 ks? Olomouc

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 15:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4

Já se bavím o lékách, očkování a čipování je dost o něčem jiném - v tom je i aplikace, něco stojí materiál, desinfekce, u čipů se vyplňuje registrace. Pak samozřejmě že se k ceně vakcíny připočte dost věcí. Ale čistě léky se s takovým ziskem rozhodně neprodávají. Musím to vědět, když ty dodací listy procházím a vidím tam ty nákupní a prodejní ceny, takže si povídej co chceš, ja vím svoje.
Kdyby veti očkovali jen za cenu vakcíny, a ošetřovali jen za cenu léků tak by brzy všichni zkrachovali. Na čem by podle vás už měli vydělávat ? Čekat na sponzorské dary ?
Máte vůbec představu kolik stojí třeba sono nebo rentgen ? To jsou přístroje v rámci desítek i stovek tisíc. Na ně vet taky musí nějak vydělat, nebo budete radši chodit k vesnickému doktorovi co operuje doma na stole vidličkou a nožem protože na lepší nástorje nemá ?

A mimochodem, máte pocit že třeba automechanik, truhlář, instalatér nebo jakýkoliv jiný řemeslník vám taky dává opravy za cenu materiálu a pak si přičte pár korun za práci ?

Věci na auto nebo vodoinstalační materiál si koupím třeba ve velkoobchodě na ŽL, a pak teprve si zavolám řemeslníka a chci jen práci. Jenže léčiva Vám bez známých jen těžko někdo prodá, když nejste doktor. Takže toho potom lze snadno zneužít, že nasadí vysoké ceny. To automechanik nebo instelatér těžko udělá, protože součástky a materiál lze nakoupit i bez nich na svůj ŽL nebo přes známé. Ale léčiva, pokud tam nemáte známé Vám těžko jen tak někdo prodá. Takže tam je rabat opravdu na uvážení a slušnosti nebo neslušnosti veterináře.

Neregistrovaný uživatel

19.1.2009 17:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.23

Dobrý den,

Po přečtení diskuzí musím ještě dodat, že těch 1099,-Kč za 100tbl balení je za Vetmedin 2,5mg. Všechno je v lidech a dnes je vet tolik, že si člověk už může vybrat. My jsme u 5let bišonka zjistili rovněž srd.vadu, takže bereme k vetmedinu ještě další léky. Chodili jsme k levnému vet, taky nic moc nepoznal, dalo by se říct, že i zanedbal. A tak jsme si raději vybrali věhlasného, i když o něm víme, že má mastné ceny. Léky prodává téměř za nákupku, ale vše si naúčtuje, takže to tam vyleze vždy na pěknou cenu-konzultace 215,-, vyčetření 230,- atd. Nic není zadarmo-zaměstnává kolik lidí, které musí z něčeho platit, nakupuje drahé a vynikající přístroje ap-to všechno stojí peníze a pokud to využijeme, musíme platit. Peněz nazbyt nemáme, počítáme s každou korunou, ale zase tu jsou dvě možnosti- bud nechat pejska osudu a pojít a nebo srdíčko léčit a uchovávat ve stavu k žití. Stojí to dost peněz, ale pak o tom nebudu mluvit a lát. Hej

Neregistrovaný uživatel

1.6.2009 12:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.228.2

Dobrý den,

Dobrý den, já ho u svého veterináře kupuji za 16 Kč tabletka. Ale pejsek nám v neděli zemřel a zbylo nám po něm cca 90tabletek. Ráda Vám je zde někomu nabídnu k odprodeji za 900 Kč. Pokud budete mít někdo zájem napište mi na email nebo poskytnu tel.606272022. Expirace rok 2011. Předem děkujeme za nabídky.

Neregistrovaný uživatel

12.9.2009 11:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.146

Dobrý den, já ho u svého veterináře kupuji za 16 Kč tabletka. Ale pejsek nám v neděli zemřel a zbylo nám po něm cca 90tabletek. Ráda Vám je zde někomu nabídnu k odprodeji za 900 Kč. Pokud budete mít někdo zájem napište mi na email nebo poskytnu tel.606272022. Expirace rok 2011. Předem děkujeme za nabídky.

Bohužel jsme také o fenečku přišli. Zbylo nám 11 tbt Vetmedinu 5 mg a 3 tbt Vetmedinu 2,5 mg. Také několik celých platíček Verospinonu, Furonu a nějaký Digoxin. Někomu třeba poslouží, vše přenechám za polovinu nákupní ceny...

Neregistrovaný uživatel

12.9.2009 11:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.142

Bohužel jsme také o fenečku přišli. Zbylo nám 11 tbt Vetmedinu 5 mg a 3 tbt Vetmedinu 2,5 mg. Také několik celých platíček Verospinonu, Furonu a nějaký Digoxin. Někomu třeba poslouží, vše přenechám za polovinu nákupní ceny...

Taky beru léky,prášky na odčervení ale i vakcíny přímo od distributora a tak vím že přirážka vetu je i 200% a více.Nedávno mi došly prášky na odčervení a tak jsem brala u veta cestal a za 3 tabletky (30kg pes) jsem platila 240kč,přitom ty samé pokud beru z velkoskladu tak stojí jedna 30kč takže přirážka podstatná.

Neregistrovaný uživatel

27.8.2010 00:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.225.10

Já kupuji u našeho vet.ve Slaném ten 2,5mg za 13,-Kč.

Neregistrovaný uživatel

5.1.2012 14:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.235.43

Dobry den,

mohu se zeptat, kde se da sehnat tyto léky za tuto cenu?

Neregistrovaný uživatel

7.1.2012 12:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.60

Dobrý den,

můj pesan bere Vetmedin 2,5 mg 2x denně, za balení - 100 tbl dávám cca. 1200 kč u veterináře v Praze - veterinární klinika Madridská. Před měsícem jsem si nechala na všechny léky, které můj pejsek bere na srdce a ledviny napsat recepty, jelikož mám lékárnu kousek od práce, kde mi všechny léky bez problému objednají (Pankrác). Vetmedin budu příští týden v této lékárně kupovat poprvé, tak můžu napsat, na kolik vyšel, ale řekla bych, že cena bude plus mínus stejná, jako v Madridské.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2012 12:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.60

Koukám, že je to stará diskuze :D

Neregistrovaný uživatel

7.1.2012 12:46

Neregistrovaný uživatel

14.2.2012 10:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.104

mohu vám je sehnat o hodně levně

Neregistrovaný uživatel

14.2.2012 12:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.121.243

mohu vám je sehnat o hodně levně

a za kolik.Můj pejsek je právě dostal,má je na 3 měsíce a cena je 1300Kč

Neregistrovaný uživatel

14.2.2012 13:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.36

Tak 100tbl za 2000,- je pořád dražší než jeden prášek za 17,- 100 x 17 = 1700,-

Neregistrovaný uživatel

14.2.2012 15:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.189.88

Tak 100tbl za 2000,- je pořád dražší než jeden prášek za 17,- 100 x 17 = 1700,-

Jenže to zmiňované velké balení je po 5mg, tedy dvojnásobná dávka, než ty jednotlivé prášky za 17. Chtělo by to jen zjistit, jestli se můžou tyhle prášky půlit (jestli třeba nejsou nějak speciálně obalené, aby se vstřebávaly až ve střevě - například).

Neregistrovaný uživatel

14.2.2012 16:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.121.243

Jenže to zmiňované velké balení je po 5mg, tedy dvojnásobná dávka, než ty jednotlivé prášky za 17. Chtělo by to jen zjistit, jestli se můžou tyhle prášky půlit (jestli třeba nejsou nějak speciálně obalené, aby se vstřebávaly až ve střevě - například).

jsou to tobolky takže dělit se asi nedají

Neregistrovaný uživatel

14.3.2012 16:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.122

jsou to tobolky takže dělit se asi nedají

Tobolky se dělit dají, naříznu ji nahoře a prášek odsypu..Můj pes má předepsané 2.5mg .Kolik stojí toto balení?Víte někdo cenu tohoto balení?Děkuji za odpověď.

Neregistrovaný uživatel

21.3.2012 11:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.249

Dobrý den,měla bych zájem.Mám setra a předepsali mi to doživotně,bude mu 15.Prosím kontaktovat na Katka.lipinska@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

22.3.2012 12:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.2

Vetmedin 2,5 mg - 1200,- v lékárně i u veta.

Neregistrovaný uživatel

29.6.2012 21:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.174

Dobrý den, právě jsem tento lék 2,5 mg koupila za 1250,-Kč / 100 tablet.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2012 23:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.127

Nyní v roce 2012 je cena Vetmedinu 1990,Kč nákupní cena což je 19,90 1tobolka nicméně veterináři si například v Hradci a lIBERCI ÚČTUJÍ ZA TABLETKU 45,kČ COŽ JE 4500,kČ TAKŽE MARŽE JE OBROVSKÁ JDE JENOM O TO JAK JSOU SLUŠNÍ , ALE MALDÍ JSOU JIŽ VYCHOVÁNI K TOMU CO MŮŽEŠ URVY A CO NEMŮŽEŠ Z....VY,
NAPŘÍKLAD VET.KLINIKA V jABLONCI NAD nISOU SE NEŠTÍTÍ SEPISOVAT S MAJITELI SMLOUVY PRO UPŘESNĚNÍ LIDÉ SE UPÍŠÍ A I , KDYŽ O PEJSKA NEBO KOČIČKU PŘIJDOU PLATÍ DÁL , DNES VYCHOVÁVANÍ VETERINÁRNÍ LÉKAŘI JSOU JIŽ VE ŠKOLE ŠKOLENI A TO TÍM SMĚREM , ŽE JDE HLAVNĚ O PENÍZE A ZEJMÉNA , ŽE PES JE DNES LUXUS , JE TO SMUTNÉ , ALE PRAVDIVÉ .
z OSOBNÍ ZKUŠENOSTI MÉMU ŠTĚNĚTI NA KULHÁNÍ PAN DOKTOR V jABLONCI NAD nISOU ODSTŘIHL NĚJAKÉ LÉKY BYLO TO 10 TABLET STÁLY 500,kČ TJ. 50 Á 1 KUS LÉK SE JMENOVAL Aulin mě se to nezdálo , ale neznala jsem ten lék tak jsem volala chovateli a ten mi řekl , že aulin je lidský lék tak jsem se vypravila na obvod a pan doktor mi aulin předepsal a víte co celá krabička stála 68,Kč nehledě na to , že Aulin jsem nebrala ani já a už vůbec ne štěně , které toto vbůbec dostat nesmí , když jsem se vypravila za panem doktorem co to mělo znamenat řekl mi no bóže určitě by vám pes nepošel to je sice pravda , ale štěněti by jeho slavný aulin zničil zcela játra.
zde narážím na jádro pudla dnes je potřeba , aby měli hodně práce a proto udělají ze zdravého pejska od mala mrzáčka protože vidí , že páníček nebo panička budou platit jak mourovatí.Toť má osobní zkušenost Karlasmajlíksmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

26.7.2012 23:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.127

Vetmedin 5mg nákupní cena 1990, za krabičku 100 tobolek
Enap 20mg lidský na tlak cena 56,Kč á 30tbl
Furon 40 lidský diuretikum cena 54,Kč
Karsivan 100 geriatrikum 60 tbl. 590,Kč
FORTEKOR 20mg. 14 tbl. 590,Kč
Vetmedin 2,5mg. nákupní cena 914,Kč za 100,Ks

tyto ceny jsou z veterinárního ceníku a za tyto ceny léky tedy veterinární nakupují a toto jsou ceny k 30.6.2012

MVDr. Martina již ve výslužbě , ale ceníky dostávám stálesmajlík

Neregistrovaný uživatel

27.7.2012 00:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.126

Vetmedin 5mg nákupní cena 1990, za krabičku 100 tobolek
Enap 20mg lidský na tlak cena 56,Kč á 30tbl
Furon 40 lidský diuretikum cena 54,Kč
Karsivan 100 geriatrikum 60 tbl. 590,Kč
FORTEKOR 20mg. 14 tbl. 590,Kč
Vetmedin 2,5mg. nákupní cena 914,Kč za 100,Ks

tyto ceny jsou z veterinárního ceníku a za tyto ceny léky tedy veterinární nakupují a toto jsou ceny k 30.6.2012

MVDr. Martina již ve výslužbě , ale ceníky dostávám stálesmajlík

Náš veterinář si taky účtuje vyšší ceny za léky, ale zase vím, že si pořizuje kvalitní přístroje, tím se zkracuje vyšetření, operační rány jsou menší, rychlejší hojení, pořád se vzdělává a snaží se. Taky tady máme veterináře, co prodává za "lidové" ceny, ale to ostatní, bída. To si radši připlatím. Zveřejňování velkoobchodních ceníků mi nepřipadá fér. Veterinářů je dost, každý si může vybrat, co mu vyhovuje.

Neregistrovaný uživatel

18.9.2013 19:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.14

Prodám Vetmedin 5 mg, 70 tobolek, doba expirace do 2/2015 - důvod přechod na jiné léky, cena 1.000,- Kč. V případě zájmu mě kontaktujte na tel. 602 950544.

Neregistrovaný uživatel

18.9.2013 19:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.14

Prodám Vetmedin 5 mg, 70 tobolek, původní cena 2.000,- kč/100 tobolek, nyní 1.000,- Kč. Doba expirace 2/2015. Důvod přechod na jiné léky. V případě zájmu mě kontaktujte na el. 602 950544.

Neregistrovaný uživatel

26.2.2014 15:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.206

Přeji hezký den,myslím že vám mohu odpovědět,mám stím zkušenosti 3roky,je to lék jen pro psy v lékarně ho normálně neseženete a nedá se ničím nahradit,jinak je to lék který opravdu pomáhá,zbylo mně akorát balení a půl a prodávám ho na aukru,jinak běžná cena je 15kč za tabletku.

Neregistrovaný uživatel

27.3.2014 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.14

Dobrý den, mně veterinář prodává jednu tabletu za 10Kč, ale i tak mi to přijde šíleně drahésmajlíkIlona

Neregistrovaný uživatel

23.4.2014 20:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.7

Dobrý den,
můžete mi prosím napsat, na jaké léky z Vetmedinu přecházíte? Mám čubičku, která má zvětšené srdíčko a vodu na plicích, lékařka nám vetmedin také chtěla naordinovatt, ale jsem v důchodu a tak drahé léky si nemohu dovolit, tak dáváme Tritace 1x denně. Furon 1/2 - 2x děnně a Spiropent 2x denně.
Děkuji za odpověď Míla

Neregistrovaný uživatel

23.4.2014 20:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.7

Přeji hezký den,myslím že vám mohu odpovědět,mám stím zkušenosti 3roky,je to lék jen pro psy v lékarně ho normálně neseženete a nedá se ničím nahradit,jinak je to lék který opravdu pomáhá,zbylo mně akorát balení a půl a prodávám ho na aukru,jinak běžná cena je 15kč za tabletku.

Dobrý den,
můžete mi prosím napsat, na jaké léky z Vetmedinu přecházíte? Mám čubičku, která má zvětšené srdíčko a vodu na plicích, lékařka nám vetmedin také chtěla naordinovatt, ale jsem v důchodu a tak drahé léky si nemohu dovolit, tak dáváme Tritace 1x denně. Furon 1/2 - 2x děnně a Spiropent 2x denně.
Děkuji za odpověď Míla

Neregistrovaný uživatel

24.4.2014 08:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.27

Vetmedin nenahradíte ničím. Pokud ho pes potřebuje, prostě ho musí dostat..když ne, půjde to s ním z kopce. My na něm fenu měli skoro rok. Brala 5mg 4x denně..stálo nás to hromadu peněz, ale nikdy bychom nepochybovali, zda ji ho dát. Vet mi jednou řekl, že stejné složení z lidských má jen Viagra..ale ta je ještě dražší.

Neregistrovaný uživatel

18.12.2014 12:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.154

Pokud by někdo chtěl tak nám zbyl Vetmedin 5mg 100ks originál zabalený s expirací 6/2016 za 1.490,-Kč. Bohužel ho už nemám komu dávat... smajlík - můžu i poslat poštou. 602171817

18.11.2015 11:29
stejsky

XXX.XXX.229.178

Snad Vám to pomůže tak jako mě.
Lék Vetmedin lze koupit za celkem rozumné ceny na:
http://www.apons.eu/
Aktuální ceny 18.11.2015
Vetmedin 1,25 mg 100 kapslí € 30,05 (cca 811 Kč)
Vetmedin 2,5 mg 100 kapslí € 39,21 (cca 1060 Kč)
Vetmedin 5 mg 100 kapslí € 48,54 (cca 1310 Kč)
Vetmedin 10 mg 100 kapslí € 75,79 (cca 2046 Kč)

+ cena za dopravu poštou cca € 10

Není problém objednat, jen je třeba poslat recept od veterináře.
Pokud možno v angličtině, nebo němčině.
Mají pro velké psy i 10 mg, který není v ČR vůbec distribuován.

18.11.2015 21:35
hanula

XXX.XXX.106.29

Myslím si, že za 17 kč je to slušná cena. Když našemu hafanovi zjistili na veterině srdeční vadu, tak jsem tabletu platila 24 kč. Bere vetmedin5 a na den jich potřebuje 6 ks. naštěstí sousedka je lékárnice a tak mi zjistila, že přímo od nich bych jej měla 100 ks za 1730 kč, ale musí být k tomu recept. Dohodla jsem se s jedním panem veterinářem a ten mi jej objednává a tam platím 1690kč za 100 tablet 5 mg. U mne to dělá měsíčně dost peněz, protože jich potřebuji min.180 ks na měsíc. Je škoda, že se u nás neprodává ten 10 mg.

14.1.2016 16:54
Made88

XXX.XXX.64.174

Zbyly nám léky na srdce po naší fenečce - kdyby se někomu hodily, nejlepší asi bude kontakt přímo na telefon 608 111 772. Jedná se o:
Vetmedin 1,25 mg - celkem 66 tablet - nechala bych za "internetovou" cenu 650, - kč, i když u veta jsme samozřejmě vysypali víc, ale než jsem se stačila zorientovat kde a za kolik, tak už jsme to bohužel nepotřebovali; expirace do 02/18
dále máme Enap 5 mg - 70 tablet, expir.10/17 a Furon 40 mg 66 tablet, expir. do r.2020.

20.1.2016 17:59
zdenasl

XXX.XXX.32.132

Také nám zbyl po našem pejskovi vetmedin 2,5g.Vyzvedávali jsme ho v Německu na předpis od veterináře.Za 100 tablet jsme platili 44 euro.Zůstalo ná 60 tablet a přenecháme je za 700 kč.Pokud někdo máte zájem volejte na t.č.736212070.

10.2.2016 14:22
Bosorka003

XXX.XXX.185.76

hanula napsal(a):
Myslím si, že za 17 kč je to slušná cena. Když našemu hafanovi zjistili na veterině srdeční vadu, tak jsem tabletu platila 24 kč. Bere vetmedin5 a na den jich potřebuje 6 ks. naštěstí sousedka je lékárnice a tak mi zjistila, že přímo od nich bych jej měla 100 ks za 1730 kč, ale musí být k tomu recept. Dohodla jsem se s jedním panem veterinářem a ten mi jej objednává a tam platím 1690kč za 100 tablet 5 mg. U mne to dělá měsíčně dost peněz, protože jich potřebuji min.180 ks na měsíc. Je škoda, že se u nás neprodává ten 10 mg.

Jestli máte zájem, zbyl mi VETMEDIN 5 mg (100 kapslí), exp.07/2018...nabízím ho za 1.300, - Kč...pak mám ještě FURON 40 mg (50 tablet) za 50, - Kč (mám 4 balení, exp.2020)
Všechno jsou to kompletní balení - nenačatá.

Bohužel jsem "nafasovala" a za týden byl kluk mrtvej smajlík

Osobní odběr je možný v Brně - Bystrc, Bohunice, Lískovec, Kr. Pole, jinde dle domluvy.

10.2.2016 19:32
Já

XXX.XXX.45.158

Dobrý den,
máte ochucené tablety nebo tobolky?

11.2.2016 12:12
zdenasl

XXX.XXX.32.132

Dobrý den.Mám tobolky, ale pes je spolkl vmáčknuté do jakékoli pochoutky a nebyl žádný problém.Měli jsme King charlese kavliera.

11.2.2016 14:53
Já

XXX.XXX.45.158

Tak to ne, náš bere 1,25mg - to by nešlo rozdělit.

14.2.2016 15:14
foxikova

XXX.XXX.63.152

Dobrý den,
nabízím k prodeji Vetmedin 2,5mg,100 kapslí, jedno celé originál neotevřené balení, expirace 12/2017, cena 1000, - Kč + 17kapslí ze zbylého balení, expirace rovněž 12/2017.
Dále pak Frontline Combo spot-on pro psi 2-10kg, balení 1x0,67ml, expirace 10/2017, cena 140, - Kč.
Zájemci pište prosím na email: recently@seznam.cz. Děkuji a přeji hezký den.

Nored

24.2.2016 22:10
Nored

XXX.XXX.31.2

Dobrý večer. Je Vetmedin a Furon ještě k mání Moc děkuji Ivana.

24.2.2016 22:15
Nored

XXX.XXX.31.2

Je Vetmedin a Furon ještě volný? Děkuji Ivana.

25.2.2016 09:12
zdenasl

XXX.XXX.32.132

Dobrý den.Mám pouze Vetmedin tobolky 2,5g 60ks za 700, kč. Pokud máte ájem, pošlu je na dobírku.

salynka

24.3.2016 14:45
salynka

XXX.XXX.64.202

Chodim na veterinu METROPOLEVET na prahu 9 a pan doktor mi 100 tabletchce naučtovat za 1500, - kč, takže za ty 2000, - to máte předražené.

salynka

24.3.2016 14:47
salynka

XXX.XXX.64.202

Jde o vetmedin 5 mg za 1500, - 100 tablet, ale tedsháním řes lékarníka tak uvidím.

21.4.2016 13:43
Ivulinka

XXX.XXX.58.30

Dobrý den, jestli máte ještě volný Vetmedin 5mg tablety, tak mám zájem. Můžete mě prosím kontaktovat na tel.731484429. Děkuji.

21.4.2016 13:46
Ivulinka

XXX.XXX.58.30

Já to spletla, chtěla jsem říct Vetmedin 5 mg tobolky! tel.platí 731484429. Děkuji.

9.1.2017 10:15
petuleta

XXX.XXX.148.147

Nabízím léky Vetmedin kapsle 2,5 mg 1 celé balení 100 ks + 7 ks (exp.4/2019), Furon 40 mg 62 ks (exp.5/2021), Dioxin 0,125 mg 15 ks (exp.4/2019), Diacordin 60 mg 4 ks (exp.12/2015), BENAKOR F 20 mg 6 ks (exp.4/2019). Cena 1400 Kč, poštovné zdarma.

Harynek

26.1.2017 15:14
Harynek

XXX.XXX.234.4

Měla bych zájem o Vetmedin 5mg,100 tablet do 1600 Kč.
Klímová Brno

tel.728 957 404.

Harynek

27.4.2017 12:33
Harynek

XXX.XXX.234.4

Sháním Enap 5mg a Furon 40mg.
spěchá
tel.728 957 404
Brno.

27.4.2017 15:41
Nored

XXX.XXX.225.250

Mám doma Furon i Vetmedin 5mg. Mám i Furosemid 250, dá se čtvrtit. Jinak mám i L-karnitin od Gyom - mini i maxi. Jak dojdu domů, podívám se, co přesně a kolik. Ivana.

27.4.2017 21:42
Nored

XXX.XXX.40.155

Vetmedin 5mg - 78tbl. za 1092, - exp.12/2018
Diacordin 120 - 17 tbl - za 90, - exp.12/2018
Furorese 250 /Furosemidum/ - 125 tbl. - za 500, - exp.07/2020 - lze čtvrtit
Ramipril 10 mg - 53 tbl. - za 150, - exp.10/2017 - lze půlit
Furon 40 - 186 tbl. za 270, - exp.05/2021 - lze půlit
Ortanol 20 mg /Omeprazolum/ - 42 tbl. - zadarmo - exp.03/2018
Verospiron 50mg - 25 tbl. - za 80, - exp.06/2021
Cardarone 200mg - 18 tbl. - zadarmo - exp.10/2019
Giom L-karnitin aktiv maxi - 115 tbl. za 650, - exp.07/2018
Giom L-karnitin aktiv mini - 60 tbl. za 180, - exp.06/2018.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.4.2017 08:48

Informace pro majitele kardiaků. Vetmedin se dá nahradit novým lékem - Cardisure, který vyjde levněji a má stejnou účinnou složku.

ff

9.7.2017 20:00
ff

XXX.XXX.209.212

Bohužel tenhle není pro lidi.

11.8.2017 15:16
vlastak

XXX.XXX.242.66

Zdravím, zbyl mi po malém pejskovi Vetmedin 1,25mg cca 45 kusů. Chcete ho někdo? Nejlépe osobní odběr Praha Háje nebo Skalka. Nechce se mi na poštu smajlík. za Kč 200, -.
Pak mám ještě Theoplus 100 asi půlku balení - dám zadarmo. tel.737 588 453.

aktevi

11.8.2017 21:56
aktevi

XXX.XXX.243.228

vlastak napsal(a):
Zdravím, zbyl mi po malém pejskovi Vetmedin 1,25mg cca 45 kusů. Chcete ho někdo? Nejlépe osobní odběr Praha Háje nebo Skalka. Nechce se mi na poštu smajlík. za Kč 200, -.
Pak mám ještě Theoplus 100 asi půlku balení - dám zadarmo. tel.737 588 453.

Ja jsem vratila po me fence leky veterinari aby je nekomu daroval.

14.9.2017 08:16
Emma111

XXX.XXX.252.254

Nored napsal(a):
Vetmedin 5mg - 78tbl. za 1092, - exp.12/2018
Diacordin 120 - 17 tbl - za 90, - exp.12/2018
Furorese 250 /Furosemidum/ - 125 tbl. - za 500, - exp.07/2020 - lze čtvrtit
Ramipril 10 mg - 53 tbl. - za 150, - exp.10/2017 - lze půlit
Furon 40 - 186 tbl. za 270, - exp.05/2021 - lze půlit
Ortanol 20 mg /Omeprazolum/ - 42 tbl. - zadarmo - exp.03/2018
Verospiron 50mg - 25 tbl. - za 80, - exp.06/2021
Cardarone 200mg - 18 tbl. - zadarmo - exp.10/2019
Giom L-karnitin aktiv maxi - 115 tbl. za 650, - exp.07/2018
Giom L-karnitin aktiv mini - 60 tbl. za 180, - exp.06/2018.

Dobrý den, máte na prodej ještě Furon, Furorese či jiná diuretika? Děkuji... emmickaaja@seznam.cz.

14.9.2017 08:19
Emma111

XXX.XXX.252.254

Koupím Furon, Furorese či jiná diuretika. Cenu respektuji. Nabídněte emmickaaja@seznam.cz.

4.10.2018 21:28
Jitka21

XXX.XXX.45.158

Dobrý den, mám na podej Vetmedin 1,25mg - ochucené žvýkací tablety (57ks) + Enap 5mg (30 ks) + Enap 2,5 mg (33 ks).
Přecházíme na jiné léky a tyto nám zbyly.
Měl by někdo zájem?

4.10.2018 21:34
Jitka21

XXX.XXX.45.158

Dobrý den, mám na podej Vetmedin 1,25mg - ochucené žvýkací tablety (57ks) + Enap 5mg (30 ks) + Enap 2,5 mg (33 ks).
Přecházíme na jiné léky a tyto nám zbyly.

10.12.2018 14:04
olusas

XXX.XXX.101.254

Dobrý den, máte ještě na prodej ten Vetmedin? Ostatní léky nepotřebujeme, Enap již pejsek nebere.

malenka36

23.4.2019 11:17
malenka36

XXX.XXX.233.215

Dobrý den, kde se prosím dají koupit ?

3.12.2019 13:21
vasicovat@seznam.cz

XXX.XXX.232.179

No a ja jsem koupila 100 tablet 2,5mg za 1800,-. Takze asi ten rabat tam fakt je :/ penize v lufte misto ozajstni lecby.

štír

9.12.2019 14:54
štír

XXX.XXX.150.10

dobrý den zbyl mě po pejskovi Vetmedin 2,5 mg..1x originál balení(100tablet) + 40 tablet.Prodám jako celek za 1500,- +poštovné,nebo osobní odběr Louny

IvaVaš

15.1.2020 09:25
IvaVaš

XXX.XXX.245.108

Dobrý den, mám 23 tbl. Vetmedinu, exp. 02/21. Cena 300 Kč. Brno, případně odešlu.

DenisaČ

19.2.2020 20:55
DenisaČ

XXX.XXX.234.130

Dobry den, mala by som záujem o vetmedin Dakujem :)

7.12.2020 11:30

Máte prosím někdo zkušenost, že je pes po podávání Vetmedinu bez nálady? Může to být vedlejší účinek? Nebo to ještě může být z léků na odvodnění?
Fena mops, 13 let, zjištěna mírná nedomykavost chlopně, jinak dle všech vyšetření v pořádku. Po nasazení těchto léků a inj. kortikoidů (účinnost 3 dny) okamžité zlepšení, občasný kašel při rozrušení úplně vymizel, ale čuba je prostě taková skleslá. Léky nasazeny před týdnem, po včerejší kontrole pomalu vysazujeme léky na odvodnění a už necháme jen Vetmedin.

8.12.2020 10:12

efe, můj kardiak měl nasazen vetmedin 2x, na začátku léčby, to bylo OK, pak vysazen, pak opět nasazen a to zareagoval špatně, tak mu byl vysazen a pes se zlepšil.

8.12.2020 10:41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
efe, můj kardiak měl nasazen vetmedin 2x, na začátku léčby, to bylo OK, pak vysazen, pak opět nasazen a to zareagoval špatně, tak mu byl vysazen a pes se zlepšil.

Díky za odpověď - co konkrétně obnášelo to "zareagoval špatně"?

8.12.2020 10:46

Mám pana psa na Vetmedinu už nějaký ten pátek, asi čtvrt roku. Nálada se špatně posuzuje, srdce není jediný problém, se kterým valčíme. Žádné bujaré juchání už nečekám. Je starý, nemocný a vím, že už mu není nejlíp. Jsou dny, kdy má mazlivou, pak dny, kdy jen leží bez zájmu a já vím, ze dobře už bylo.

8.12.2020 10:59

Mám pana psa na Vetmedinu už nějaký ten pátek, asi čtvrt roku. Nálada se špatně posuzuje, srdce není jediný problém, se kterým valčíme. Žádné bujaré juchání už nečekám. Je starý, nemocný a vím, že už mu není nejlíp. Jsou dny, kdy má mazlivou, pak dny, kdy jen leží bez zájmu a já vím, ze dobře už bylo.

No to já tak taky samozřejmě beru, ale ta změna nálady nastala fakt po nasazení tý medikace. Od neděle jsem najela na poloviční dávku Furosoralu a nálada se zase mírně zlepšila se mi zdá. Takže ten Vetmedin možná není příčina. A možná taky není příčina žádný z léků, jen prostě měla čubina blbej tejden, kdo ví... Ale díky moc za zkušenosti.

8.12.2020 11:06

Díky za odpověď - co konkrétně obnášelo to "zareagoval špatně"?

efe, je to už nějaký pátek.....
prostě klinický obraz šel dolů
se bojím, že kdybych popisovala konkrétní příznaky,že bych mohla hrubě zavádět

8.12.2020 11:23

efe, je to už nějaký pátek.....
prostě klinický obraz šel dolů
se bojím, že kdybych popisovala konkrétní příznaky,že bych mohla hrubě zavádět

Chápu, dík.

24.2.2021 23:32
vasicovat@seznam.cz

XXX.XXX.255.186

Ja bych doporucila kupovat zvykaci Vetmedin 5mg. Dobre se deli, ma pulici ryhu. Tim padem se da dostat na 12,-/2,5mg. Doporučuji obvolat veterinarni kliniky v okoli. Ja jsem sehnala, kde mi lek objednavali bez marze. Teda na baleni 50ks, 5mg max 50,- navrch. Jinak vyrobce Ingelheim uvadi 1250,-. A jeste jsem slysela, ze v DE stoji omoc min. Jestli tam nekoho mate a veterinar by na zaklade ceske veterinarni zpravy prodal, tak 👍.

24.2.2021 23:45
vasicovat@seznam.cz

XXX.XXX.255.186

My sme brali Vetmedin a myslim, ze ten by nemal mat vedlajsie ucinky. Skor to moze byt davkami, ake su stanovene? Urcite ale diuretika mozu ovplyvnit. S tymi opatrne. Ani veterinar presne hned nevie stanovit "spravnu" davku. Studovala som si o tom a najlepsie ucinky diuretik su, ak sa podava udrziavacie diuretikum (napr.Verospiron) 20-30minut pred kluckovym (Furon/Upcard). Tak som to robila aj ja. Davky som nedala hned predpisane, treba velmi sledovat psika a reakcie. S diuretikami sa da opatrne hybat. S Vetmedinom by som nehybala, pomaha srdiecku fungovat. Este by bolo dobre zistit, aky stav drasliku psik ma (podla krvneho obrazu). Nesmu byt zas davky zvysene, to je nebezpecne. Ja som podavala draslik i v tabl.extra. ale fakt pozor na davkovanie. V malych davkach! A aspon 4h.casovy rozostup od diuretik. Doktor nam predpisal aj lieky na hypertenziu, aj to sa da zistit z EKG. Vsetko to moze stav stabilizovat. Ale zas zatazuje pecen. Optimalne nastavenie liekov je len o velmi detajlnom pozorovani psika.

zdeny.m

4.11.2021 00:30
zdeny.m

XXX.XXX.133.216

Přenechám pro pejska kardiaka lék Cardisure 2,5 mg 100 ks . Záruka 03/23 . cena 800 Kč

Kačuládka

6.2.2022 15:37
Kačuládka

XXX.XXX.36.72

Po našem pejskovi prodám zbytek léků. Tablety Cardisure 2,5mg, 80 tablet, cena 600 Kč, expirace 7/2022. Dále 4 krabičky Libeo 10mg (1 krabička 20 tablet, expirace 5/2023), cena za krabičku 190 Kč. Možno osobní předání Slaný, Kladno, Praha 4. Nebo zaslání zásilkovnou. V případě zájmu se ozvěte na mail katerina.jinochova@gmail.com.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík